Liga 1
08.05.2021
Stadionul Dinamo
Dinamo București
FC Hermannstadt
Dinamo Bucuresti
vs
fc hermannstadt
Victorie Dinamo
2.18
21:15 - Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

Dinamo – Hermannstadt | Pronosticuri Liga 1 | 08.05.2021

Vasile Cenușă
7 mai 2021

Dinamo – Hermannstadt, playout Liga 1. Dinamo speră la evitarea retrogradării în coninuare fiind într-o formă de zile mari. Câinii vor avea un nou meci ca o finală, dar dacă vor ieși cu capul sus și după acest meci, vor aborda mult mai relaxați finalul de sezon. În Ștefan cel Mare vor primi vizita celor de la Hermannstadt într-un meci ce contează pentru etapa cu numărul 7.

Dacă Dinamo traversează o formă extraordinară din punct de vedere aș rezultatelor, nu putem spune că meciul acesta va fi o simplă formalitate pentru ei. Hermannstadt vine cu o mare dorință de a obține cel puțin un rezultat de egalitate deoarece se află într-o situație foarte dificilă privind lupta pentru evitarea retrogradării.

Ne așteptăm la Dinamo – Hermannstadt interesant în care ambele formații vin după rezultate bune în ultima etapă. Dinamo pare a fi avantajată la startul acestui meci, ținând cont că va evolua și pe teren propriu dar niciodată nu se știe ce se va întâmpla într-un astfel de meci. Pariază alături de noi zi de zi și o să ai biletul zilei verde.

Dinamo – Hermannstadt – Motivarea Ponturilor – Fotbal Liga 1

 • Dinamo a înregistrat 3 victorii în ultimele 3 runde, fiind cea mai în formă echipă din play-out-ul Ligii 1.
 • În 3 din ultimele 4 partide disputate de câini s-au marcat peste 2,5 goluri, ceea ce ne arată că dinamoviștii au găsit drumul spre poartă.
 • În ultima perioadă celor de la Hermannstadt le-a lipsit constanța. Ei nu au reușit să lege 2 victorii.
 • Diferența de puncte dintre cele două echipe în clasament este de 4 puncte, în favoarea celor de la Dinamo.

Ponturi pariuri Dinamo – Hermannstadt – Meciuri Liga 1

 • În opinia bookmakerilor, Dinamo pornește cu prima șansă în acest meci. Pontul nostru pentru acest meci se îndreaptă spre o victorie a gazdelor. Unibet pariuri pune la bătaie o cotă de 2.18 pentru un succes al celor de la Dinamo.
 • În ultimele meciuri ale celor două formații s-au marcat destul de multe goluri. Astfel că și pontul nostru va merge pe un meci cu multe goluri. Am selectat din oferta celor de la pariuri online Superbet o cotă referitoare la numărul de goluri. Over 2,5 goluri la o cotă de 2,27.
 • Tot din oferta celor de la Superbet am selectat o cotă foarte interesantă. Dacă va fi un meci în care vor marca ambele formații (GG) o să avem o cotă de 1.97. În opinia noastră aceatsă cotă are șanse foarte mari de reușită.

Se salvează Dinamo de la retrogradre? Clasament Liga 1

După ce a treversat una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului, Dinamo pare a fi în revenire de formă. Așa cum am mai spus ei vin după 3 victrorii în ultimele 3 runde ceea ce îi face să spere că pot obține al patrulea succes consecutiv. Chiar și după această serie Dinamo nu poate sta linișită deoarece ocupă doar poziția a 11- a a clasamentului cu 24 de puncte acumulate.

Dusan Uhrin se pare că a reușit să formeze un nucleu la Dinamo cu care suporterii speră să se salveze de la retrogradare. La nivelul conducerii este în continuare haos dar în aceste momente jucătorii nu trebuie să se gândească la ceea ce este în conducere. Dacă Dinamo se va salva de la retrogradare va fi doar meritul jucătorilor și al suporterilor care au fost în fiecare moment alături de favoriți. Momentul meciului Dinamo – Hermannstadt poate fi o eliberare pentru bucureșteni.

În ultimele 3 etape cei de la Dinamo au obținut victorii împotriva celor de la Voluntari (2-0), Viitorul (2-1) și Poli Iași (2-1). Dinamo a arătat destul de bine în aceste meciuri și privește cu încredere spre viitoarele partide.

Prosibil prim 11 Dinamo Fotbal Liga 1

Pentru acest joc tehnicianul gazdelor Dusan Uhrin nu se va putea baza pe Răuță care este indisponibil și va rata finalul de sezon. La primul fluier al acestui meci, formația din Ștefan cel Mare ar putea arăta în felul următor:

(3-5-2): Mihai – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Achim, Anton, Gol, Filip – Mihaiu, Nemec.

Forma celor de la Hermannstadt – Clasament Liga 1

Hermannstadt nu traversează un sezon prea bun. Ei se află din nou în lupta pentru evitarea retrogradării și sunt în fața unui nou examen foarte important.

Până în acest moment oaspeții au reușit să își treacă în cont un număr de doar 20 de puncte cu care ocupă pozția a 15-a a clasamentului. Dacă nici în acest joc nu vor obține cel puțin un punct, le va fi foarte greu să spere la salvare.

În ultimele 2 etape cei de la Sibiu au reușit să obțină 4 puncte, iar pentru acest meci vor avea și ei un moral destul de bun. Aceste 4 puncte au venit după meciurile cu Voluntari (1-0) și Viitorul (0-0). Ultimele două deplasări au însemnat victorii pentru oaspeți, ambele cu scorul de 1-0. Acestea au fost obținute în deplasările de la Arad și Voluntari.

Posibil prim 11 oaspeți Fotbal România – Dinamo – Hermannstadt

Oaspeții nu au anunțat jucători indisponibili pentru meciul cu Dinamo. Astfel tehnicianul lor poate trimite cel mai bun prim 11:

(4-4-2) Cristiano – Opruț, Stoica, Viera, Scarlatache – Petrescu, Addae, Dâlbea, Belu-Iordache – Yazalde, Sintean.

Meciuri directe (H2H) Fotbal Liga 1 – Dinamo – Hermannstadt

La nivelul Ligii 1 cele două formații s-au întâlnit destul de des în ultima perioadă. Din 8 întâlniri directe, 4 au fost câștigate de cei de la Dinamo. Sibienii au reușit să se impună într-o singură partidă directe, iar 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. Bilanțul ultimelor meciuri directe se prezintă în felul următor:

 • Hermannstadt – Dinamo 0-2 (Liga 1)
 • Dinamo – Hermannstadt 1-1 (Liga 1)
 • Hermannstadt – Dinamo 4-2 (Liga 1)
 • Dinamo – Hermannstadt 3-0 (Liga 1)
 • Hermannstadt – Dinamo 0-0 (Liga 1)

În duelurile directe oaspeții s-au impus destul de dificil. Doar Dinamo a reușit să se impună într-un meci direct disputat în deplasare.

Pontul zilei Dinamo – Hermannstadt

 • Pentru unul dintre cele mai importante ponturi pe care le oferim ne-am îndreptat atenția spre Betano online. O să mizăm pe faptul că în prima repriză se vor arăta sub 2,5 cartonașe galbene. Nu credem că jucătorii vor juca așa de dur încă din primele minute. Acest pariu are o cotă de 1.55.

Concluzii – Meciuri Liga 1

Dinamo – Hermannstadt este unul dintre cele mai interesante meciuri din play-out. Deși nu ne așteptăm la un joc calitativ sperăm să nu lipsească spectacolul. Miza partidei este una uriașă și faptul că ambele formații vor juca la victorie va face partida spectaculoasă. Vezi și ponturile pentru superduelurile Manchester City – Chelsea și Leeds United – Tottenham. Pariază zi de zi alături de Beturi și câștigă alături de noi!

Alte ponturi utile:

fc u craiova petrolul ploiesti
Superliga
19.08.2022
Stadionul Tudor Vladimirescu
rapid bucuresti UTA
Superliga
20.08.2022
Stadionul Giulești
CS Mioveni FC Arges
Superliga
19.08.2022
Stadionul Orășenesc, Mioveni
Dinamo Bucuresti Oțelul Galați
Liga 2
16.08.2022
Arena Clinceni
petrolul ploiesti rapid bucuresti
Superliga
13.08.2022
Stadionul Ilie Oană
CFR Cluj fc botosani
Superliga
14.08.2022
Arena „Dr. Constantin” Rădulescu