02.08.2021
Stadionul Dinamo
Dinamo București
Academica Clinceni
Dinamo Bucuresti
vs
academica clinceni
X2
1.40
21:30 - Digi Sport 1, Look Sport+, Telekom Sport

Dinamo – Clinceni | Pronosticuri Fotbal Liga 1 Romania | 02.08.2021

Andrei ReF
2 august 2021

Etapa Liga 1 cu numărul 3 se încheie luni seară, cu partida dintre Dinamo – Clinceni de pe stadionul Dinamo. Cele două echipe au început diferit noul sezon din campionatul României. Clinceni nu a reușit să adune puncte până în acest moment, în timp ce Dinamo trăiește încă din amintirea meciului cu Voluntari din prima etapă.

Ne așteptăm ca elevii lui Ilie Poenaru să meargă la victorie pe terenul lui Dinamo. Câinii lui Bonetti vor încerca să-și rănească din nou din adversarul, în mod cert. Rămâne de văzut dacă vor reuși să facă iarăși victime (cazul Voluntari) sau vor fi dresați cu lejeritate (partida de pe Oblemenco contra FCU Craiova).

Motivarea ponturilor – Meciuri Liga 1, Campionatul României – Program Liga 1

Ambele echipe au suferit câteva modificări importante la nivelul loturilor. Dinamoviștii au un lot decimat, un lot subțire și, aparent, vulnerabil. Clubul din Ștefan cel Mare se bazează în acest start de sezon pe foarte mulți jucători tineri, jucători produși de Academia Dinamo.

Vârsta medie a lotului dinamovist este de sub 22 ani (21.8 ani, mai exact). În acest moment, Dinamo București este, probabil, una dintre cele mai imprevizibile echipe din Liga 1. Lipsa de experiență a tinerilor dinamoviști poate oferi rezultate oscilante.

Academica Clinceni nu a început deloc bine noul sezon Liga 1 România. Echipa lui Poenaru a avut de înfruntat, ce-i drept, două dintre echipele de top ale sezonului recent încheiat din Liga 1. Atât Sepsi (în prima etapă), cât și CFR Cluj (etapa cu numărul 2) au reușit să treacă de echipa ilfoveană. Totuși, impresia lăsată de Clinceni nu este una negativă. Chiar dacă nu au reușit să adune vreun punct până acum, echipa antrenată de Poenaru poate să găsească drumul spre primul succes în Dinamo – Clinceni.

Ponturi Dinamo – Clinceni – Pronosticuri Fotbal Liga 1 – Program Campionatul României

  • Un prim pont pe care ți-l propunem pentru Dinamo – Clinceni este ca oaspeții să obțină cel puțin un punct în deplasarea de pe Stadionul din Ștefan cel Mare. Dinamo – Clinceni X2 (victorie Clinceni sau remiză) este cotat la 1.40 de către Superbet pariuri online.
  • A doua variantă propusă pentru meciul dintre Dinamo – Clinceni este, să zicem, puțin mai atipică. Din oferta pariuri Betano online ne face cu ochiul următorul pronostic: „Câinii roșii” vor „mușca” de mai multe ori decât adversarul: Dinamo – Clinceni, Dinamo va fi echipa cu cele mai multe cartonașe – cota 1.52.

Dinamo București, o echipă tânără care poate produce surprize – Pronosticuri Liga 1

Există serioase semne de întrebare în legătura cu echipa din Ștefan cel Mare. Startul de sezon a fost învelit în cu totul alte sentimente și emoții față de startul din sezonul trecut. La începutul sezonului trecut, speranțele dinamoviștilor erau la cote mari. Totuși, conducerea spaniolă nu a făcut decât să împingă clubul într-o situație foarte dificilă, contrar așteptărilor unora, conform cu așteptările altora.

În debutul ediției curente, chiar și cei mai optimiști fani aveau așteptări modeste de la echipă.

Probabil că performanțele lui Dinamo din acest sezon vor fi peste cele din ediția precedentă. Tonul pesimist din jurul echipei poate atrage în ediția 2021/2022 rezultate pozitive, invers față de cum s-a întâmplat în ediția trecută. Din lotul echipei nu mai fac parte stranierii “experimentați” din sezonul trecut, ci doar câțiva puști crescuți de clubul bucureștean.

Probabil că performanțele lui Dinamo din acest sezon vor fi peste cele din ediția precedentă. Tonul pesimist din jurul echipei poate atrage în ediția 2021/2022 rezultate pozitive, invers față de cum s-a întâmplat în ediția trecută. Din lotul echipei nu mai fac parte stranierii “experimentați” din sezonul trecut, ci doar câțiva puști crescuți de Dinamo.

Posibil prim 11 pentru bucureșteni în Dinamo – Clinceni – Meciuri Liga 1 România

Dario Bonetti nu se bucură de un lot bogat, astfel că variantele pe care le are la îndemână sunt limitate. Plecările în bloc de la echipă cumulate cu o campanie slabă de transferuri au redus semnificativ opțiunile lui Bonetti. Credem că tehnicianul italian al lui Dinamo va trimite în teren o formulă foarte asemănătoare cu următorul prim 11:

Dinamo București (4-3-3): Eșanu – Filip, Giafer, Dudea, Sorescu – Radu, Răuță, Crețu – Bani, Moldoveanu, Mihaiu

Prim 11 posibil pentru Clinceni – Ponturi Liga 1 – Meciuri Fotbal România

Academica Clinceni, o echipă creată și perfecționată de Ilie Poenaru. Antrenorul bucureștean este artizanul lotului de la Clinceni. Tehnicianul beneficiază de o continuitate pe banca tehnică a formației ilfovene, iar asta poate fi avantajul Academicii în sezonul proaspăt început. Iată cum credem ar putea arăta primul 11 trimis în teren de Poenaru:

Academica Clinceni (4-2-3-1): Păun – Holzmann, Patriche, Bilali, Achim – Cascini, Moulin – Amorim, Vanzo, Cioiu – Vellios

Alte cote pariuri pentru Dinamo – Clinceni – Liga 1 România 2021

Pe lângă primele pronosticuri din partea superioară a articolului, mai avem alte două propuneri pentru tine. Cu ponturile noastre îți poți diversifica biletele tale de la pariuri. Iată câteva variante pe care le poți juca în ultima partidă a etapei:

  • Dinamo – Clinceni – Metoda marcării primului gol al meciului va fi un șut pe poartă – Cota 1.52 în oferta Betano pariuri sportive. În cadrul ofertei mai poți regăsi următoarele pronosticuri legate de metoda marcării primului gol – lovitură de cap, cotă 6.00penalty, cotă 7.00autogol, cotă 32.00lovitură liberă, cotă 16.00fără gol marcat, cotă 7.10.
  • Din oferta Unibet sport ne face cu ochiul următorul pariu: oaspeții vor fi echipa care obține mai multe cornere în Dinamo – Clinceni, la o cotă de 1.63.

Concluzii pentru meciul dintre Dinamo – Clinceni – Program Liga 1, Meciuri România

Nu putem spune că ne așteptăm la un fotbal șampanie din partea celor două echipe, însă este clar că ambele au impresia că pot obține toate cele 3 puncte. Tinerii lui Dinamo luptă atât pentru locul din clasament, cât și pentru onoarea dinamovistă. Cam acesta este singurul lucru rămas în joc pentru dinamoviști în acest sezon, un sezon de supraviețuire. Rămâne de văzut dacă mercenarii lui Clinceni vor ceda punct sau puncte în partida de luni seara.

Fii mereu în joc cu ponturile și informațiile exclusive de pe grupurile noastre de speciale. Ne găsești atât pe Facebook, cât și pe Telegram. Te așteptăm în echipa câștigătoare, te așteptăm alături de echipa BETuri!

Alte ponturi utile:

Farul Constanta Oțelul Galați
Superliga
24.02.2024
Stadionul Farul
UTA petrolul ploiesti
Superliga
24.02.2024
Arena Francisc Neuman
FCSB fc botosani
Superliga
25.02.2024
Arena Națională, București
fc hermannstadt fc u craiova
Superliga
23.02.2024
Stadionul Municipal, Sibiu
CFR Cluj Dinamo Bucuresti
Superliga
23.02.2024
Stadion Dr. Constantin Rădulescu
CFR Cluj – Dinamo | Ponturi Superliga | 23.02.2024
Aurelian Rotea
19 februarie 2024
Concordia Chiajna csm ceahlaul
Liga 2
22.02.2024
Stadionul Concordia