Nations League
05.06.2022
Stadion Rajko Mitic
Serbia
Slovenia
serbia
vs
slovenia
1
1.45
21:45 - Digi Sport 4, Prima Sport 4, Orange Sport

Serbia – Slovenia – Ponturi Pariuri Liga Națiunilor – 05.06.2022

Cristi Geiger
3 iunie 2022
5/5 - (1 vote)

Continuăm cu pronosticurile din Liga Națiunilor și venim cu mai multe de la partida Serbia – Slovenia, din cadrul etapei a doua din grupa a 4-a, League B. Meciul este programat duminică, 5 iunie, cu începere de la ora 21:45 și va putea fi urmărit pe Digi, Orange și Prima Sport. Mai multe amănunte de la disputa din capitala Serbiei, dar și pariurile pe care ți le-am pregătit, în cele de mai jos.

Motivarea ponturilor – Serbia – Slovenia – Liga Națiunilor

  • Serbia a debutat cu stângul în noua ediție din Liga Națiunilor. Naționala condusă de Dragan Stojković a pierdut cu 0-1 meciul cu Norvegia.
  • Jocul Serbiei nu a fost deloc rău, dar imprecizia sârbilor din fața porții a făcut ca naționala statului vecin să piardă meciul e debut din noua ediție din Liga Națiunilor.
  • Slovenia vine și ea după un eșec în primul meci din Liga Națiunilor. Slovenii au cedat cu 0-2 disputa cu Suedia.
  • Naționala pregătită de Matjaž Kek speră să facă un meci mai bun în deplasarea de la Belgrad și de ce nu, să se întoarcă cu un punct din disputa contra Serbiei.

Ponturi Serbia – Slovenia – Fotbal Liga Națiunilor 05.06.2022

  • Victorie Serbia, la o cotă de 1,45 oferită de către cei de la Unibet pariuri sportive. Serbia a dominat meciul cu Norvegia, dar neșansa a făcut ca sârbii să nu ia nici măcar un punct din acest meci. Slovenia vine și ea după un eșec, dar va încerca să joace mai bine în această confruntare. Credem însă că reprezentativa gazdă e naționala mult mai puternică și se va impune în meciul Serbia – Slovenia.
  • Total goluri Serbia – peste 1,5, la o cotă de 1,74 oferită de către cei de la Betano pariuri România. Serbia e o forță pe plan ofensiv, chiar dacă nu a marcat în primul meci din Liga Națiunilor. Cu jucători precum Mitrovic, Tadic sau Kostic, credem că naționala statului vecin va marca de cel puțin două ori în disputa Serbia – Slovenia.

Forma gazdelor – Meciuri Liga Națiunilor

Serbia nu a debutat așa cum și-ar fi dorit în actuala ediție a Liga Națiunilor. Naționala condusă de Dragan Stojković a pierdut cu 0-1 meciul cu Norvegia. În ciuda faptului că a fost la conducerea meciului, golul marcate de Haaland a făcut diferența.

Serbia nu are ca obiectiv principal câștigarea grupei în Liga Națiunilor, dar nici nu va neglija această competiție. Sârbii sunt calificați ca Campionatul Mondial din Qatar și vor să facă un antrenament cât mai bun înainte de turneul final.

Fiind patru meciuri într-un interval de patru zile, sârbii vor încerca să ruleze cât mai mulți jucători, mai ales pe unele posturi deficitare. Evident, nu vor lipsi din nici un meci fotbaliștii de bază, precum Tadic, Mitrovic sau Milinkovic-Savic.

Următorul meci se anunță mai la îndemână, dar ținând cont de desfășurarea lucrurilor din meciul cu Norvegia, Serbia trebuie să aibă grijă, pentru că 1 punct sau chiar mai rău, 0 din primele două partide nu ar da deloc bine.

Partida cu Slovenia trebuie câștigată, din mai multe motive. O dată pentru moral, dar și pentru prestanță, pentru că Serbia e până la urmă una din naționalele calificate la Mondialul din Qatar. Se vor impune gazdele în disputa Serbia – Slovenia?

Serbia – Slovenia – Posibila formulă de start a gazdelor

Față de primul 11 din meciul cu Norvegia, nu vor fi multe modificări în garnitura de start.

Rajkovic – Pavlovic, Veljkovic, Milenkovic – Kostic, Milinkovic-Savic, Gudelj, Lukic – Lazovic, Mitrovic, Tadic.

Forma oaspeților – Meciuri Internaționale

Slovenia a cedat și ea primul meci din actuala ediție a Ligii Națiunilor. Slovenii au pierdut cu 0-2 meciul de acasă, contra Suediei. În teren însă, balanța a fost echilibrată. Diferența a fost făcute de vedetele suedezilor, Forsberg și Kulusevski marcând cele două goluri.

A fost primul eșec după 5 meciuri la rând fără înfrângere pentru naționala Sloveniei. Până la înfrângerea cu Suedia, ultimul meci în care naționala lui Kek a pierdut a fost cel contra Rusiei, 1-2, în toamna anului trecut. De altfel, în ultimele 10 partide, Slovenia are trei eșecuri.

Debutul cu stângul în noua ediție a Ligii Națiunilor nu ar trebui să le scadă moralul fotbaliștilor lui Kek. Slovenia nu a jucat rău contra Suediei și se poate redresa în următoarele partide. Grupa nu este una imposibilă, dar Slovenia are nevoie de puncte în următoarele meciuri.

Disputa de la Belgrad nu se anunță deloc ușoară. Din contră. Dar slovenii au forța să reziste în fața Serbiei și să iasă cu un punct din această confruntare. Va reuși naționala oaspete să plece neînvinsă din duelul Serbia – Slovenia?

Serbia – Slovenia – Prim „11” probabil al oaspeților

Nu vor fi multe modificări în primul 11 a Sloveniei față de meciul pierdut în fața Suediei.

Oblak – Brekalo, Bijol, Blazic – Karnicik, Cerin, Kurtic, Sikosek – Zajc, Lovric; Sporar.

Meciuri directe Serbia – Slovenia

Cele două naționale s-au mai întâlnit de două ori, în preliminariile pentru Campionatul European din 2012. Atunci, Slovenia a avut câștig de cauză, cu o victorie și o remiză. Cine se va impune de această dată în Serbia – Slovenia?

Pronosticuri Serbia – Slovenia – Fotbal Europa – 5 iunie 2022

  • Total goluri meci – peste 2,5, la o cotă de 1,98 oferită de către cei de la Netbet Pariuri. Credem că meciul poate avea multe reușite. Mai ales dacă se va deschide rapid scorul. Slovenia are forța să marcheze și ea o dată, însă forța din atacul Serbiei este una foarte mare. Mizăm pe cel puțin trei reușite în disputa Serbia – Slovenia, la o cotă de dublare a banilor oferită de către cei de la Netbet.

Concluzii

Serbia – Slovenia e unul din meciurile interesante ale etapei cu numărul doi din noua ediție a Ligii Națiunilor. Ambele formații au debutat cu stângul. Cine se va impune în meciul e duminică? Vor marca gazdele mai mult de un gol? Vom vedea mai multe de trei reușite? Răspunsurile, duminică seara, de la ora 21:45.

Avem și alte meciuri analizate pentru tine din Liga Națiunilor. Aruncă un ochi și peste Croația – Austria, Muntenegru – România, Franța – Danemarca, Ungaria – Anglia, Croația – Franța, Țara Galilor – Ucraina, Belgia – Olanda, Finlanda – Bosnia, Italia – Ungaria, Finlanda – Muntenegru, Cehia – Spania.

Dar în week-end ai și analiza finalei RG masculin, Nadal – Ruud! Dar și pariuri din Moto GP, de la Grand Prix-ul Cataloniei sau handbal, Gyor – Kristiansand, finala Champions League! În plus, îți aducem și analiza barajului pentru CM 2022 dintre Emiratele Arabe Unite vs Australia!

Plus meciurile de baraj pentru promovarea în La Liga, Las Palmas – Tenerife și Eibar – Girona. Nu uita nici de grupul nostru de Telegram BETuri, unde zilnic poți găsi cele mai noi bilete și pronosticuri. Dar și grupul de Facebook BETuri! Un final de săptămână cât mai inspirat și la cât mai multe pariuri verzii!

Alte ponturi utile:

marlon vera cory sandhagen
UFC
26.03.2023
AT&T Center, Texas
germania peru
Meciuri Amicale
25.03.2023
Mewa Arena
jj wolf andrey rublev
ATP
24.03.2023
Miami
partizan olympiacos bc
Euroliga
24.03.2023
Stark Arena
roberto bautista agut emil ruusuvuori
ATP
24.03.2023
Miami
romania portugalia
Meciuri Amicale
24.03.2023
Stadionul Ghencea