Bundesliga
26.05.2021
RheinEnergieStadion
FC Koln
Holstein Kiel
koln
vs
holstein kiel
1&3+
3.21
19:30

Koln – Kiel | Pronosticuri Baraj Bundesliga | 26.05.2021

Dionisie Rotaru
25 mai 2021

Koln – Kiel, duel pentru promovare/retrogradare Bundesliga. În Europa, campionatele puternice s-au încheiat, însă singurele echipe care trebuie să evolueze, o fac la barajele de promovare/menținere. În Germania, Koln a terminat Bundesliga pe poziția a 16-a. A reușit, grație rezultatului din ultima etapă, să evite retrogradarea directă în liga a doua germană.

Pe loc de baraj, după 34 de etape în 2. Bundesliga, a ajuns… Kiel. Echipă care ar fi putut promova direct, dacă nu pierdea în ultimele două etape. Așa, a fost depășită de Furth, care a câștigat ultimele partide disputate și a trecut peste Kiel în clasament, la două puncte.

Va mai avea o șansă, însă trebuie să treacă în dublă manșă de Koln. Un alt dezavantaj este faptul că partida din tur se dispută la Koln.

Koln – Kiel, manșa tur al barajului de menținere/promoare în Bundesliga, se va desfușăra miercuri, de la ora 18. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport.

Koln – Kiel, motivarea ponturilor – fotbal Germania

  • Koln are șase partide consecutive disputate pe teren propriu, în care a reușit să înscrie. A primit gol în șapte din ultimele opt meciuri jucate „acasă”.
  • Kiel a primit gol de fiecare dată în ultimele șapte jocuri disputate în deplasare.
  • Kiel are o singură victorie în ultimele șapte partide pe care le-a disputat „afară”
  • Kiel este echipa cu cea mai bună apărare din liga a doua din Germania, cu doar 35 de goluri primite în 35 de runde.
  • Koln a terminat campioantul cu a doua cea mai slabă apărare. Doar Schalke a primit mai multe goluri decât „țapii”.
  • Kiel nu a câștigat niciodată la Koln.

Koln – Kiel, ponturi fotbal Germania

Koln – Kiel, meciul se va încheia cu victoria gazdelor, la o cotă de 1,70, oferită de cei de la Unibet online.

Koln a „evadat” în ultima etapă

Înaintea ultimei etape din Bundesliga, Koln se afla pe locul 17, retrogradabil, în spatele lui Bremen. Werder primea vizita lui Monchengladbach, iar „țapii” sperau la un pas greșit al celor din Bremen și la o victorie în meciul cu Schalke. Exact asta s-a întâmplat iar Koln a trecut în clasament peste Werder, care a retrogradat după 40 de ani de Bundesliga.

„Țapii” au învins-o cu 1-0 pe retrogradata Schalke. A fost golul marcat de Bornauw în minutul 86. A fost un meci în care Koln a avut 10 șuturi pe spațiul porții.

În ultimele cinci etape, Kiel a câștigat de trei ori, odată a terminat la egalitate și un meci a pierdut. Au fost victorii importante în deplasarea de la Augsburg, dar mai ales cea de pe teren propriu, cu RB Leipzig.

Cu 33 de puncte, Koln a ajuns pe poziția a 16-a, având opt victorii, nouă rezultate de egalitate și 17 înfrângeri. Are a doua cea mai slabă apărare din sezonul 2020/21 al Bundesligii, cu 60 de puncte. Doar Schalke a primit mai multe goluri.

Koln – Holstein Kiel, posibila formulă de start a oaspeților

Koln i-ar putea trimite în teren, în formulă 4-2-3-1, pe Horn – Schmitz, Bornauw, Czichos, Katterbach – Ozcan, Hector – Wolf, Duda, Kainz – Andersson.

Kiel a scăpat printre degete promovarea directă

Kiel este, din nou, față în față cu promovarea în Bundesligă. O performanță care ar fi unică pentru istoria recentă a formației din nordul Germaniei.

Holestein Kiel, o prezență constantă în liga a doua din Germania, s-a mai aflat la barajul pentru promovarea la finalul sezonului 2017/18. A terminat tot pe poziția a treia și a dat de mult mai puternica Wolfsburg. A pierdut cu 1-4 la general.

Kiel a avut parte de un sezon foarte bun, până acum. În Cupa Germaniei a ajuns până în semifinale. A eliminat-o, în șaisprezecimile competiției, pe Bayern Munchen. Manșă unică, disputată la Kiel, fără spectatori.

A fost 2-2 după finalul celor 90 de minute. Holstein Kiel a rezistat fizic în fața „uriașului” Bayern și a ajuns la loviturile de departajare. Aflați față în față cu Neuer, cei de la Kiel au transformat fără prea mari emoții și s-au calificat, în urma penalty-urilor, în optimi.

Drumul celor de la Holstein Kiel în Cupa Germaniei s-a oprit de abia în semifinale. Au fost învinși de Dortmund cu scorul de 5-0.

Kiel putea fi promovată direct, însă a scăpat printre degete locul secund. A pierdut în ultimele două etape, în care Furth a câștigat. S-a făcut, astfel, „rocada” în clasament, Kiel ajungând pe trei, cu 62 de puncte, două mai puține decât cei de al Furth. Pe prima poziție a terminat Bochum.

Kiel a fost învinsă cu 2-3, în ultimele două partide oficiale. De Karlsruher, în deplasare, apoi, loviutra decisivă, pe teren propriu, dată de Darmstadt.

Kiel a condus cu 1-0 încă din minutul 18, prin golul marcat de Serra, cel mai bun marcator al echipei, cu 13 reușite, urmat de Muhling, care a terminat sezonul cu 12 goluri.

Însă de la 1-0 s-a făcut 1-3 până în minutul 75. A fost prea târziu, în ciuda golului marcat de Bartels, în minutul 87. În ultima rundă, Furth a câștigat pe teren propriu, 3-2.

Koln – Kiel, posibila formulă de start a gazdelor – meciuri Germania

Kiel ar putea începe meciul de pe teren propriu cu Koln în formula 3-5-1, cu Dahne – Neumann, Wahl, Lorenz, van den Bergh – Bartels, Muhling, Meffert, Lee, Reese – Serra.

Koln – Kiel, meciuri directe – meciuri Bundesliga

Koln – Kiel au avut parte de întâlniri recente. Au fost, de altfel, singurele două. În sezonul 2018/19, în a liga a doua din Germania.

A fost un sezon cu amintiri plăcute pentru „țapi”, care au revenit în Bundesliga, terminând pe prima poziție.

În tur, la Kiel, a fost 1-1, goluri marcate de doi jucători ajunși între timp la alte echipe din Germania.

La retur, Koln s-a impus cu 4-0, în fața a 48.000 de spectatori.

Koln – Holstein Kiel, cotele caselor de pariuri – fotbal Bundesliga

  • Koln – Kiel, jocul se va încheia cu victoria gazdelor, într-un meci în care se vor însrie minimum trei goluri 1&3+, la o cotă de 3,21, la pariuri online Superbet.

Concluzii – Fotbal Germania

Koln – Kiel, meciul tur al barajului de menținere/promovare în Bundesliga, se va desfășura miercuri, de la ora 19. Partida va putea fi urmărită, în România, pe Telekom Sport. Koln este una dintre cele mai iubite echipe din Germania și speră ca, la anul, când suporterii vor reveni în tribune, să joace în Bundesliga. Pentru istoria recentă a lui Kiel ar fi o promovare în premieră.

Alte ponturi utile:

cs minaur baia mare naerbo
EHF European Cup
28.05.2022
Sala Sporturilor Lascar Pană, Baia Mare
steaua rosie belgrad partizan
Cupa Serbiei
26.05.2022
Stadionul Rajko Mitic
elvetia SUA
Campionatul Mondial de Hochei 2022
26.05.2022
Helsinki Ice Hall
suedia canada
Campionatul Mondial de Hochei 2022
26.05.2022
Tampere Deck Arena
santos palmeiras
Campeonato Brasileiro Série A
29.05.2022
Estadio Vila Belmiro
Liverpool Real Madrid
Champions League
28.05.2022
Stade de France