Campeonato Brasileiro Série A
19.05.2024
Estadio Sao Januario
Vasco Da Gama
Flamengo
vasco da gama
vs
Flamengo

Vasco – Flamengo – Ponturi Pariuri Brazilia – 19.05.2024

davidzzz21
15 mai 2024

În cadrul celei de-a șaptea etape din Campeonato Brasileiro Serie A, vom avea parte de duelul Vasco da Gama – Flamengo. Meciul este programat să aibă loc pe Estadio Sao Januario din Rio de Janeiro, duminică noaptea, cu startul la ora 03:00. Ponturi bune AICI!

Ponturi Vasco – Flamengo – Pariuri Fotbal Brazilia Serie A

las vegas pariuri sportive
Pronostic Vasco da Gama vs Flamengo
Cotă 1.66

Pont Vasco – Flamengo: Sub 2.5 Goluri – cotă 1.66 la Las Vegas Pariuri Sportive.

Argumente pentru această alegere:

  • Rezultatele recente H2H: Din ultimele 5 meciuri directe, cele mai recente două s-au încheiat cu mai puțin de 2.5 goluri. Ultimul meci dintre ele s-a încheiat cu 0-0, sugerând o posibilă repetare a unui meci strâns.

Formă Vasco – Pronosticuri Fotbal Brazilia

Înaintea duelului Vasco da Gama – Flamengo, gazdele ocupă locul al 13-lea în clasamentul Serie A Brazilia, cu 6 puncte acumulate din două victorii și patru înfrângeri. Vasco a înscris 6 goluri și a primit 11 în acest sezon.

În ultimele 5 meciuri, Vasco a obținut o victorie, o remiză și trei înfrângeri, forma lor fiind destul de slabă.

În ultima lor partidă, gazdele au câștigat pe teren propriu cu echipa Vitória, scor 2-1, în Campeonato Brasileiro Serie A.

Formă Flamengo – Pariuri Fotbal Brazilia

La startul partidei Vasco da Gama – Flamengo, formația oaspete este clasată pe locul al 3-lea în campionat, cu 11 puncte obținute în urma a trei victorii, două remize și o înfrângere, având un golaveraj de 7-5.

În cele mai recente 5 meciuri, Flamengo a obținut două victorii, o remiză și două înfrângeri, dezvoltând o formă mediocră.

În ultima lor partidă, oaspeții au învins acasă echipa Corinthians cu 2-0, în Serie A Brazilia.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal Brazilia

În ultimele 5 partide directe dintre cele două, Flamengo s-a impus de 4 ori (scor 3-2, 1-3, 1-4 și 1-0), iar ultimul duel s-a încheiat cu remiză albă.

Pronostic Vasco da Gama – Flamengo – Ponturi Brazilia

Pe lângă selecția principală, un alt pariu cu șanse de reușită pentru acest meci ar putea fi:

fortuna pariuri sportive
Ponturi Vasco vs Flamengo
Cotă 1.80

Pronostic Vasco – Flamengo: Final 2 – cotă 1.80 la Fortuna Pariuri.

Argumente pentru această selecție:

  • Forma superioară a oaspeților: Flamengo ocupă locul al 3-lea în clasament cu 11 puncte. Vasco este doar pe locul al 13-lea cu numai 6 puncte. Forma recentă a lui Flamengo, în ultimele cinci meciuri, este mai bună comparativ cu cea a lui Vasco.
  • Istoricul întâlnirilor directe: Flamengo are un avantaj clar în întâlnirile directe recente, câștigând patru din ultimele cinci meciuri contra lui Vasco.
  • Lot mai valoros și experiență superioară: Flamengo dispune de un lot mai valoros și experimentat, capabil să gestioneze presiunea meciurilor importante și să obțină rezultate bune chiar și în deplasare.

Concluzii

Meciul Vasco da Gama – Flamengo promite să fie unul fie cu multe reușite, fie cu un număr redus, adică extrem de imprevizibil. Flamengo, chiar dacă joacă în deplasare, este considerată favorită având un lot mai valoros, o formă ceva mai bună și un avantaj moral datorat victoriilor din ultimele întâlniri directe cu Vasco. Preconizăm o partidă unde oaspeții se vor impune dar numărul de goluri va fi scăzut, ca în cele mai recente două întâlniri directe dintre aceste formații.

Platforma BETuri îți pune la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri fotbal pentru cele mai tari meciuri ale săptămânii, precum:

Să fie verde!

Alte ponturi utile:

Lazio Sassuolo
Serie A
26.05.2024
Stadio Olimpico
frosinone Udinese
Serie A
26.05.2024
Stadio Benito Stirpe
cristina dinu laura pigossi
WTA
24.05.2024
Paris
sara errani gabriela ruse
WTA
24.05.2024
Paris
Vissel Kobe tokyo verdy
26.05.2024
Noevir Stadium
FK Csikszereda Dinamo Bucuresti
Superliga
27.05.2024
Stadionul Municipal Miercurea Ciuc