King’s Cup
30.04.2024
King Abdullah Sports City, Jeddah
Al Ittihad
Al Hilal
al ittihad
vs
al hilal

Al Ittihad – Al Hilal – Ponturi Pariuri Arabia Saudită – 30.04.2024

davidzzz21
30 aprilie 2024

Meciul Al Ittihad – Al Hilal va fi unul cu miză ridicată în cadrul etapei semifinale a Cupei Regelui din Arabia Saudită. Confruntarea va avea loc pe King Abdullah Sports City din Jeddah, în seara de marți, cu începere de la ora 21:00. Ponturi bune AICI! Nu uita că ceva mai devreme ai și NiP vs Heroic, în ESL Pro League!

Ponturi Al Ittihad – Al Hilal – Pariuri Arabia Saudită King’s Cup

gets bet pariuri sportive
Pronostic Al Ittihad vs Al Hilal Cupa Arabiei Saudite

Pronostic Al Ittihad – Al Hilal: Peste 2.75 Goluri – cotă 1.60 la Get’s Bet Pariuri Sportive.

Argumente pentru această alegere:

  • Forma echipei Al Hilal: Al Hilal se află într-o formă excelentă, având cel mai bun atac din campionat și un golaveraj impresionant. Aceasta sugerează că Al Hilal are capacitatea de a marca un număr semnificativ de goluri într-un meci.
  • Istoricul întâlnirilor directe: În ultimele partide directe dintre cele două echipe, s-au înregistrat rezultate cu multe goluri marcate. Acest lucru indică faptul că meciurile dintre Al Ittihad și Al Hilal au tendința de a fi spectaculoase, cu multe ocazii de gol.
  • Stilul ofensiv al ambelor echipe: Atât Al Ittihad, cât și Al Hilal au demonstrat că au capacitatea de a produce un joc ofensiv și productiv. Având în vedere dorința de a avansa în finala Cupei Regelui, ambele echipe vor fi motivate să înscrie cât mai multe goluri posibil.

Forma Al Ittihad – Pronosticuri Arabia Saudită

Înainte de meciul Al Ittihad – Al Hilal, gazdele se află pe locul al cincilea în clasamentul din Saudi Pro League. Benzema și compania au 50 de puncte acumulate din 15 victorii, 5 remize și 9 înfrângeri. Cu un golaveraj de 55-40, Al Ittihad are în vedere obținerea unui loc în finala Cupei Regelui.

Al Ittihad vine după 5 partide încheiate cu două victorii, o remiză și două înfrângeri. Forma echipei este deci una oscilantă și nesigură.

Pentru a ajunge în semifinalele Cupei Regelui, Al Ittihad a trecut de Al Kholood (2-1), Al Feiha (3-0) și Al Faysaly (4-0).

Forma Al Hilal – Pariuri Arabia Saudită

Al Hilal ocupă primul loc în Liga Profesionistă din Arabia Saudită, cu 80 de puncte din 26 de victorii, două remize și nicio înfrângere! În plus, aceștia beneficiază și de cel mai bun atac și cea mai eficientă apărare din campionat. Golaverajul este unul incredibil, 86-18!

Înainte de meciul Al Ittihad – Al Hilal, echipa și-a păstrat o formă solidă. Multicampioana Arabiei saudite a pierdut doar o dată în ultimele 5 partide. E drept, vine după o mare dezamăgire, eliminarea din Liga Campionilor Asiei.

În etapele precedente ale Cupei Regelui, Al Hilal a eliminat pe Al Jabalain (1-0), Al Hazem 3-0) și Al Taawon (3-0).

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal Arabia Saudită

În ultimele 5 partide directe dintre cele două formații, Al Hilal s-a impus de fiecare dată (scor 3-4, 3-1, 2-0, 0-2 și 1-4 în ultima partidă).

Pronostic Al Ittihad – Al Hilal – Ponturi Pariuri Fotbal Arabia Saudită

Pe lângă pontul principal, o altă opțiune de luat în considerare este:

betfair pariuri
Ponturi Al Ittihad vs Al Hilal Pariuri King's Cup
Cota 1.90

Pronostic Al Ittihad – Al Hilal: Pauză/Final: 2/2 – cotă 1.90 la Betfair Sport.

Argumentul pentru această selecție:

  • Dominanța oaspeților: Având în vedere forma excelentă și poziția lor de lider în campionat, Al Hilal se prezintă ca favorita clară a meciului. Echipa dispune de un lot mai valoros și de o formă superioară, având în vedere și istoricul recent al întâlnirilor directe.

Concluzii

Meciul Al Ittihad – Al Hilal promite să fie unul intens dar dezechilibrat. Oaspeții pornesc ca favoriți clari. Al Hilal dispune de un lot mult mai valoros și de o formă recentă mult superioară. Dar și de un avantaj moral reieșit din istoricul direct dintre ea și Al Ittihad. Pare că echipa gazdă nu va reuși să se impună, chiar dacă joacă pe teren propriu. Preconizăm un meci în care Al Hilal va conduce atât la pauză cât și la final. Plus un număr de peste 2.5 goluri marcate în meci.

Accesează BETuri pentru a descoperi cele mai bune ponturi pariuri fotbal și pentru a te documenta despre partidele săptămânii, cum ar fi:

Să fie verde!

Alte ponturi utile:

alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
Atalanta leverkusen
Europa League
22.05.2024
Aviva Stadium
fc nordsjælland midtjylland
Superliga Danemarca
20.05.2024
Right to Dream Park
djurgarden halmstad bk
Allsvenskan
20.05.2024
Tele2 Arena
bk hacken malmo ff
Allsvenskan
20.05.2024
Bravadia Arena
servette fc young boys berna
Super League Elveția
20.05.2024
Stade de Geneve