BLAST Premier Spring Groups 2022
30.01.2022
Team Spirit
Evil Geniuses
team spirit
vs
evil geniuses
Sub 27.5 Runde pe Harta 1
1.53
16:00 - Twitch

Team Vitality vs Evil Geniuses | Ponturi BLAST Premier Spring 2022

Alexandru Lupu
28 ianuarie 2022
5/5 - (7 votes)

Evenimentele din scena de eSports ne oferă o mulțime de evenimente. În plus, agențiile de pariuri pun la dispoziția jucătorilor cote excelente. Astfel, noi ți-am pregătit cele mai bune analize pentru meciurile de CSGO. Aici vei afla atât cote, cât și ponturi pariuri și statistici pentru partida Team Vitality vs Evil Geniuses. Rămai pe site pentru cele mai bune pariuri din sporturile electronice dar nu numai. Avem pronosticuri și din lumea fotbalului precum CFR Cluj – Botoșani, SUA – Canada și PAOK – Olympiakos.

Cum se va desfășura turneul BLAST Premier Spring Groups 2022

BLAST Premier se va organiza în sistemul clasic. Astfel, toate partidele din acest eveniment se vor disputa în BestOf3. Fiecare echipă își va alege propria mapă, în timp ce mapa decisivă va fi aleasă, automat, de către joc. Evenimentul începe cu etapa de grupe. Așadar, vom avea parte de grupele A, B și C. Apoi, Playoff-urile sunt completate de meciurile disputate în sesiunile Lower și Upper Final. La final, fiecare grupă va avea două echipe finaliste. Haideți să vedem care sunt detaliile despre turneu înainte de partida Team Vitality vs Evil Geniuses.

Per-total, 12 organizații de TOP vor participa la acest eveniment. Pentru acest turneu, organizatorii au pregătit suma de 177.500 de dolari. În funcție de rezultate și de clasament, această suma va ajunge la echipele participante. Evenimentul se va desfășura în perioada 28 Ianuarie – 6 Februarie, iar MaxBet ne oferă multe cote interesante.

Cele mai bune 6 echipe se vor califica la turneul BLAST Premier Spring Final, în timp ce restul se vor califica în etapa de Spring Showdown. Pe lângă fondul de premiere consistent, turneul are și un alt premiu. Este vorba despre participarea la turneul Spring Final, cât și despre puncte la clasamentul HLTV. Toate echipele ce participă la acest eveniment sunt partenere.

Cote & Ponturi pariuri Team Vitality VS Evil Geniuses

Partida disputată între Team Vitality și Evil Geniuses se anunță una foarte interesantă. Ambele echipe au un stil de joc ofensiv, însă echipa gazdă este mai experimentată și are o formă mai bună. Pentru ponturi pariuri Team Vitality VS Evil Geniuse ți-am pregătit o secțiune cu cele mai bune cote și variante de a plasa bilete.

  • Team Vitality este echipa favorită din acest duel. Astfel, organizația a primit din partea MaxBet o cotă de 1.32 pentru o victorie. Evil Geniuses are o cotă de 3.30. Așadar, agențiile de pariere preconizează un meci câștigat de echipa gazdă, care se află într-o perioadă excelentă.
  • Total Runde pe Harta 1 oferă mulțime de opțiuni de pariuri pentru cote pariuri Team Vitality VS Evil Geniuses . Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.68, respectiv 2.08. Astfel, dacă ambele organizații vor reuși să obțină un numar mare de runde, vom avea parte de multe cote câștigătoare.
  • Pentru ponturi pariuri Team Vitality VS Evil Geniuses avem și alte opțiuni. Spre exemplu, MaxBet vă oferă și pariuri pentru Câștigător de Hartă, Handicap Runde, Prelungiri și multe altele.
  • Pentru ponturi pariuri Team Vitality VS Evil Geniuses încep cu victoria echipei gazdă. Astfel, dacă vei miza pe echipă, vei obține o cotă de 1.32 la MaxBet. Meciul se va disputa într-un sistem de BestOf1, iar harta se va alege prin eliminare. Un alt pariu bun, ce vine într-o cotă de 1.53, este Sub 27.5 Runde pe Harta 1.

Statistici echipe Team Vitaliy

Team Vitality se află în acest moment pe locul 3 la nivel mondial. Astfel, echipa este una dintre cele mai eficiente și productive organizații din scena profesionistă. În ultimele trei luni de eSports, Vitality a reușit să obțină o rată de câștig de 61%. Totuși, echipa a avut foarte mult reușite notabile, devenind astfel o echipă de TOP3.

La turneul BLAST Premier Fall Final, echipa a ajuns până în finală însă nu a reușit să plece acasă cu trofeul. A urmat apoi evenimentul IEM Winter 2021, acolo unde Team Vitality a obținut victoria în ultima etapă și a câștigat. După această victorie, echipa a participat la BLAST Premier World Final, acolo unde s-a clasat pe locul 3.

Evil Geniuses nu are nici un rank la momentul actual, echipa trecând printr-o etapă de reconfigurare. Forma echipei este una destul de slabă, organizația nereușind să obțină o clasare cel puțin modestă la ultimele turnee unde a participat. Unul dintre cele mai bune evenimente la care EG a participat a fost IEM Fall 2021 North America, acolo unde s-a clasat pe locul 5.

Concluzii Team Vitality VS Evil Geniuses

Partida disputată între Team Vitality VS Evil Geniuses este una în care echipa gazdă pleacă cu prima șansă pentru a obține o victorie. Există mai multe opțiuni de pariere, însă Final 1 este una dintre cele mai bune variante. De asemenea, poți miza și pe Numărul de Runde pe Harta 1, care îți oferă o cotă de 1.53.

Nu uita să accesezi paginile noastre de Facebook și Telegram BETuri pentru și mai multe cote și ponturi pentru biletele tale!

Alte ponturi utile:

wydad casablanca al hilal
Campionatul Mondial al Cluburilor
04.02.2023
Stade Moulay Abdallah
Chindia UTA
Superliga
03.02.2023
Stadionul Eugen Popescu
rapid bucuresti fc voluntari
Superliga
04.02.2023
Stadionul Giulești
Juventus Lazio
Cupa Italiei
02.02.2023
Allianz Stadium
lens nice
Ligue 1
01.02.2023
Stade Bollaert Delelis
fc hermannstadt FC Arges
Superliga
04.02.2023
Stadionul Municipal, Sibiu