Pariuri baschet – strategii posibile

ponturi nba pariuri sportive online

Pariurile reprezintă o activitate foarte antrenantă când vine vorba de a aduce oamenii împreună. Unii preferă clasicul fotbal (câteodată merg doar pe instinct, jucând 1, X sau 2), alții joacă Over/Under pe anumite ligi europene (uneori chiar pe ligile secunde din Franța sau Olanda), iar alții se distrează și cu pariuri pe tenis sau alte ramuri sportive. A venit momentul să îți arătăm că poți câștiga bani frumoși folosind pariuri baschet și ponturi NBA. Vezi în continaure cum.

Pe lângă subiectele ce țin de fotbalul european (ligile importante, dar și Champions League și Europa League), la podcastul Beturi Show vom discuta și sezonul din campionatul nord-american de baschet, dar și Euroliga, acest Champions League al baschetului european. Unibet, Netbet, Maxbet, Sportingbet sau Efortuna sunt doar câteva variante bune când trebuie să alegi o strategie de pariere pe baschet. În secțiunea dedicată caselor de pariuri o să vezi și alte oferte în acest sens. Ești din ce în ce mai aproape de alte și alte ponturi pariuri sportive care fac diferența între profesioniștii ca tine și amatori.

Cum poți face bani din pariuri baschet?

Cotele pe baschet sunt din ce în ce mai populare în rândul pariorilor români. Dacă nu le-ai încercat până acum, poate că ar fi momentul să o faci. Desigur că cea mai populară ligă pentru pariurile pe baschet este liga nord-americană (National Basketball Association). Trendul acesta pare să fi ajuns și în România după anul 2010, mulți dintre noii pariori luându-și informațiile de pe forumurile internaționale, în special forumurile din Statele Unite ale Americii.

Multe dintre casele de pariuri online din România oferă pe lângă ponturi pariuri sportive și stream live pe partidele cele mai importante de baschet. Astfel, ponturi NBA înseamnă nu doar statistică, ci și adrenalină. Mai mult, specialiștii în pariurile online din România, dar și din afara țării susțin că baschetul este al treilea cel mai pariat sport în țara noastră, după fotbal și tenis. Cum ai sărbători finala NBA altfel decât cu niște pariuri bine plasate. Crezi că Golden State Warriors își vor continua supremația?

Factorii de luat în calcul pentru ponturi NBA

Există mai multe categorii de factori de care e bine să ții cont când te apuci să pariezi pe NBA. Ne-am oprit asupra acestui campionat extrem de important mai ales pentru faptul că concentrează cea mai mare densitate de pariuri online pe acest sport, dar și cea mai mare densitate de valori din sportul mondial.

Vorbim de factori foarte importanți precum componența primului cinci sau accidentații. Raportul între rezultatele de acasă și cele din deplasare, bilanțul meciurilor câștigate vs. meciurile pierdute, statistici aprofundate, procentajele anumitor jucători-cheie, dar și modul în care fiecare echipă abordează un meci. Toate contează!

Mai mult, este foarte important să știi că fiecare echipă joacă 82 de meciuri în sezonul regulat, asta înseamnă că ai nevoie de o strategie pe termen lung, lucrurile nu se pot gestiona după o zi e alta. Pe lângă factorii foarte importanți, există și o serie de factori mai nesemnificativi, de care însă e totuși bine să ții cont. Îi vom discuta și pe aceștia în unele ediții de podcast.

Aceste ponturi pariuri sportive pe baschet pot fi mult mai eficiente în termeni de câștig dacă țin cont de banca rezerve, de nivelul de oboseală al unor jucători, de divizia din care face parte echipa respectivă, dar și de întâlnirile directe între cele două echipe. Nu în ultimul rând, factorii indirecți au și ei importanța lor. Avantajul terenului propriu, aspectul norocului, dar și power rankingul (o modalitate de clasificare a echipelor din NBA de la 1 la 30 în funcție de anumiți factori) contează și ele într-o anumită măsură. Aceste pariuri baschet pot fi foarte distractive cu o strategie eficientă și bine pusă la punct.

Ponturi pariuri sportive special gândite pentru iubitorii baschetului

Ca și în cazul tenisului, și pentru baschet cel mai popular tip de pariu este acela al câștigătorului meciului. În NBA nu există noțiunea de meci egal la pariuri. Astfel că vom avea oricum o învingătoare după prelungiri indiferent de meci și de momentul sezonului. Uneori însă dacă cotele pentru învingător sunt foarte scăzute (1.08, 1.12 etc.) poți alege handicapuri sau total puncte. În secțiunea știri, dar și la podcast vom ataca constant și subiecte care țin de baschetul nord-american. Dar și de cel european la nivel de club și națională. Pariuri baschet și ponturi NBA sunt cheia către succes și către câștiguri nelimitate.

Un pariu foarte popular și în rândurile jucătorilor români este acela de total puncte. Și aici, în cazul egalității după timpul regulamentar, vor conta prelungirile. Să luăm un exemplu. Ai jucat un pariu de tipul Over 200.5 puncte. După timpul regulamentar scorul este 97-97. Asta înseamnă un total de 194 puncte. După prelungiri, scorul va fi 118-112, iar cu un total de 230 de puncte pariul tău va fi câștigat fără niciun fel de emoții. Un exemplu asemănător poate fi găsit și pe pariurile de handicap cu două sau trei variante. Despre acest tip de pariu am vorbit și în articolele cu pariuri tenis.

Alte tipuri interesante de pariuri baschet sunt și marja victoriei (echipa X va câștiga la 1-5 puncte sau la 6-10 etc.), total puncta pentru o echipă (și acest tip de pariu include prelungirile în caz de egalitate), primul sfert (echipa care se impune în primul sfert), handicap pe primul sfert, total puncte pe primul sfert sau chiar primul sfert par/impar. Aici pe Beturi.ro vom reveni constant cu noi și noi tipuri de pariuri.