Christmas scratch off SlotV
Perioada Promoție: 01.12.2022 - 15.01.2023
Ciuvni
1 decembrie 2022

Christmas Scratch Off SlotV – Premii Avantajoase!

Seria cu oferte de Crăciun continuă cu Christmas Scratch Off SlotV! Dacă până acum am dat doar de advent calendars, de data aceasta e vorba de niște super extrageri. Această ofertă de Crăciun SlotV are în calendar 4 super extrageri, care îți pot aduce atât bunuri materiale, cât și premii bonus!

slotv casino
Premii în bani și produse, doar la SlotV Scratch Off!
Obține produse Apple, BMW sau Bani Cash!

Te-ai săturat de vechiul tău telefon sau de mașină? Ei bine, află că dacă participi la Christmas Scratch Off SlotV, ai șansa de a le schimba! În cazul în care nu câștigi unul dintre acestea, rămâi eligibil pentru premiile în bani, la fel de avantajoase. Joacă responsabil cu SlotV!

Vei afla în acest scurt articol totul despre promoția de Crăciun SlotV. Deci, dacă te simți norocos, fă-ți Sărbătorile mai frumoase cu oferta aceasta! În caz că nu ai un cont SlotV încă, avem ghidul perfect pentru tine. Să începem!

Christmas Scratch Off SlotV la prima vedere

Să vedem cu ce se mănâncă promoția Christmas Scratch Off SlotV. Cazinoul online a hotărât să îți facă un cadou de Crăciun cu super premii și sume generoase de bani bonus. 

Pe scurt, la SlotV oferta de Crăciun fondul total de premii este de 650.000 RON. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la promoție? Ei bine, pentru fiecare depozit în valoare de 200 RON vei primi un tichet virtual. Vei putea vedea în contul tău câte tichete virtuale ai. 

Vor avea loc patru extrageri cu SlotV cadouri de Crăciun, după cum urmează:

 • Prima extragere are o perioadă promoțională începând cu 01.12.2022-10.12.2022;
 • A doua extragere: 12.12.2022-20.12.2022;
 • A treia extragere: 21.12.2022-30.12.2022;
 • A patra extragere: 31.12.2022-15.01.2022.

Cum participi la oferta de Crăciun SlotV

Mai jos găsești pașii pentru a participa la Christmas Scratch Off SlotV. Pașii sunt cât se poate de simpli, participarea adresându-se tuturor jucătorilor. Înainte să începem, asigură-te că ți-ai validat contul de jucător – acesta este un procedeu obligatoriu pentru a putea participa la promoție. 

 1. Intră în contul tău de jucător SlotV. Cum am spus mai devreme, asigură-te că ai completat procedeul de KYC;
 2. Fă un depozit de minim 200 RON. Ține minte că depozitele diferite nu se cumulează! Spre exemplu, dacă faci o depunere de 100 RON astăzi și mai faci una de 100 RON mâine, acestea nu îți vor genera un bilet pentru oferta cu cadouri SlotV;
 3. Acumulează cât mai multe bilete! Pentru a avea șansa de a câștiga cele mai tari SlotV cadouri de Crăciun, încearcă să faci rost de un număr generos de bilete. Desigur, asigură-te că nu sari peste bugetul pe care ți l-ai acordat;
 4. Așteaptă una dintre extrageri! Acum că ești satisfăcut cu numărul de bilete acumulate, nu mai trebuie decât să aștepți una din cele 4 extrageri.

Dacă nu ești sigur cum poți face un depozit, avem toate informațiile chiar aici. Consultă ghidul nostru de depunere SlotV și vezi ce opțiuni ai!

Christmas Scratch Off SlotV – ce câștigi?

Am spus înainte că bugetul SlotV cadouri este generos și vrem să-ți dăm și câteva exemple de premii. Organizatorii Christmas Scratch Off SlotV nu s-au zgârcit deloc. Uite ce poți câștiga la SlotV promoția de Crăciun: 

 • 1 BMW 330i Seria 3, în valoare de 200.000 RON;
 • 7 Apple iPhone 14 Pro Max, 1TB, 5G, Gold, în valoare de 10.000 RON;
 • 5 Apple 13-inch MacBook Air: Apple M2 chip with 8-core CPU si 10-core GPU, 16GB, 512GB – Starlight, în valoare de 10.100 RON;
 • 5 Apple Watch 8, Case Gold Stainless Steel 45mm, Gold Milanese Loop, în valoare de 4.500 RON;
 • 5 premii de 5.000 RON bani bonus;
 • 10 premii de 500 RON bonus și multe, multe altele! 

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele cadouri de Crăciun SlotV, dar suntem siguri că deja ți s-a făcut poftă de pariuri! 

Concluzii

Foarte puține oferte sunt la fel de profitabile precum Christmas Scratch Off SlotV. Nouă cu siguranță ne-a stârnit interesul, și suntem siguri că și ție. Cine știe când norocul îți va bate la ușă? Pune-te pe strâns bilete și vezi dacă chiar tu vei câștiga premiul cel mare.

De asemenea, operatorul nostru de top are pentru tine și un Calendar de Crăciun SlotV de neratat, află totul în articolul destinat acestuia. Spor(t) la cadouri!