Calendar Advent Magic Jackpot
Perioada Promoție: 01.12 - 31.12.2022

Calendar Advent Magic Jackpot – Cadouri Zilnice în Decembrie!

Ultimul update pe: iunie 3, 2024
Rate this post

Sărbătorile devin mai frumoase cu acest calendar advent Magic Jackpot! Cu siguranță, ai mai văzut astfel de calendare nu doar în cazinouri, în magazinele online, cât și în viața de zi cu zi. Fiecare zi aduce o nouă surpriză care să te pregătească de Ajunul Crăciunului. Dacă vrei să afli ce ar putea conține acest Magic Jackpot Calendar advent, rămâi cu noi!

magic jackpot online
Câștigă o mulțime de premii cu Magic Jackpot!
Rotiri Gratuite în fiecare zi din Decembrie!

În fiecare zi din luna Decembrie ai parte de sute de rotiri gratuite, doar la Magic Jackpot! Acesta este un prilej de a-ți dezvolta o strategie și a te distra la sloturile tale preferate. Joacă responsabil!

Nu uita că ai nevoie de un cont Magic Jackpot pentru a te bucura de această promoție generoasă! Tot procesul durează 10 minute, deci n-o să pierzi nici măcar o bucățică din ziua promoțională. Oferta de Crăciun Magic Jackpot este perfectă pentru jucători, dar nu singurul atu al cazinoului online!

Calendar advent Magic Jackpot la prima vedere 

Iată ce are de oferit acest Calendar advent Magic Jackpot. Pe scurt, fiecare zi îți va aduce un mic premiu pentru cazino. Tu nu trebuie decât să te loghezi în fiecare zi în cont, să îți revendici cadoul și să te bucuri de el!

Oferta de Crăciun Magic Jackpot este foarte accesibilă pentru toată lumea. Înainte să-ți vorbim despre cadouri, să vedem mai exact cum le revendici.

Cum profiți de Magic Jackpot calendar advent 

Nu ai nevoie decât de contul de jucător și puțin timp pentru a-ți deschide cadoul din Calendar advent Magic Jackpot. Iată o listă cu pașii pe care trebuie să-i parcurgi:

  1. Intră în contul tău și accesează pagina Magic Jackpot oferta de Crăciun. Vei vedea un pop-ul cu titlul ”Decembrie Magic”. Fă click pe acest pop-up și vei ajunge la pagina promoțională;
  2. Odată ce ai intrat pe pagina Magic Jackpot promoția de Crăciun, vei avea în față un calendar advent. Găsește căsuța cu ziua de astăzi și fă click pe ea;
  3. Află ce cadou ai primit astăzi! Revendică oferta și bucură-te de cadouri zilnice Magic Jackpot. 

Uneori, va trebui să faci anumite lucruri pentru a putea accesa cadoul din advent Magic Jackpot. Spre exemplu, pentru a primi rotiri gratuite ar putea fi nevoie să faci o depunere. Să faci asta durează foarte puțin, deci vei avea free spins la discreție în mai puțin de 10 minute. Consultă ghidul nostru de depunere Magic Jackpot și vezi ce opțiuni ai!

Calendar advent Magic Jackpot – ce cadouri primești?

Acum că ai văzut cum revendici oferta Magic Jackpot, să vedem ce primești! Cu siguranță va fi vorba de cadouri care să-ți facă plăcere. Spre exemplu, primul dintre Magic Jackpot cadouri zilnice a vizat jocul Shining Crown. Mai exact, aveai parte de 30 free spins fără depunere pe data de 1 decembrie. 

Sunt o mulțime de oferte de Crăciun la care poți primi free spins, fie că sunt mai mult sau mai puțin populare. Astfel, vei avea ocazia să încerci unele dintre cele mai interesante sloturi de pe piață. 

Iată alte Magic Jackpot cadouri de Crăciun oferite până acum:

  • 2 decembrie: 50 FS la Big Bass Splash oferite odată cu depunerea a minim 50 RON;
  • 6 decembrie: 30 FS la Burning Hot fără depunere;
  • 8 decembrie: 30 FS la The Dog House Megaways pentru o depunere de minim 50 RON. 

Suntem siguri că urmează multe alte cadouri zilnice Magic Jackpot, la fel de interesante sau chiar mai mult! Pentru a afla, nu trebuie decât să te loghezi zilnic și să accesezi promoția de Crăciun Magic Jackpot.

Concluzii

Magic Jackpot s-a asigurat că fiecare zi a acestei luni îți va aduce o mică bucurie binemeritată. Deocamdată, promoția cu cadouri de Crăciun Magic Jackpot este superbă pentru iubitorii de sloturi. Sperăm că anul viitor vom vedea un calendar advent cu free beturi!