bonus fără depunere winner la money train
Vlad M.
12 martie 2024

150 Rotiri Winner Fără Depunere – Bonus Fără Depunere Winner

4.6/5 - (18 votes)

Știm că ești pregătit pentru un Bonus Fără Depunere Winner! Bucură-te de această oportunitate și profită de cele 150 Rotiri Fără Depunere Winner pentru jocul Money Train 4.

winner pariuri sportive
150 Rotiri Gratuite la Înregistrare de la Winner!
Bonus Fără Depunere odată cu crearea contului!

Haide și tu pe Winner și profită de cele 150 Rotiri Gratuite la Înregistrare pentru jocul Money Train 4. Nu poți rata un Bonus Fără Depunere!

Nu ai cum să ratezi cadoul din partea acestui operator! Tot ceea ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe platforma Winner prin intermediul unui click pe butonul de mai sus: “Vreau Bonusul!”. După crearea noului cont și procesul de verificare al contului, cele 150 Rotiri Gratuite Winner la Money Train 4 sunt garantate!

Bonus Fără Depunere Winner – Cum revendici 150 Free Spins?  

Pentru a revendica cele 150 Rotiri Fără Depunere Winner, primul pas constă în deschiderea unui cont la acest operator. Accesarea butonului de mai sus te va duce exact unde trebuie! Procesul de înregistrare Winner este explicat mai detaliat în articolul specific din secțiunea Ghid Pariuri

După înregistrarea pe platformă, pentru revendicarea acestui Bonus Fără Depunere Winner este necesară verificarea contului. Verificarea constă în trimiterea unei poze color cu buletinul tău prin intermediul secțiunii de încărcare a documentului din contul tău personal.

Procesul de verificare, cunoscut și sub numele de proces de verificare KYC, durează cel mult 12 ore. Există cazuri excepționale în care timpul se extinde la 72 de ore, însă nu sunt situații des întâlnite. Nu uita că un jucător poate avea un singur cont pe platforma Winner

.Aplicația Winner este o opțiune alternativă și accesibilă pentru intrarea în joc, iar procesul de descărcare al aplicației a fost detaliat în trecut de echipa noastră. 

150 Rotiri Fără Depunere Winner – Termeni și Condiții

Acest bonus fără depunere Winner se supune unor termeni și condiții ce trebuie respectați în vederea validării bonusului. În următoarele rânduri îți vom prezenta aspectele esențiale referitoare la revendicarea celor 150 Rotiri Fără Depunere din partea Winner. 

 • Bonusul fără depunere de 150 Free Spins la Înregistrare se oferă strict jucătorilor înregistrați prin intermediul acestei campanii. 
 • Bonusul este primit de jucător după finalizarea procesului de verificare al contului. 
 • Jucătorul poate primi bonusul o singură dată
 • Fondurile constituite din suma depusă vor fi disponibile în secțiunea aleasă pentru activarea bonusului. 
 • Valoarea unui Free Spin este de 0.50 RON

Condiții de rulaj pentru 150 Rotiri Fără Depunere Winner

Câștigul net generat de cele 150 Rotiri Fără Depunere Winner la Înregistrare este acordat în cont în balanța de bani bonus și implică necesitatea de a fi rulat înainte de disponibilitatea pentru retragere. 

 • Cele 150 Free Spins și câștigul generat de Free Spins pot fi jucate/rulate strict la jocul Money Train 4.
 • Factorul de rulaj pentru câștigul generat de Free Spins este de 50x.
 • Indiferent de valoarea mizei plasate, valoarea maximă ce poate contribui la rulajul bonusului de 20 RON/pariu plasat.
 • Exemplu 1: O rotire de 5 RON contribuie la rulaj cu 5 RON.
 • Exemplu 2: O rotire de 25 RON contribuie la rulaj cu 20 RON.
 • Cele 150 rotiri Winner fără depunere se activează în maximum 3 zile de la acordare în contul de jucător. Din momentul activării, utilizarea lor se realizează în maximum 3 zile. 
 • Pentru câștigul generat de Rotirile Gratuite, jucătorul are la dispoziție 3 zile de completare a cerințelor de rulaj. După ce acest termen expiră, orice bonus sau sumă rămasă din bonus sunt automat anulate. 
 • Valoarea maximă a câștigului ce va fi transferat în contul tău este de 200 RON;
 • Promoția este valabilă până la 31.12.2024;

Nu uita că la prima depunere poți beneficia și de un bonus cazino Winner! Dar și de un alt bonus fără depunere disponibil, 150 rotiri gratuite la Shining Crown!

Concluzii

Este momentul să te bucuri de acest Bonus Fără Depunere Winner! Urmează toți pașii menționați pe parcursul acestui articol și profită de cele 150 Rotiri Winner Fără Depunere. Nu uita de Bonusul de Bun Venit din partea operatorului Winner pentru secțiunea de sport. sau de procedura Winner pentru retrageri.

Dacă ești interesat de alt tip de bonusuri sau oferte, verifică atât Ofertele Caselor de Pariuri de pe site, cât și alte Oferte Cazino disponibile. Credem că întotdeauna diversitatea este esențială pentru orice jucător!

Pe site-ul nostru găsești și secțiunea de Ponturi Pariuri – iar aici beneficiezi de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu variante profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Mult spor!

winner pariuri sportive
150 Rotiri Gratuite la Înregistrare de la Winner!
Bonus Fără Depunere odată cu crearea contului!

Haide și tu pe Winner și profită de cele 150 Rotiri Gratuite la Înregistrare pentru jocul Money Train 4. Nu poți rata acest bonus fără depunere!