Ligue 1: Strasbourg vs Marseille

Runda cu numărul 35 din Ligue 1 se va deschide cu un meci foarte important. Se anunţă un meci foarte interesant între Strasourg vs Marseille. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. În Ligue 1 s-a impus Marseille în timp ce în Cupa Franţei s-au calificat cei de la Strasbourg. Meciul de astăzi va sta sub semnul echilibrului. Niciuna dintre cele două adversare de astăzi nu se află într-o formă foarte bună astfel ce meciul acesta este deschis oricărui rezultat. Pariază şi câştigă alături de echipa noastră şi o să reuşeşti să câştigi cu biletul zilei.

Echilibru în Strasbourg vs Marseille

Strasbourg face un sezon foarte bun. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 10-a aclasamentlui. Ei au reuşit să acumuleze 45 de puncte. Forma de moment a celor de la Strasbourg este una destul de slabă. După rezultatele din ultimele etape putem spune că ei au uitat să câştige. În ultimele 4 etape au înregistrat trei rezultate de egalitate şi o înfrângere. Dacă în aceste etape aveau rezultate mai bune putem spune că acum se luptau pentru cupele europene. Pe teren propriu, cei de la Strasbourg au o singură victorie în ultimele 5 etape disputate. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipei noastre.

Marseille porneşte din postura de favorită în meciul de astăzi şi are nevoie de victorie. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 6-a a clasamentului cu 54 de puncte acumulate. Ei trebuie să recupereze 5 puncte faţă de cei de la Saint Etienne pentru a fi siguri de locurile de cupă europeană. Două victorii şi o înfrângere sunt rezultatele cei de la Marseille în ultimele trei runde. Pentru meciul de astăzi din taăra oaspeţilor vor lipsi Balotelli şi Thauvin care sunt absenţe importante.

Strasbourg vs Marseille se anunţă a fi un meci foarte interesant. Credem că cei de la Olympique Marseille vor fi mult mai motivaţi pentru puncte şi astfel şi vor trece în cont cele trei puncte. O victorie a oaspeţilor ne va aduce o cotă de 2.00. Practic, cu această cotă ne vom dubla suma pariată. Miza acestui meci este destul de mare pentru cei de la OM. Astfel ne aşteptăm la un meci destul de dur. Putem paria pe numărul de cartonaşe galbene. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 ne poate aduce un câştig important.