Ligue 1: Saint Etienne vs PSG

Sfârşitul de săptămână ne aduc meciuri foarte interesante. Am ales cele mai importnate meciuri pentru a oferi pe site un pronostic pentru ele. Unl dintre aceste jocuri este întâlnirea dintre Saint Etienne vs PSG. Acest joc se va disputa în cadrul rundei cu numărul 25 din Franţa. Ţinând cont că cei de la PSG domină autoritar Ligue 1, ne aşteptăm să avem o favorită clară, dar gazdele partidei de astăzi se motivează foarte bine contra unor adversari puternici. Ne aşteptăm la un spectacol atât pe teren cât şi în tribune făcut de suporterii gazdelor. Cele mai bune strategii pariuri le găseşti pe site-ul Beturi.ro.

Derby-ul etapei Saint Etienne vs PSG

Saint Etienne porneşte cu a doua şansă în acest meci şi foarte puţină lume îi acordă şanse la cele trei puncte. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 5-a a clasamentului fiind la egalitate de puncte cu cei de la Marseille. Ei au reuşit să acumuleze 40 de puncte. Pe teren propriu cei de la Saint Eteinne sunt o forţă. În 12 meciuri disputate în faţa propriilor suporteri au reuşit să înregistreze 9 victorii. Singurii paşi greşiţi au fost 2 rezltate de egalitate şi o înfrângere. Pariază şi câştigă cu cele mai bune strategii pariuri.

PSG porneşte din postura de favorită în jocul din această seară. Parizienii au un moral foarte bun după victoria obţinută la mijlocul acestei săptămâni în UEFA Champions League contra celor de la Manchester United cu scorul de 2-0. Ligue 1 este dominată de cei dela PSG. Ei sunt pe prima poziţie a clasamentului având un avans de 10 puncte faţă de Lille dar şi două meciuri mai puţin disputate. În plus PSG are cea mai bună defensivă dar şi cea mai bună ofensivă. Chiar şi fără Neymar, Meunier şi Cavani cei de la PSG rămân cu prima şansă la cele trei puncte puse în joc.

Saint Etienne vs PSG ne vor oferi un meci foarte interesant. Cota de 1.50 pentru ca PSG să obţină cele trei puncte este una ce nu trebuie ratată. Ne aşteptăm la un meci destul de dur deoarece gazdele vor fi împinse de la spate de proprii suporteri şi vor da torul pe teren. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.70 este una ce trebuie să o avem pe biletul de pariuri. Mergi pe mâna noastră şi joacă pe statistici pariuri oferite de noi.