Ligue 1: Saint Etienne vs Nantes

Recomandarea noastră: 1

Ligue 1, Saint Etienne, Nantes
Saint Etienne - Nantes
1
2.10
X
3.30
2
3.65

Meciurile din cupele europene de la mijlocul săptămânii s-au sfârșit dar o nouă etapă a campionatelor interne stă să înceapă. În Ligue 1 astăzi se va disputa unul din cele mai interesante meciuri ale zilei. Este vorba despre partida dintre Saint Etienne vs Nantes. Acest meci se anunță a fi unul foarte inetersante pentru noi deoarece poarta oaspețilopr va fi apărată de internaționalul român, Ciprian Tătărușanu. Cele două formații se află în prima jumătate a clasamentului astfel că meciul are o importanță și mai are. Trebuie să ținem cont că trei din ultimele patru meciuri directe s-au încheiat la egalitate și este posibil ca și astăzi să avem o remiză. Cea mai bună strategie pariuri o găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Meciul zilei Saint Etienne vs Nantes

Saint Etienne are avantajul că va evolua în fața propriilor suporteri. Ei ocupă și o poziție superioară în clasament. Verzii ocupă poziția a 6-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 23 de puncte. Trebuie să notăm faptul că pe teren propriu în acest sezon de Ligue 1 nu au suferit nici o înfrângere. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului. Tehnicianul gazdelor va avea un singur absent, Perrin dar în opinia noastră această absență nu va conta foarte mult. Cu o bună strategie pariuri câștigi alături de noi.

Nantes este genul de echipă care poate produce o surpriză astăzi. Canarii ocupă poziția a 10-a a clasamentului. Ei vin după o serie de meciuri destul de bună. În ultimele cinci meciuri din Ligue 1 nu au suferit nici o înfrângere. Trei victorii și două remize este bilanțul lor în aceste ultime 5 etape. În 7 partide disputate în acest sezon departe de proprii fani ei și-au trecut în cont doar două victorii. Oaspeții partidei de astăzi vin după o remiză contra celor de la Angers în care Tătărușani a apărat foarte bine.

Meciul dintre Saint Etienne vs Nantes se anunță a fi un joc extreme de interesant. Ne așteptăm ca ambele echipe să facă un meci foarte bun. Cei de la EFortuna au în oferta lor un pariu ce nu trebuie ratat. Ambele echipe marchează și se înscriu peste 2,5 goluri. În acest pariu noi avem o încredere destul de mare. Pariază cu noi.