Ligue 1: Olympique Lyon vs Saint Etienne

Recomandarea noastră: 1

Ligue 1, Olympique Lyon, Saint Etienne
Olympique Lyon - Saint Etienne
1
1.60
X
4.20
2
5.10

Ligue 1 revine cu un meci foarte interesant în care se vor întâlni două dintre cele mai iubite echipe din hexagon. Olympique Lyon vs Saint Etienne este partida care deschide etapa cu numărul 14. Ne așteptăm la un meci foarte echilibrat deoarece adversarele de astăzi sunt despărțite de un singur punct în clasament și în plus se află și în lupta pentru locurile europene. În patru din ultimele cinci dueluri directe a marcat o singură echipă dar astăzi sperăm să vedem goluri din ambele părți. Cea mai bună strategie pariuri o ai pe Beturi.ro care te ajută să câștigi.

Meci pentru Europa Olympique Lyon vs Saint Etienne

Olympique Lyon are avantajul de a evolua pe teren propriu în această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 4-a a clasamentului. Până acum au reușit să acumuleze 24 de puncte. Putem spune că se vor lupta pentru poziția a doua a clasamentului în condițiile în care titlul este adjudecat de PSG. Cu un succes astăzi cei de la Lyon vor ajunge pe poziția a doua chiar dacă pentru câteva ore, până la disputarea celorlalte meciuri.Bruno Genesio nu se va putea baza astăzi pe Morel și Gouiri. C           hiar și așa Lyon rămâne favorită, care este neînvinsă în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. Adoptă o strategie pariuri și o să câștigi pe termen lung.

Saint Etienne este o echipă periculoasă și poate produce o surpriză în orice moment. Verzii vin din postura de ocupantă a poziției a cincea a clasamentului. Ei au acumulat 2 de puncte, cu unul mai puțin decât adversarii de astăzi. Saint Etienne a fost într-o formă extraordinară înainte de pauza competițională obținând două victorii din tot atâtea partide. O să vedem dacă această formă continuă și pentru meciul de astăzi. Oaspeții nu îl vor avea la dispoziție pentru acest joc pe Perrin.

Meciul dintre Olympique Lyon vs Saint Etienne se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă. Lyon are o cotă de 1.60 să se impună în meciul de astăzi și noi vom merge pe mâna lor. Un alt pariu de jucat este cel conform căruia ambele echipe vor marca. Forma lor de moment ne recomandă să mergem pe acest pont. Un număr mare de cornere este și el de luat în calcul pentru acest meci. Pariază și câștigă dacă se vor executa peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80.