Ligue 1: Lyon vs Reims

Ziua de fotbal spectacol din Ligue 1 continuă cu un nou meci ce ne va ține aproape de micul ecran. Este vorba despre duelul dintre Lyon vs Reims. Acesta se anunță a fi un meci foarte interesant. Dacă cei de la Lyon se află în lupta pentru primele poziții ale clasamentului, Reims este clasată la mijlocul clasamentului și pare a fi lipsită de orice fel de griji pentru acest sezon. Tocmai de aceea oaspeții sunt o echipă periculoasă deoarece vor juca fără presiune. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de Reims cu scorul de 1-0, astfel că și acest meci este deschis oricărui rezultat.Cele mai bune ponturi pariuri le găsești doar pe site-ul nostru în fiecare zi, Beturi.ro.

Lupta pentru puncte în Lyon vs Reims

Lyon pornește ca mare favorită în acest meci. Gazdele pornesc în această etapă de pe poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 32 de puncte. Trebuie să ținem cint de faptul că ei au un meci mai puțin disputat decât cei de la Lille. Pe teren propriu cei de la Olympique Lyon au doar două înfrângeri în acest seozn și după părerea noastră astăzi vor reuși să își treacă în cont încă trei puncte. Pariază și ține cont de cele mai bune ponturi pariuri oferite de noi.

Reims pornește cu a doua șansă în acest meci dar așa cum am mai spus ei pot surprinde în orice moment. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a cu 26 de puncte. Cu un succes astăzi ar promova foarte multe poziții în clasament. Nu credem că se vor impune astăzi deoarece în deplasare cei de la Reims nu au arătat deloc bine în acest sezon. În 9 partide disputate departe de proprii fani ei au reușit să acumuleze doar două victorii ceea este destul de puțin pentru o echipă cu pretenții.

Meciul dintre Lyon vs Reims se anunță a fi o partidă destul de dipsutată. Victoria celor de la Lyon ne va aduce o cotă de 1.43. Chiar dacă nu este una foarte mare credem că are șanse destul de mari de a fi una câștigătoare. Un alt pont de luat în cașcul este că vor marca ambele echipe și se vor înscrie peste 2,5 goluri. GG și peste 2,5 goluri ne adice o cotă de 2.10. Această cotă nu ar trebui ratată în opinia noastră. Pariază alături de noi.