Ligue 1: Lens vs Dijon

Tabloul pentru sezonul viitor din Ligue 1 se va completa în aceste zile, când este programat barajul de promovare/retrogradare. În turul acestui baraj se vor înfrunta Lens vs Dijon. Lens vine din Ligue 2 în timp ce Dijon speră să rămână în prima ligă a Franţei după această dublă manşă. Fluierul de start al acestei partide este programat la ora 21:45. Ne aşteptăm la un joc destul de echilibrat care va fi destul de greu pentru ambele echipe. În cadrul acestei analize vei găsi cele mai bune pronosticuri oferite de noi. Pariază şi câştigă cu biletul zilei.

Lupta pentru Ligue 1 Lens vs Dijon

Lens are nevoie de un rezultat bun în această seară pentru a privi cu încredere spre meciul retur. Gazdele partidei din această seară au încheiat sezonul din Ligue 1 pe poziţia a 5-a a clasamentului dar au reuşit să câştige play-off-ul. În acest play-off au reuşit să învingă pe Paris FC şi Troyes. Ambele meciuri au fost câştigate cu scorul de 2-1. Chiar dacă la prima vedere cei de la Lens pot fi priviţi ca pornind cu şansa a doua nu este deloc aşa. Pe teren propriu s-au descurcat foarte bine în acest sezon deoarece au primit doar 9 goluri în faşţa propriilor fani. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să pariezi pe echipa noastră.

Dijon este văzută ca favorită în economia dublei manşe. Oaspeţii partidei de astăzi au avantajul că vin din prima Ligă. Ei au terminat sezonul din Ligue 1 pe poziţia a 18-a. În ultima etapă a campionatului ei au învins pe Toulouse şi astfel au avut un punct avantaj faţă de Caen. Pentru cei de la Dijon, în partida de astăzi nu vor putea evolua Abeid, Keita şi Rosier. Dijon are li avantajul că va diiputa meciul retur în faţa propriilor suporteri. Lens vs Dijon se anunţă o partidă ce va fi abordată ca una de totul sau nimic de ambele formaţii. Rezultatul final al acestui joc va fi greu de anticipat deoarece nu putem spune că este o favorită clară. Astfel am ales să mizăm pe un pont pentru câteva zile, conform căruia cei de la Dijon vor reuşi să se menţină în Ligue 1. Cum este un meci de baraj ne aşteptăm ca ambele echipe să încerce să nu primească gol prima dată. Astfel vom paria că se vor marca sub 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Pariază cu noi.