Ligue 1: Angers vs Bordeaux

Meciurile din Ligue 1 continuă și în această săptămână. Este vorba despre meciurile care au fost amânate de protestele din hexagon. Unul dintre cele mai interesante meciuri de astăzi este duelul dintre Angers vs Bordeaux. Acesta trebuia să se dispute în cadrul rundei cu numărul 17. Ultimele meciuri directe au fost unele foarte echilibrate. Niciuna dintre cele două formații nu s-a putut desprinde în câștigătoare. Trei din ultimele patru meciuri directe s-au terminat la egalitate. Astăzi ne așteptăm la un nou meci foarte echilibrat care este deschis oricărui rezultat. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Echilibru între Angers vs Bordeaux

Angers vine din postura echipei mai slab clasate în clasament. Gazdele partidie de astăzi ocupă poziția a 15-a după ce au acumulat 20 de puncte. În ultimele cinci meciuri din Ligue 1 au înregistrat cinci rezultate de egalitate astfel că și astăzi pot înregistra încă o remiză. Ultima victorie a celor de la Angers a fost obținută la începutul lunii octombrie. Pentru meciul de astăzi din tabăra gazdelor vor lipsi  el Melali și Pajot. În 9 meciuri disputate în fața propriilor suporteri cei de la Angers nu au obținut decât două victorii în acest sezon ceea ce este destul de puțin. Pe Beturi.ro beneficiezi de cele mai avantajoase ponturi pariuri sportive.

Bordeaux merge din ce în ce mai slab de la un sezon la altul. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a13-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 22 de puncte. În ultimele etape jocul lor a osciolat de la meci la meci și nu au reușit să lege două rezultate pozitive. Trei rezultate de egalitate o victorie și o înfrângere sunt rezultatele obținute de cei de la Bordeaux în ultimele cinci runde. În deplasare oaspeții sunt cea mai slabă echipă. În 8 meciuri au obținut o singură victorie ceea ce îi clasează pe ultima poziție într-un clasament al jocurilor disputate în deplasare.

Angers vs Bordeaux este un meci foarte echilibrat în care poate fi înregistrat orice rezultat. Vom miza la o cotă  de 1.60 pe faptul că la pauză sau la final va fi un rezultat de egalitate.  O cotă ce ne-a atras atenția și care este una foarte avantajoasă în opinia noastră este cea conform căreia se vor marca peste 1,5 goluri. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.40 care este foarte avantajoasă pentru ca să se marcheze cel puțin 2 goluri. Pariază alături de noi și câștigă zi de zi.