stanleybet verificare bilet online

Stanleybet Verificare Bilet – Pas cu pas!

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: iunie 12, 2024
5/5 - (1 vote)

Procesul Stanleybet verificare bilet nu este unul dificil și oricine poate să îl parcurgă. Dacă ești în căutarea unui articol care să îți prezinte rapid și pe înțelesul tău care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, ai ajuns unde trebuie! Am realizat pentru tine un ghid în care îți vom prezenta în 3 pași simpli cum poți verifica dacă biletul tău de la Stanleybet este câștigător sau pierzător.

După ce ai parcurs acest articol, vei știi cu siguranță cum poți face un proces de verificare bilet Stanleybet online sau după cod.

Haideți să parcurgem acești 3 pași simpli pentru ca tu să te bucuri de o experiență de parior completă! Nu uita că ai un articol similare și despre verificare bilet Mozzart bet, programul Stanleybet sau verificare bilet ExcelBet.

Stanleybet Verificare Bilet – Cum Verifici Biletul Online

Dacă ești deja posesorul unui cont la StanleyBet Online și ai plasat un bilet direct de pe pagina acestora, cea mai simplă metodă de a verifica starea biletului este direct din contul tău de utilizator:

 • Loghează-te în contul tău, accesează secțiunea “Contul meu” și apasă pe categoria “Pariuri”;
 • O nouă pagină se va deschide ca cea din poza de mai jos în care poți selecta diferite filtre pentru a căuta biletul pe care dorești să îl verifici;
 • Apasă pe biletul pe care dorești să îl vezi iar meciurile de pe biletul respectiv vor fi afișate. În dreptul fiecărui meci vei putea vedea care este starea acestuia (Câștigător/ Necâștigător/ Anulat/ Nevalidat).

Important: Dacă nu știi ce filtre să aplici căutării tale, sau nu ești sigur de statusul biletului, poți selecta categoria “Toate” și vor fi afișate toate pariurile pe care le-ai plasat, indiferent de starea biletelor.

verificare bilet stanleybet online

Cum poți folosi filtrele pentru o căutare aprofundată

După ce ai intrat în categoria “Pariuri” poți observa mai multe criterii de căutare ale pariurilor tale care te vor ajuta în procesul Stanleybet verificare bilet. Primul filtru pe care îl poți aplica este Status Pariu. Poți alege din cinci opțiuni și anume:

 • Toate;
 • Nevalidat;
 • Câștigător;
 • Necâștigător;
 • Anulat.

În funcție de ce bilet vrei să verifici, poți selecta una dintre aceste opțiuni. De exemplu dacă vrei să vezi numai biletele câștigătoare plasate de tine, selectează varianta “Câștigător”. Dacă vrei să faci o verificare bilet Stanleybet pierzătoare din trecut, poți selecta categoria “Necâștigător”. Câteodată se întâmplă ca unele bilete să fie anulate din cauza unor meciuri nedisputate. Poți verifica aceste bilete daca selectezi opțiunea “Anulat”. Unele meciuri durează mai mult să fie validate după terminarea acestora. Le poți urmări selectând filtrul de “Nevalidat”.

Un alt filtru pe care îl poți aplica procesului tău Stanleybet verificare bilet este „Interval”. Aici poți alege o zi sau un interval de timp pentru a afișa doar biletele pe care le-ai plasat în acea perioadă. De exemplu pentru a căuta un bilet plasat în noiembrie dar nu știi exact data în care ai efectuat pariul, poți selecta intervalul 01/11/2021 – 30/11/2021. Toate pariurile efectuate online pe Stanleybet în acest interval vor fi afișate.

Ultimul filtru pe care îl poți selecta se referă la “Numărul de pariuri de afișat”. Exact cum îi spune și numele, acest filtru te lasă să optezi pentru câte bilete vrei să fie afișate pe pagină.

Stanleybet Verificare Bilet După Cod – Pariuri Offline (Agenție)

Mulți pariori preferă încă sistemul clasic de a plasa pariurile în agenție. Poate pentru că așa s-au obișnuit sau poate pentru că consinderă că este mai ușor. Indiferent care este motivul pentru care preferă această metodă, Stanleybet s-a gândit să implementeze o soluție prin care aceștia nu mai trebuie să parcurgă drumul până la agenție pentru a verifica biletul. Procesul de verificare bilet Stanleybet după cod se poate face din confortul casei tale:

 • Intră pe www.stanleysports.ro, site-ul agenției destinat special pentru pariuri offline;
 • În meniul din stânga vei observa o categorie care se numește “Verifică bilet”. Dai click pe aceasta iar pagina care se va deschide va avea opțiunea de a introduce codul biletului.
 • După ce ai introdus codul biletului nu mai rămâne decât să apeși pe “Căutare” și vei afla dacă biletul tău este câștigător sau pierzător.

Important: Codul biletului este localizat în partea superioară a biletului fizic. Codul este format din 14 cifre pe care le introduci pe site pentru verificare. Apropo de asta, vezi și pagina noastră dedicată de Coduri Bilete Pariuri.

stanleybet verificarea biletului online

Concluzii – Stanleybet Verificare Bilet

După cum spuneam la începutul acestui articol, Stanleybet verificare bilet online nu este un proces dificil și se poate efectua în 3 pași simplii.

Posibilitatea de a efectua verificare bilet Stanleybet după cod, în cazul în care ești un jucător care preferă varianta clasică de a paria în agenții, îți va fi cu siguranță de mare ajutor.

Dacă ai parcurs acest ghid alături de BETuri, cu siguranță nu vei mai avea probleme cu procesul Stanleybet verificare bilet! Citește și despre bonusurile fără depunere de aici, 50 lei freebet sau 100 rotiri gratuite Stanleybet!

Profită de cele mai tari ponturi pariuri de pe BETuri.ro pentru cât mai mult verde în biletele tale!