Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii
poker online

Poker Online – Pariem „all-in” pe cel mai popular joc din lume

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (3 votes)

Bun venit în lumea fascinantă a celor care joacă poker online. Pe lângă mirajul unor câștiguri fabuloase, interesul pentru poker e explicabil și prin faptul că regulile jocului sunt simple. Conform statisticilor, în lume sunt, la ora actuală, aproximativ 120 de milioane de jucători de poker online.

După cum bine știți, există poker online gratuit, dar și pe bani reali. Jocul gratis este potrivit dacă dorești să încerci diferite strategii fără riscul de a pierde sume importante din bugetul tău. Un alt aspect important este faptul că poți juca împotriva prietenilor tăi, deoarece majoritatea site-urilor unde există jocuri poker gratis îți oferă posibilitatea de a invita pe cine vrei tu la masa de joc. Dar, în afară de poker free, e clar că multe lume vrea să participe la jocurile online cu bani reali. Atunci începe să crească pulsul și să se activeze adrenalina. Distracția e mare, câștigurile sunt generoase, iar riscurile sunt pe măsură.

Comunitatea de poker Romania este, la rândul ei, tot mai dezvoltată. Pentru cei care sunt dornici să intre în această aventură, vom explica mai departe toate regulile importante, care sunt operatorii licențiați unde puteți juca pe bani, dar și care sunt cele mai tari oferte de piață.

Poker Romania – Cum alegi operatorul potrivit?

Aproape toată lumea a jucat o mână de poker free în copilărie. Alții s-au încumetat și au aruncat câțiva bani în luptă pentru a condimenta și mai mult distracția. În ultimii ani însă lucrurile au explodat odată cu dezvoltarea platformelor de poker online. În acest moment, fiecare jucător visează, direct de pe fotoliul său, că va deveni următorul Daniel Negreanu, Phil Ivey, Erik Seidel sau Justin Bonomo. E bine să avem vise, dar să luăm totul treptat. Sunt persoane care pierd sume importante de bani la jocurile de noroc, așa că vă invităm la ceva prudență atunci când începeți aventura online a jocului de poker. Vă prezentăm, mai întâi, câțiva indicatori care vă vor ajuta să alegeți operatorul potrivit:

 • Un bonus atrăgător de bun venit este absolut necesar.
 • Nu trebuie neglijați jucătorii care au cont de mai mult timp. Ar fi bine ca site-ul să ofere stimulente semnificative și clienților vechi.
 • Operatorul trebuie să aibă cât mai multe variante de jocuri poker online. Texas Hold’em și Omaha sunt cele mai populare, dar unii clienți preferă uneori variante precum Stud, Razz sau Draw.
 • Un alt aspect important este un sistem performant de asistență pentru clienți. Dacă apar probleme cu o depunere sau cu software-ul, e bine să știți că neplăcerile se rezolvă în doar câteva clipe. Citește despre asta în secțiunea de ghid pariuri!
 • Aspectul platformei, dar și timpul de așteptare pentru a intra la masa de joc reprezintă alte două cerințe importante pentru cei care joacă poker online.

Jocuri Poker gratis sau pe bani reali

După cum menționam anterior, există varianta jocului gratuit sau poker pe bani reali. Prima opțiune este excelentă pentru cei care vor să se acomodeze cu regulile de joc și cu opțiunile de pariere. Atunci când aveți parte de jocuri poker gratis nu trebuie să vă faceți griji că faceți o greșeală, deoarece nu riscați să pierdeți o sumă de bani. Evident, dezavantajul apare în momentul în care intervine monotonia și tristețea că, deși ați jucat bine, nu ați obținut niciun ban la finalul zilei.

Pasul următor pentru un începător este jocul de poker pe bani reali. Acesta este distractiv, dar poate fi de multe ori provocator și stresant. Aici puteți trece repede de la agonie la extaz și înapoi. Unul din sfaturile cele mai importante oferite de marii jucători este acela de a face pauze după un anumit număr de ore jucate la rând.

Cele mai cunoscute platforme de Poker Online din țara noastră

Comunitatea de poker Romania este tot mai mare. Există multe site-uri unde se poate practica poker free, dar când vine vorba de bani reali doar câțiva operatori au acreditare pentru a organiza astfel de jocuri.

 • Unibet Poker – este unul dintre cei mai activi jucători de pe piața din țara noastră. Aici puteți să obțineți rezultate bune la mese, deoarece camera este destinată mai degrabă jucătorilor începători sau sau de nivel mediu. Se pot juca: Texas Holdem Poker, Pot Limit Omaha, Fast Fold, Sit & Go’s, dar și turnee multi-table. Un alt avantaj oferit de Unibet Poker este acela că acest operator pune la dispoziție un alt joc foarte iubit – blackjack. Vezi și oferta de Unibet Poker!
 • PokerStars – Este cel mai faimos operator din întreaga lume când vine vorba de secțiunea de poker online. Aproximativ 50 de milioane de utilizatori au cont pe acest site. Pokerstars e cunoscut pentru turneele live cu premii uriașe. Pe platformă aveți șansa să jucați toate tipurile de poker preferate: Texas Holdem Poker, Omaha No Limit Hold’em, Five Card Draw sau Omaha Hi/Lo.
 • Netbet Poker – Chiar dacă renunțase la moment dat la serviciul de poker online, acest cunoscut operator a revenit în forță în 2018. Noua cameră Netbet Poker este spectaculoasă și cuprinde toate variantele preferate ale acestui joc. De asemenea, aveți șansa să vă încercați norocul și la Hold'em 6+, Twister, Speed sau chiar blackjack. Turneele de oferite de Netbet poker sunt pentru toate buzunarele.
 • 888Poker donwload – Operatorul 888sport are la rândul său licență. Pe platformă propusă de această agenție poți juca Texas Hold’em, Omaha și Stud.

Nu uitați să verificați pagina Recenzii de pe site-ul Beturi.ro. Acolo veți găsi toate informațiile necesare despre cei mai tari operatori de jocuri de noroc din România.

Reguli Poker – Jocul iubit în toată lumea are un concept ușor de înțeles

Fiecare cameră de poker online are mici variații în regulament. Inițial, acest joc era format din 5 cărți și doar o rundă de pariuri. Ulterior au fost create mai multe variante, iar în prezent cel mai popular este Texas Hold’em, care poate fi găsit pe majoritatea platformelor de joc. Regulile sunt simple și ușor de înțeles.

La o masă de poker Romania pot fi între 2 și 10 jucători. Dealerul va fi desemnat printr-un buton marcat “dealer”. Persoana care se află în stânga acestuia va plasa un pariu denumit „blind mic”. Al doilea jucător din stânga dealerului va plasa un „blind mare”.

După ce au fost efectuate cele două pariuri obligatorii, toți jucătorii primesc câte două cărți cu fața în jos. Runda începe cu persoana care se afla în stânga jucătorului care a mizat „big blind”.

După ce restul jucătorilor pariază sau se retrag, se împart trei cărți cu fața în sus în centrul mesei. Cele trei cărți reprezintă „flop-ul”. Apoi începe o nouă rundă de pariere în care jucătorii au următoarele opțiuni: check, call, raise sau hold.

După „flop” se împarte o nouă carte pe masa de joc. Aceasta este denumită „turn”. Începe o nouă rundă de pariere. La finalul ei se împarte ultima carte de joc. Este denumită „river” și poate schimba multe destine! Se pariază din nou până se arată cărțile ascunse sau până rămâne un singur jucător care a mizat, restul retrăgându-se. După aceea, câștigătorul adună jetoanele și pachetul de cărți este amestecat.

Ordinea mâinilor în jocul de Poker Online

Reguli Poker – Un motiv pentru care este iubit pe tot globul acest joc este faptul că regulile sunt foarte simple. Ierarhia mâinilor este clară și evidentă. Mai departe intervin norocul, inspirația și mai ales modul în care poți să-ți citești sau să-ți păcălești adversarul.

În total sunt zece variante diferite de mâini pe care le poate prinde un jucător. Cea mai valoroasă combinație posibilă este dată de chinta royală. Dar se poate câștiga și cu o simplă „carte mare”.

 • Chintă roială – este alcătuită dintr-un as, un popă, o damă, un valet şi un decar de aceeaşi culoare. O astfel de mână este „regina jocului” și nu poate fi bătută de nimic.
 • Chintă de culoare – cinci cărţi în ordine numerică, toate de aceeaşi culoare.
 • Careu – este format din patru cărţi având acelaşi rang.
 • Full – este format din trei cărţi de acelaşi fel şi alte două cărţi de același rang.
 • Culoare – cinci cărţi de aceeaşi culoare. În caz de egalitate, jucătorul care are cartea cea mai mare câştigă.
 • Chintă – apare atunci când ai cinci cărţi consecutive. În caz de egalitate, chinta care are cartea cea mai mare câştigă acea mână.
 • Trei cărți la fel
 • Două perechi
 • O pereche
 • Carte mare – orice mână care nu intră în niciuna dintre categoriile de mai sus. Evident, Asul e valoarea cea mai mare în această situație.

Citește mai multe în articolul nostru dedicat despre mâinile de poker!

Poker Romania – Diferența principală între turneele multi-table și cele cash

În cadrul turneelor multi-table, jucătorii nu au opțiunea de reveni în joc după ce și-au pierdut jetoanele. Acest aspect te va face să ai o altă abordare la masa de joc. Nu uita că premiile la astfel de turnee au în general o valoare foarte mare.

În schimb, în jocurile cash, jetoanele reprezintă suma de bani pe care o ai sau pe care o poți obține la o astfel de masă.

Variante de Poker pe bani reali – Alte opțiuni în afară de Texas Holdem Poker

Cel mai popular joc este evident Texas Hold’em. Această variantă nu mai are nevoie de nicio introducere, iar ceva mai sus am explicat cât de simple sunt regulile. Tot ce putem spune în plus este că se pare că această versiune s-a jucat pentru prima dată la începutul anilor 1900, în orășelul Robstown, din Texas. Notorietatea lui Texas Holdem Poker a atins conotații uriașe odată cu prima ediție a World Series of Poker Tournament, care a avut loc în anul 1970 în casino-ul Binion’s Horshoe din Las Vegas. Apoi, popularitatea a explodat la începutul anilor 2000, prin expunerea la TV și în mediul online.

O altă opțiune foarte iubită este Omaha. În acest joc, participanților li se vor acorda patru cărți individuale (cu fața în jos) și cinci cărți comune (cu fața în sus). Astfel, jucătorul are mai multe posibilități și opțiuni de a forma combinația câștigătoare. Cea mai bună mână va fi formată din trei cărți comune și două cărți ale jucătorului.

Multă lume consideră distractiv, mai ales pentru bluf, jocul 5 Card Stud. Aici distracția e în toi din moment ce patru dintre cele cinci cărţi pe care le primeşti de la dealer sunt vizibile pentru toţi ceilalți adversari. O versiune similară este 7 Card Stud.

Iată cele mai importante variante disponibile de poker online:

 • Texas Hold’em
 • Omaha
 • Omaha Hi Lo (jucătorii se bat pentru 2 jumătăți egale din pot – high și low)
 • Five Card Draw (poker-ul clasic)
 • 5 Card Stud
 • Seven Card Stud
 • Three Card Poker (participantul joacă împotriva dealerului)
 • 2-7 Single Draw (nu există limită asupra sumei de pariere)
 • Chinese Poker sau 13 Card Poker (fiecare jucător va primi 13 cărți)
 • Casino Hold’em
 • Razz (varianta low de la 7 card stud/combinaţia cea mai mică este câştigătoare)

Cele mai bune oferte Poker Romania – Ia bonusul de bun venit de la Unibet și PokerStars!

Cei care aleg să joace poker online la Unibet vor primi un bonus de 100% până la 200 de euro. Totodată, vor recepționa un bilet gratuit de 10 de euro pentru Unibet Open.

PokerStars – clienții noi din România care aleg cea mai populară platformă de poker din lume au două variante de bonus de bun venit:

Puteți utiliza codul „THIRTY” pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 30 de dolari. Puteți folosi codul „STARS600” pentru a opta pentru un bonus de 100% în limita a 600 de dolari.

Poker Romania – Șanse bune de câștig la Netbet și 888 poker download

Operatorul 888poker oferă multe beneficii pentru clienții noi:

 • pachet de bun venit cu bonus de 100% în limita a 3.000 RON.
 • Bonus fără depunere în valoare de 50 RON.
 • Invită-ți prietenii și primești 50 RON.

NetBet Poker vine, de asemenea, cu un bonus atrăgător. Clienții noi pot încasa un bonus de 200% până la 1.500 de euro, dar și 20 de euro instant la primul depozit. Trebuie doar să utilizezi codul promoțional ”FREE20”.

Nu rata cele mai noi oferte propuse de operatorii din România. Verifică în fiecare zi paginile Oferte Case Pariuri și Oferte Speciale.

Concluzii Poker Online

Nu-ți mai rămâne decât să alegi platforma care ți se potrivește cel mai bine și să intri în acțiune. Dacă ești nou în această lume fascinantă, ar fi bine să te familiarizezi cu reguli poker și să începi cu câteva jocuri gratis.

Apoi alege versiunea preferată de poker online care simți că îți dă cele mai bune șanse de câștig. Nu uita că ești aici ca să te distrezi. În rest, pregătește-ți bluf-ul sau așteaptă un flop norocos. Joacă inspirat și bucură-te de fiecare experiență!

Nu uita că ai și alte articole utile pe site, de la ce poți paria pe badminton sau darts și până la cum joci remi, jocul Mahjong sau ruletă online, bacarat sau cum să te bucuri de Lucky Six, loteria virtuală!