favbet pariuri live
Cristi Geiger
17 mai 2022

Pariuri live Favbet – Ce și cum poți paria în direct la Favbet

Ai un cont deschis la Favbet pariuri? Atunci e timpul să afli mai multe despre Favbet pariuri live și să mizezi pe cele mai tari meciuri de tenis fotbal, baschet sau handbal. Echipa BETuri.ro îți aduce cele mai proaspete informații despre Favbet live.

Pariuri live Favbet îți poate aduce câștiguri impresionante la jocurile de noroc. Site-ul celor de la Favbet este ușor de utilizat. Iar pentru Favbet live avem inclusiv o aplicație pe mobil pentru ca totul să funcționeze mai repede.

Dacă folosești varianta web sau dacă vrei să pariezi de pe calculator/laptop la pariuri live Favbet, atunci te vei descurca foarte ușor. În partea dreaptă a ecranului au butoanele de înregistrare Favbet sau cel de Autentificare Favbet, în funcție dacă ai sau nu cont deschis.

Pentru a ajunge la Favbet live trebuie să mergi în partea superioară a ecranului. De la dreapta la stânga avem „Oferta Sport”, „LIVE”, „Sporturi Virtuale”. Noi vom merge pe butonul Pariuri Live pentru a paria pe meciurile care joacă în direct. Ulterior, acolo poți alege sportul și competiția pe care vrei să mizezi.

Favbet pariuri live

În momentul în care ai terminat de ales meciurile pe care vrei să mizezi, atunci e momentul să te îndrepți către partea dreaptă a ecranului. Acolo vei seta miza și vei plasa biletul de pariuri sportive.

La Favbet pariuri live, ca la majoritatea caselor de pariuri, poți alege dacă dorești ca biletul tău să fie modificat, indiferent de cote. De multe ori, evenimentele live își modifică cota, în special la sporturi precum tenis, tenis de masă sau volei, unde fiecare punct este important.

Cei la Favbet pariuri live îți oferă și câteva mize recomandate. Ele sunt de 10, 25 și 50 de RON. Totuși, mizele preferențiale pot fi modificate cu butonul de edit. Pariul minim la Favbet pariuri live este 1 RON.

Oferta pariuri live Favbet

În momentul în care ți-ai deschis un cont Favbet ai la dispoziție toate meciurile importante din lume. Cei de la Favbet pariuri live oferă inclusiv opțiunea de cashout, una extrem de căutată de jucătorii care aleg pariuri live.

La Favbet pariuri sportive o să găsești diferite opțiuni de pariere. De exemplu la un meci de tenis poți alege pariuri pe câștigător, scor corect, câștigător game, total game-uri, cine câștigă punctul X sau alte opțiuni similare.

În oferta de pariuri live Favbet vom găsi următoarele sporturi și competiții.

  • Fotbal – Serie A, Bundesliga, La Liga, Premier League, Ligue 1, Serie B, Liga 1, Liga 2, Championship, Europa League, Europa Conference League, Champions League, Copa Libertadores.
  • Tenis – Turnee WTA, ATP, Challenger, ITF sau Cupa Davis
  • Handbal – Bundesliga, Liga Florilor, Liga Zimbrilor, Champions League, EHF European League, Liga ASOBAL
  • Volei – Campionatul Italiei, Campionatul Turciei, CEV CUP, Liga Campionilor
  • Baschet – NBA, Euroligă, Champions League, Eurocup
  • Formula 1, MotoGp, Nascar
  • BOX, MMA
  • Fotbal american
  • Hochei pe gheață – NHL, KHL, campionatele din Finlanda, Norvegia, Franța sau Germania

Bonusuri și promoți la Favbet

Cei de la Favbet au și oferte pentru clienții care joacă la pariuri pe această platformă. De exemplu, la Favbet pariuri poți beneficia de Megacotă pentru creșterea câștigului. Grila MegaCota se aplică pentru toate biletele cu evenimente ce au cota minimă de 1,30 chiar dacă pe bilete se regăsesc evenimente cu cota mai mica decât cea menționată;

Exemplu: Dacă tu ca parior ai plasat 10 (zece) evenimente pe un bilet de joc, iar dintre acestea, 7 (șapte) au cota minimă de 1.30 și 3 (trei) au cota sub 1.30, atunci biletul tău este eligibil pentru campania MegaCota. În consecință, acesta se va încadra la pragul de 7 (șapte) evenimente al grilei de acordare și va putea primi un procent de câștig suplimentar egal cu 20% la Favbet pariuri live.

Bonusul de bun venit

Pe lângă această promoție Favbet, tot la această casă de pariuri poți obține un bonus de 1.000 de RON la deschiderea contului tău de jucător.

Acest bonus este de 100% la prima depunere și dacă tu deschizi cont Favbet pariuri live și faci o depunere de 1.000 de RON, atunci mai primești 1.000 RON. Atenție! Aceasta este suma maximă, indiferent dacă depui 1.000 RON sau 5.000 RON.

În schimb, dacă depui 500 de RON, primești alți 500 RON. Dar practic pierzi alți 500 de RON pe care îi puteai avea la bonus înregistrare Favbet. Echipa BETuri.ro a scris inclusiv un material despre acest bonus. Iar pentru ponturi în timp real accesează și grupul de Telegram BETuri!

Deschidere cont pariuri live Favbet

Dacă vrei să începi aventura jocurilor de noroc și îți dorești să pariezi live la Favbet o poți face foarte ușor. Pentru deschidere cont Favbet ai nevoie de o adresă de e-mail la care ai acces, CNP-ul tău, adresa din buletin și câteva detalii personale precum numele și prenumele.

ATENȚIE! Când îți deschizi contul la Favbet trebuie să folosești datele tale personale și să ai 18 ani împliniți. În caz contrar poți avea probleme la procesul de verificare și contul tău de pariuri Favbet va fi ÎNCHIS.

Concluzii

Favbet pariuri live îți oferă un sentiment plăcut, de siguranță, deoarece site-ul și aplicația se mișcă foarte bine. Nu prea ai motive să te enervezi și totul depinde de tine.

Favbet este o casă de pariuri relativ nouă în comparație cu altele prezente în România, dar s-a dezvoltat spectaculos în ultimii ani. În plus, oferta de jocuri Favbet este de asemenea una de luat în calcul.

Favbet are licența din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc din România și totul se desfășoară ca la carte. Jucători sunt verificați și nu există scurgeri de date. Începe și tu aventura pariuri live Favbet și nu vei regreta!