Vlad Cazino Retragere
Ciuvni
2 februarie 2023

Retragere Vlad Cazino – Opțiunile de Retragere Bani

Să zicem că ai avut noroc de niște câștiguri care să-ți umfle buzunarele, iar acum vrei să faci la Vlad Cazino retragere. Știi ce opțiuni ai la îndemână? Chiar dacă ești familiarizat cu o opțiune sau două, sunt mult mai multe moduri de retragere bani Vlad Cazino. Rămâi cu noi și află care sunt acestea!

La ce păcănele Vlad Cazino îți dorești cel mai mult să câștigi? Pe lângă Shining Crown, Book of Ra și Sweet Bonanza, ai o mulțime de alte jocuri cu care te poți distra!  

Vlad Cazino retragere – ce opțiuni ai?

Ca să faci la Vlad Cazino retragere, ai câteva opțiuni rapide și comode. Trebuie să alegi opțiunea cea mai viabilă pentru tine, în funcție de preferințe. Iată, pe scurt, ce metode retragere Vlad Cazino ai:

  • Transfer bancar
  • Card bancar
  • Portofel electronic – Skrill & Neteller
  • Apple Pay

Vom trece rapid prin ele și ți le vom prezenta pe scurt. Nu uita că la fel de flexibile sunt și metodele de depunere Vlad Cazino! Aici, plățile nu sunt un lucru despre care să-ți faci griji. 

Retrageri Vlad Cazino prin transfer bancar

Suma minimă: 65 RON

Timp de procesare: 3-5 zile lucrătoare

Una dintre cele mai cunoscute metode la Vlad Cazino retragere este transferul bancar. Practic, așa transferi câștigurile direct din contul tău de jucător în contul tău bancar. 

Transferul bancar este o opțiune care devine din ce în ce mai comodă datorită e-bankingului. Totuși, dezavantajul este timpul de așteptare. Știm că vrei să te bucuri de câștiguri cât mai repede, de aceea îți vom prezenta niște metode de plată mai rapide!

Vlad Cazino prin card bancar

Suma minimă: 65 RON

Timp de procesare: 1-3 zile lucrătoare

Ca să faci la Vlad Cazino retragere bani prin card bancar, trebuie să fi folosit același card pentru a face depuneri înainte. Probabil că ai mai făcut astfel de retrageri și la alte cazinouri online, aceasta fiind una dintre cele mai simple și cunoscute metode.

Vlad Cazino retrageri – Skrill și Neteller

Suma minimă: 65 RON

Timp de procesare: până la 12 h

Să faci la Vlad Cazino retragere prin portofelul electronic nu durează foarte mult și este și o metodă comodă. Singurul criteriu care trebuie îndeplinit este că trebuie să fi făcut o depunere cu Skrill sau Neteller înainte. 

Portofelele electronice sunt unele dintre cele mai bune metode, și asta se datorează mai multor motive. În primul rând, un cont de Skrill sau Neteller este ușor de făcut și îl poți alimenta foarte ușor. De asemenea, atât depunerile, cât și retragerile cu metoda aceasta de plată sunt rapide. 

Vlad Cazino prin Apple Pay

Timp de procesare: instant

Să faci la Vlad Cazino retragere prin Apple Pay este simplu, dar trebuie să ai un iPhone lansat mai recent. Nu uita să activezi Apple Pay! Astfel, îți folosești telefonul ca pe un portofel.

Pentru a face retrageri Vlad Cazino cu iPhone-ul, trebuie să folosești browserul Safari sau, eventual, să folosești aplicația Vlad Cazino. De asemenea, pentru a retrage cu Apple Pay, trebuie să fi folosit aceeași metodă de depunere înainte.

Apple Pay este introdus ca metodă de plată la din ce în ce mai multe cazinouri online. Dacă ai un iPhone, probabil deja folosești acest serviciu. De ce să nu-l folosești și la cazinoul tău online favorit?

Vlad Cazino retragere pas cu pas

Dacă n-ai mai făcut până acum la Vlad Cazino retragere, o să îți arătăm cum poți să faci asta. Pașii sunt foarte simpli, și nu ai nevoie decât de un cont Vlad Cazino. Fie că faci depunerea de pe PC sau din aplicație, pașii sunt similari:

  1. Intră în contul tău și dă click în dreapta sus, unde îți vezi balanța contului;
  2. Selectează opțiunea ”Contul meu”;
  3. Intră în rubrica ”Fonduri”;
  4. Selectează opțiunea ”Retragere fonduri”
  5. Alege metoda de plată cu care vrei să faci retragerea.

Asta e tot! Doar câțiva pași te despart de a face retrageri Vlad Cazino în metoda de plată aleasă. 

Concluzii

Metodele Vlad Cazino vin într-o paletă destul de diversă încât să mulțumească orice jucător. Nu vrei să te complici cu prea multe aplicații și nu te grăbești? Fă un transfer bancar. Din contră, ești nerăbdător și prieten cu tehnologia? Retrage folosind Skrill, Neteller sau chiar mai bine, Apple Pay!

Nu uita că acest casino este în continuă dezvoltare, deci e posibil să vezi noi Vlad Cazino metode retragere cât de curând!