playgg contact
Maria Sorescu
12 aprilie 2024

PlayGG Contact – Cum rezolvi problemele apărute?

5/5 - (1 vote)

Într-un articol antrerior ți-am arătat cum să-ți deschizi un cont la PlayGG și de ce merită să faci asta. Acum îți vom indica și ce modalități de contact PlayGG există, pentru ca tu să ai o experiență cât mai plăcută la acest operator de top.

Contact PlayGG – Ce opțiuni ai?

Înainte de a-ți prezenta opțiunile de PlayGG contact, probabil te întrebi ce situații ar putea apărea și care să necesite ajutorul echipei de suport PlayGG. Cele mai des întâlnite probleme sunt cele legate de logare, depunere / retragere fonduri sau accesarea bonusurilor. Dar și chestiuni legate în acest caz de jocul de poker. Asta pentru că la PlayGG găsești și o varietate deosebită de jocuri de poker online, așa cum vei afla și din recenzia dedicată de pe site-ul nostru.

buton contact play gg

Pentru PlayGG contact ai două opțiuni la dispoziție, două adrese de email PlayGG mai precis. Astfel, în funcție de problemele care trebuie rezolvate, poți scrie un e-mail la:

  • suport@playgg.ro – acest email PlayGG va fi folosit pentru rezolvarea situațiilor apărute în timpul jocului de poker, cât și ca modalitate de asistență generală. Practic, aceasta este varianta de contact PlayGG pe care utilizatorii o vor folosi cel mai des.
  • contact@playgg.ro – prin PlayGG contact folosind această adresă de e-mail se vor rezolva exclusiv problemele legate de plăți (de casierie). Citește și articolul nostru dedicate metodelor de plată de la acest cazinou online pentru mai multe detalii.

Mai există și alte modalități de PlayGG contact?

La PlayGG, opțiunea de live chat nu există, cel puțin momentan. Dar poți lăsa un mesaj la una dintre cele două adrese de e-mail indicate mai sus. În câteva ore vei primi un răspuns.

caseta contact play gg

Nu ai la dispoziție niciun număr de telefon PlayGG, dar fii asigurat că vei găsi soluționare rapidă la problemele tale și prin celelalte metode de contact PlayGG deja existente.

În schimb, poți apela la comunitatea PlayGG de pe Reddit. Acolo îți poți împărtăși experiența la acest cazinou online, dar poți găsi și răspunsuri din partea altor utilizatori.

De asemenea, în partea de stânga sus ai o secțiune de „Ajutor”, acolo unde poți găsi cele mai frecvente întrebări, pentru a ca tu să știi mai departe ce ai de făcut. Iar dacă ești un novice într-ale pokerului, pe site găsești și o secțiune dedicată. Astfel, „Școala de poker” îți va arăta pas cu pas cum se joacă și ce strategii sunt cele mai întâlnite când vine vorba despre poker online. Vezi pe site și care este oferta de jocuri PlayGG!

Concluzii

Așa cum ai văzut până acum, nu există telefon PlayGG sau live chat PlayGG ca opțiuni de contact. Dar echipa de suport este gata să întâmpine orice neplăcere sau curiozitate apărută. Sperăm că ți-am răspuns la toate întrebările legate de PlayGG contact. Pentru mai multe informații legate de operator, vezi și recenzia de pe site. Nu uita că suntem ași în domeniul cazinourilor online. Pe Beturi.ro poți citi mai multe recenzii, dar poți accesa și cele mai noi oferte de cazino, cu și fără depunere. În plus, dacă ești mai degrabă fan pariuri, atunci avem pregătite pentru tine cele mai bune ponturi, dar și pariuri gratuite. Să-ți fie bine!