inregistrare playgg
Maria Sorescu
15 aprilie 2024

Înregistrare PlayGG – Cum îți deschizi un cont aici?

5/5 - (1 vote)

Ești pasionat de poker? Atunci PlayGG Casino poate fi opțiunea ideală pentru tine! Pentru a profita de una dintre cele mai bune oferte de poker online de pe piață ai nevoie de doar câteva minute. Atât îți va lua să duci la capăt procesul de înregistrare PlayGG!

creare cont play gg

Așadar, fie că intri de pe site-ul operatorului, fie că downloadezi aplicația PlayGG, creare cont PlayGG va fi o operațiune de scurtă durată.

Trebuie să introduci date ca numele și prenumele tău, domiciliu, să-ți alegi un username și o parolă puternică.

introducere date cont play gg

PlayGG înregistrare – De ce merită să ai un cont la PlayGG?

Odată ce încheiat procesul de deschidere cont PlayGG vei descoperi imediat avantajele aproape unice pe care acest operator le oferă clienților săi. Vorbim aici despre:

  • Un bonus de bun venit de top, în valoare de 100% până la 600 dolari sau recompense de până la 100 dolari, la alegerea clientului.
  • Un bonus fără depunere care să te ajute să înțelegi mai bine produsele operatorului. Iei tichete la turnee de poker în valoare de 15 dolari doar pentru simplu fapt că îți faci un cont la PlayGG. În plus, primești și 25 rotiri gratuite la jocul Daniel Negreanu’s Fish Buffet. Tot de ce ai nevoie pentru a beneficia de acest bonus fără depunere PlayGG este să treci de procesul de validare cont, descris mai jos.
  • Un program de fidelitate foarte bine pus la punct, așa-numitul Fish Buffet. Imediat după PlayGG înregistrare și prima ta depunere, poți deja să strângi puncte de loialitate. De la nivelul Plankton la GGPlatinum, premiile în cashback-uri și spin-uri gratuite cresc cu fiecare punct acumulat;
  • Turneele de poker, căci acestea sunt specialitatea casei la PlayGG. Joacă la cele mai tari turnee, recomandate de uriași ai pokerului mondial, în frunte cu canadianul de origine română Daniel Negreanu! Aici găsești și multe jocuri de poker exclusive, ceea ce face ca deschiderea unui cont la PlayGG să-și deschidă orizonturi nebănuite de distracție și profit, de ce nu?

Există chiar și câteva jocuri PlayGG de luat în seamă. Mai multe detalii găsești în recenzia PlayGG. Acolo echipa BETuri expune pe larg toate avantajele de mai sus, plus altele surpriză.

Validare cont PlayGG

Uite de ce trebuie să mai ții cont când începi procesul de înregistrare PlayGG. Pentru a putea beneficia din plin de bonusuri, dar și pentru a putea retrage câștigurile obținute la PlayGG trebuie să treci prin procesul obligatoriu de KYC (validarea contului).

Cum faci verificare cont PlayGG?

Procesul de verificare la PlayGG nu diferă de cel clasic, întâlnit la mai toate cazinourile online. Trebuie doar să trimiți via e-mail o copie după cartea ta de identitate / buletin / carnetul de conducere la suport@playgg.ro. Validare cont PlayGG nu va lua foarte mult. Asta dacă poza ta este una clară, iar datele sunt în concordanță cu cele introduse de tine atunci când ți-ai deschis contul la PlayGG.

Concluzii

Sperăm că ți-am răspuns la întrebarea cum deschid cont la PlayGG. Dar că ai aflat și de ce merită să bifezi înregistrare PlayGG. Nu uita că am pregătit pentru tine și alte articole utile despre operator. Află de pe Beturi.ro și cum intri în contact cu PlayGG. Dar și care sunt metodele de plată acceptate, precum și ce ofertă de poker online găsești aici. Joacă responsabil și bucură-te de poker la PlayGG!