excelbet contact
Ciuvni
10 martie 2023

Excelbet Contact – Ce opțiuni de contact are operatorul?

5/5 - (1 vote)

Știm cât de frustrant e să nu știi cum să iei legătura cu un casino de top online. Așa că, am adunat aici toate informațiile despre Excelbet contact de care ai putea avea nevoie! Ai la îndemână câteva metode de contact care să-ți asigure un răspuns rapid la orice problemă a ta.

Excelbet este de mult timp în breasla platformelor pariurilor sportive, dar a făcut mutarea în online recent. Dacă vrei să afli mai multe despre ce îți poate oferi operatorul, consultă recenzia Excelbet!

Excelbet contact – ce mijloace ai la îndemână?

În primul rând, trebuie să știi că ai două platforme ale operatorului cu diferite metode Excelbet contact. Le vom lua pe rând, ca să vezi care dintre ele este mai utilă pentru tine.

Pentru platforma online Excelbet, ai atât telefon Excelbet, cât și e-mail. Acestea sunt următoarele:

  • Nr Telefon Excelbet: 0314336317
  • Email Excelbet: suport@online.excelbet.ro

Pentru platforma orientată spre pariurile sportive în persoană, ai tot site-ul Excelbet. Acolo, ai câteva metode de contact pe care le găsești în secțiunea ”Mai multe”, din stânga.  Ai la îndemână un formular Excelbet contact, tocmai bun dacă ai vreo problemă cu un bilet plasat la o agenție fizică. Va trebui să introduci datele tale, localitatea și codul agenției, departamentul căruia îi adresezi formularul și mesajul aferent. 

Dacă vrei să folosești alte metode de contact Excelbet care au în vizor și pariurile plasate fizic, poți apela la:

  • Email Excelbet: contracte@excelbet.ro sau office@excelbet.ro
  • Nr telefon Excelbet: 021-9759

De ce să apelezi la contact Excelbet?

Să trecem și peste niște motive pentru care ai putea avea nevoie de Excelbet contact. În general, este vorba despre probleme de ordin tehnic. Iată care sunt câteva exemple:

  • Dacă găsești un meci cu datele introduse greșit;
  • Dacă vreun joc de păcănele Excelbet nu funcționează;
  • Dacă ai vreo nelămurire în legătură cu bonusurile oferite. Fie că e vorba de rulaj, ordinea în care primești banii sau Free Bet-urile sau orice altceva, un operator te va informa cu plăcere;
  • Dacă îți întârzie vreo plată făcută sau vrei să îi afli statusul. Poți să apelezi la una din metodele de contact oricând ai nevoie de informații despre metode de plată Excelbet.
  • În caz că ai nelămuriri cu verificarea identității (procesul KYC) sau procesul de înregistrare Excelbet

De obicei, platformele online nu au foarte multe probleme care să te determine să apelezi la Excelbet contact. Mai ales când bonusurile au termeni și condiții foarte clari, explicați pe îndelete. Spre exemplu, la bonus sport Excelbet găsești toate explicațiile de care ai nevoie, fie pe site-ul operatorului sau chiar pe pagina noastră. 

Concluzii

Ai destule metode Excelbet contact cu care să intri în legătură cu operatorul. Desigur, ne-ar plăcea să introducă cât de curând și opțiunea de live chat, ca să poți discuta în timp real cu un membru al echipei de suport. 

Totuși, nu uita că Excelbet este în continuă dezvoltare. Așadar, ne așteptăm să vedem cât de curând și opțiunea de live chat. Până atunci, fii sigur că o să primești rapid un răspuns la e-mail sau la formular. 

Acum poți consulta și oferta de pariuri sportive Excelbet pe care am pregătit-o doar pentru tine!