pariu fără risc casa pariurilor
Cristi Geiger
25 noiembrie 2022

Pariu Fără Risc Casa Pariurilor – 20 lei instant pentru tine!

Pariu Fără Risc Casa Pariurilor, oferta cu care toți pariorii reușesc să-și adauge un plus de șansă în arsenalul de trucuri!

casa pariurilor online
Pariu Fără Risc Casa Pariurilor
Primești până la 100% bonus Pariu FĂRĂ risc

Dublează-ți pariul plasat cu promoția de la Casa Pariurilor. Fiecare depunere de cel puțin 20 lei este acoperită de operator sub forma unui Pariu Fără Risc.

Profită de cotele bombă pentru meciurile de la Mondial și atacă oferta de la Casa!

Pariu Fără Risc Casa Pariurilor – Ofertă de Mondial

Hai să vedem împreună cum poți profita și tu de această ocazie, dar și care sunt principalele reguli de care trebuie să ții cont. Să începem!

Din start, trebuie să știi că este nevoie să ai un cont la Casa Pariurilor. Dacă nu ți-ai făcut până acum un cont la acest operator, nu trebuie să te îngrijorezi. Pe site-ul BETuri găsești tot ce-ți trebuie.

Echipa noastră a pregătit articole speciale despre Înregistrare Casa Pariurilor, Metode Depunere Casa Pariurilor sau Metode Retragere Bani Casa Pariurilor. De asemenea, avem și toate informațiile despre ce înseamnă Contact Casa Pariurilor.

Cum se desfășoară promoția?

Campania se adresează clienților noi de la Casa. Deci, dacă până acum n-ai jucat la acest operator și erai curios să vezi cum stă treaba pe-acolo, ai noroc. Pe lângă bonusul de bun venit Casa Pariurilor, operatorul pune la bătaie și un pariu fără risc Casa Pariurilor.

Cum funcționează asta? Foarte simplu: Faci un prim pariu pe meciurile favorite, iar dacă pariul este pierdut, operatorul îți dă banii înapoi fără condiții adiționale de rulaj (maxim 20 RON). Așadar, oricum ar fi, nu ieși pe minus!

În cel mult 10 zile de la înregistrare, asigură-te că efectuezi o depunere de cel puțin 20 RON. Doar primul pariu plasat din noul tău cont Casa Pariurilor va fi compatibil cu oferta Pariu Fără Risc Casa Pariurilor. Asigură-te, deci, că pariezi exact așa cum îți dorești. Nu te lăsa dus de valul fotbalului din Qatar până nu analizezi care sunt cele mai bune opțiuni.

În acest sens am pregătit pentru tine pagina de Ponturi Campionatul Mondial de Fotbal, locul unde poți găsi cele mai tari cote pentru meciurile zilei în Qatar! Cota 2 și Biletul Zilei nu sunt nici ele un secret pentru echipa BETuri.

Pe ce poți paria la Mondial? Promoție Casa Pariurilor

Poate că 20 RON nu este chiar o avere, însă hai să vedem împreună câteva dintre surprizele de la Mondial de până acum, dar și care era cota ca aceste evenimente să se întâmple. Vom calcula eventualul profit pentru o miză potențială de 20 RON (inițial).

Să luăm în calcul primele 2 șocuri ale Mondialului – Victoria Arabiei Saudite cu Argentina (cotă 26.00) și victoria japonezilor contra Germaniei (cotă 7.00). Dacă ai fi mizat 20 lei pe victoria saudiților, câștigul ar fi fost de peste 500 RON. Cu această sumă, un eventual X2 pentru jocul Germania – Japonia ți-ar fi mai mult decât dublat suma. Practic, 1000 lei făcuți dintr-un foc.

Sigur, scenariul este puțin exagerat și extrem de riscant. Cine ar fi pariat astfel? Să zicem că cineva care profită de un Pariu Fără Risc Casa Pariurilor, de exemplu. Dacă tot nu poți pierde, de ce să nu încerci ceva extrem?

casa pariurilor online
Pariu Fără Risc Casa Pariurilor
Primești până la 100% bonus Pariu FĂRĂ risc

Dublează-ți pariul plasat cu promoția de la Casa Pariurilor. Fiecare depunere de cel puțin 20 lei este acoperită de operator sub forma unui Pariu Fără Risc.

Profită de cotele bombă pentru meciurile de la Mondial și atacă oferta de la Casa!

Concluzii Pariu Fără Risc Casa Pariurilor

Vorbim despre o promoție interesantă și atractivă în contextul actual. Cu câte 4 super-partide pe zi, este momentul perfect pentru pariuri în cote generoase. Asigură-ți un avantaj care se poate dovedi extrem de important pe perioada turneului final din Qatar!