888 bonus de bun venit
Cristi Geiger
1 august 2022

888 bonus de bun venit – 150 RON Free Bet

5/5 - (1 vote)

888 sport bonus de bun venit nu este deloc de neglijat! Plasează primul pariu la acest operator și bucură-te de un Pariu Gratuit în valoare de 150 RON!

888 sport
Bonus de Bun Venit 888 sport 150 RON Free Bet
La 888 ai o ofertă generoasă la prima depunere!
Cod bonus: 150FB

La 888 Sport pariezi suma de 50 RON și primești la schimb 150 RON Free Bet! Înscrie-te și tu pe platforma operatorului!

Bonus de bun venit 888 – Cadou de 150 RON!

888 bonus de bun venit este oferit tuturor clienților care își deschid un cont nou 888. Operatorul oferă un Free Bet în valoare de 150 RON odată cu plasarea primului pariu în valoare de 50 RON. Promoția este valabilă doar o singură dată. Pagina noastră Top Case de Pariuri îți oferă o analiză amănunțită despre cum trebuie să te înregistrezi. Tot aici afli ce pași trebuie să urmezi la depunere, dar și cum parcurgi procesul de verificare.

La 888 sport poți depune bani prin card bancar, paysafecard, Skrill și Neteller, toate fiind deja cunoscute în lumea pariorilor. Cea mai utilizată modalitate de depunere este prin card bancar și se poate realiza instantaneu.

Bonus înregistrare 888 sport – Ce trebuie știut

Free Bet-ul în valoare de 150 RON este obținut prin intermediul plasării unui pariu eligibil pe platforma 888 Sport.

Depune minim 50 RON și folosește cod bonus 888 150FB.

Ce este un pariu eligibil?

 • Un pariu eligibil este reprezentat de primul pariu plasat cu mize ce semnifică bani reali. Acesta trebuie sa fie de minimum 50 RON, la o cotă de minim 1.50, pe orice eveniment din lumea sportului.
 • Pariurile multiple se califică doar cu cote cumulate de 1.50 sau mai mari.

Ce pariuri nu sunt calificate pentru 888 Sport bonus de bun venit?

 • Pariurile ce au fost plasate cu mize de tip Free Bet + pariurile plasate cu un jeton “Profit Boost”.
 • Pariurile care au fost anulate sau pariurile pentru care a fost utilizată funcția de Cash Out.
 • Pariurile plasate pe Sporturi Virtuale.
 • Membrii care efectuează prima depunere prin intermediul PayPal, Neteller, MuchBetter, Skrill sau Paysafecard, nu vor fi eligibili pentru promoția prezentată.

Revendicare și valabilitate Pariu Gratuit 888 sport

 • Pariul Gratuit va fi creditat în contul tău de jucător după respectarea condițiilor menționate.
 • Ocazional, acordarea lui poate dura până la 72 de ore după stabilirea pariului, însă nu mai mult de atât.
 • Odată ce este creditat, Pariul Gratuit expiră după 7 zile de la momentul creditării.

888 bonus de bun venit – Ce altceva mai trebuie știut

 • Free Bet-ul va fi creditat sub forma a 3 jetoane în valoare de 50 RON fiecare.
 • Odată cu câștigarea unui pariu plasat prin intermediul unui jeton Free Bet, vei primi doar câștigurile generate. Valoarea pariului gratuit nu este inclusă în suma obținută.
 • Jetoanele de tip Free Bet trebuie să fie folosite în totalitate. Acestea nu pot fi utilizate pentru plasarea unei succesiuni de pariuri cu o miză ce este mai mică.
 • Jetoanele Free Bet nu pot fi combinate cu mize în bani reali.
 • Pentru pariurile plasate cu ajutorul jetoanelor de tip Free Bet nu va putea fi folosită opțiunea de cash out.

Alte informații importante despre operator

Pe lângă 888 Sport bonus de bun venit, te invităm să urmărești pe site-ul nostru și informații despre pariurile live 888 Sport, modalitățile de contact 888, cum poți face retrageri 888 sau depuneri 888.

Dacă ești un adept al diversității în lumea pariurilor trebuie să știi că echipa BETuri.ro îți oferă zilnic recomandări și sugestii de pariuri pe site și pe canalul de Telegram. Poți paria zilnic Cota 2 sau Biletul Zilei pe care le oferim. Avem și sugestii de la cele mai tari meciuri ale zilei. Pe site-ul nostru găsești și cele mai bune informații în receniza 888 sport. Acolo poți afla și despre alte bonusuri puse la dispoziție de operator.

888 bonus de bun venit – Ofertă bogată pentru jucători

Casele de pariuri oferă un bonus tentant la înregistrare 888 sport, dar partea mai puțin plăcută este rulajul. Totuși, operatorul are o ofertă bogată în ceea ce privește pariurile și poți opta pentru meciuri de fotbal de top. La 888 găsești campionatele Angliei, Spaniei, Franței, Italiei, României sau Cehiei. 888sport este operatorul care are cote excelente și la evenimentele din lumea tenisului precum turneele ATP și WTA, dar și la meciurile de la competiții Challenger sau Futures.

Meciurile de handbal din Liga Campionilor, Bundesliga, Liga Florilor sau Liga Zimbrilor sunt și ele disponibile pentru pariere. 888 pune la dispoziție și cele mai tari meciuri din NBA, Euroligă sau campionatul Spaniei la baschet. Dacă îți place hocheiul poți să mizezi pe NHL sau KHL. Pentru volei sunt disponibile meciurile din campionatul Rusiei, Turciei, Italiei sau Liga Campionilor.

Competițiile de tenis de masă, snooker, box sau fotbal american sunt și ele prezente în oferta celor de la 888 sport.

Concluzii – 888 bonus de bun venit

888 sport este o casă de pariuri care oferă un pariu gratuit în valoare de 150 lei care reprezintă un început bun pentru pariori. Totuși, vorbim despre bonus de bun venit 888 de 150 RON, sumă care necesită inspirație.

În plus, ai parte și de un 888 Casino Bonus de Bun Venit substanțial (1500 RON + 300 rotiri gratuite)! Vezi și alte oferte de la casele de pariuri online pe site! Rămâi informat legat de pariurile sportive doar cu BETuri.ro!

888 sport
Bonus de Bun Venit 888 sport 150 RON Free Bet
La 888 ai o ofertă generoasă la prima depunere!
Cod bonus: 150FB

La 888 Sport pariezi suma de 50 RON și primești la schimb 150 RON Free Bet! Înscrie-te și tu pe platforma operatorului!