888 bonus de bun venit
Andrei ReF
4 noiembrie 2021

888 sport bonus de bun venit – 500 RON gratis!

888 sport bonus de bun venit nu este deloc de neglijat și poți ajunge până la o recompensă de 500 de lei dacă respecți toți pașii după înregistrare.

888 sport
Bonus de Bun Venit 888 sport 500 RON Gratis
La 888 ai o ofertă generoasă la prima depunere!

888 sport oferă unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit din țară: 500 lei gratis la prima depunere + 40 rotiri gratuite!

Bonus uriaș la prima depunere – bonus 888 sport

888 bonus de bun venit este oferit tuturor clienților care își deschid un cont nou 888. Operatorul oferă un bonus maxim de până la 1.000 de lei la prima depunere în contul de pariuri. Promoția este valabilă doar o singură dată. Pagina noastră Top Case de Pariuri îți oferă o analiză amănunțită despre cum trebuie să te înregistrezi. Tot aici afli ce pași trebuie să urmezi la depunere, dar și cum parcurgi procesul de verificare.

La 888 sport poți depune bani prin card bancar, paysafecard, Skrill și Neteller, toate fiind deja cunoscute în lumea pariorilor. Cea mai utilizată modalitate de depunere este prin card bancar și se poate realiza instantaneu.

Bonus înregistrare 888 sport – Condiții de Rulaj

La 888 bonus de bun venit trebuie să respecți câteva condiții de rulaj pentru a primi bonusul de 500 de lei și pentru a putea să-l retragi:

  • Apasă pe butonul de „Profită acum”.
  • Completează procesul de înregistrare.
  • Primești 100% bonus din valoarea primei depuneri, până la 500 lei. Depunerea minimă este de 20 lei. Bonusul va fi aplicat în contul tău doar după ce ai pariat integral suma depusă cel puțin două ori, pe cote de minimum 1.6.
  • După ce îți este oferit 888 bonus de bun venit, fondurile din balanța bonus vor fi mereu utilizate cu prioritate la pariurile pe care le vei plasa.
  • Pentru a putea primi suma bonus aceasta trebuie rulată de 8 ori, pe cote de minimum 1.6.
  • Evident sunt luate în calcul doar pariurile sportive la acest bonus. Limita maximă per pariu este de 200 lei.
  • Biletele care sunt închise mai repede prin funcția cash out nu vor conta la rulaj bonus.
  • După activarea bonusului nu puteți retrage fonduri până când nu rulați toată suma cerută.
  • Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 60 de zile.

40 rotiri gratuite 888

În plus față de cei până la 500 RON primești și 40 rotiri gratuite 888 după primul pariu de 50 lei plasat pe o cotă de minim 1.60. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,75 lei, iar câștigul maxim provenit din aceste free spins 888 este de 50 lei. Pentru a putea retrage acest câștig, trebuie să-l rulezi de 30 ori în termen de 60 zile.

Dacă ești stresat de condițiile de rulaj trebuie să știi că echipa BETuri.ro îți oferă zilnic recomandări și sugestii de pariuri pe site și pe canalul de Telegram. Poți paria zilnic Cota 2 sau Biletul Zilei pe care le oferim. Avem și sugestii de la cele mai tari meciuri ale zilei. Pe site-ul nostru găsești și cele mai bune informații în receniza 888 pariuri sport. Acolo poți afla și despre alte bonusuri puse la dispoziție de operator.

888 bonus de bun venit – Ofertă bogată pentru rulaj

Casele de pariuri oferă un bonus tentant la înregistrare 888 sport, dar partea mai puțin plăcută este rulajul. Totuși, operatorul are o ofertă bogată în ceea ce privește pariurile și poți opta pentru meciuri de fotbal de top. La 888 găsești campionatele Angliei, Spaniei, Franței, Italiei, României sau Cehiei. 888sport este operatorul care are cote excelente și la evenimentele din lumea tenisului precum turneele ATP și WTA, dar și la meciurile de la competiții Challenger sau Futures.

Meciurile de handbal din Liga Campionilor, Bundesliga, Liga Florilor sau Liga Zimbrilor sunt și ele disponibile pentru pariere. 888 bonus de bun venit poate fi rulat fără probleme și pe cele mai tari meciuri din NBA, Euroligă sau campionatul Spaniei la baschet. Dacă îți place hocheiul poți să mizezi pe NHL sau KHL. Pentru volei sunt disponibile meciurile din campionatul Rusiei, Turciei, Italiei sau Liga Campionilor.

Competițiile de tenis de masă, snooker, box sau fotbal american sunt și ele prezente în oferta celor de la 888 sport.

Metode de retragere – 888 sport bonus

Retragerile la 888 pariuri sport nu sunt cele mai rapide. Ai de așteptat între 4 și 6 zile pentru ca banii să ajungă în contul tău bancar la retragerile prin card. La 888 sport durează destul de mult până când se procesează cererea ta. Ulterior, ești nevoit să mai aștepți o perioadă până când retragerea este preluată și procesată de banca ta sau operatorul la care ai un portofel electronic.

Banii de la 888 bonus bun venit pot fi retrași doar prin metoda prin care ai depus în contul tău de pariuri. Trebuie să știi că retragerile prin Paysafecard sau carduri Mastercard nu pot fi efectuate din motive care țin de 888sport. Dacă ai depus prin aceste metode de plată, vei putea scoate banii doar prin transfer bancar.

Retragerea minimă la 888sport este de 50 de lei și poate fi realizată după rularea 888 bonus de bun venit, dar și după parcurgerea procesului de verificare (KYC). Toate retragerile sunt aprobate doar după o verificare atentă în ceea ce privește utilizatorul. Procesul KYC reprezintă de fapt o poză cu buletinul, una cu cardul bancar prin care s-a efectuat depunerea și o poză cu o factură de utilități pe numele tău și nu mai veche de 30 de zile sau o poză cu un extras de cont.

Concluzii – 888 bonus de bun venit

888 sport este o casă de pariuri care oferă un bonus de 500 de lei care, după rulaj, reprezintă un început bun pentru pariori. Totuși, vorbim despre bonus de bun venit 888 de 500 de lei, sumă care nu este deloc mică și e clar că trebuie puțin efort și inspirație.

888 sport
Bonus de Bun Venit 888 sport 500 RON Gratis
La 888 ai o ofertă generoasă la prima depunere!

888 sport oferă unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit din țară: 500 lei gratis la prima depunere + 40 rotiri gratuite!

Vezi și alte oferte de la casele de pariuri online pe site! Rămâi informat legat de pariurile sportive doar cu BETuri.ro!