Bundesliga: Schalke vs Bayern

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Schalke - Bayern
1
8.00
X
4.80
2
1.38

Spectacolul vine din Bundesliga. Două dintre cele mai iubite echipe ale Germaniei se vor înfrunta în meci direct. Pe Veltins Arena, Schalke vs Bayern se luptă pentru cele trei puncte puse în joc. Cele două formații sunt reprezentantele Germaniei în UEFA Champions League. Ținând cont de startul de sezon al celor două formații putem spune că acest meci este jucat deja. Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de Bayern dar acest meci este deschis oricărui rezultat. Cele mai bune cote le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Derby între: Schalke vs Bayern

Schalke are un început de sezon în Bundesliga, dezastruos. Gazdele partidei de astăzi au înregistrat trei înfrângeri în primele trei etape ale sezonului. Ei au pierdut contra celor de la Wolfsburg, Herta și Monchengladbach. La mijlocul acestei săptămâni au jucat primul meci din grupele UEFA Champions League. Chiar pe acest stadion au remizat cu scorul de 1-1 contra celor de la FC Porto. Pentru cei de la Schalke în acel meci a marcat Embolo. În Bundesliga, gazdele partidei de astăzi au marcat doar de două ori. Trebuie să ne gândim când alegem pronosticul pentru acest meci că Bayern este o echipă de top a Europei, astfel cei de la Schalke vor avea un meci foarte greu. Câștigă cu noi la pariuri. Bayern este favorită la cele trei puncte puse în joc astăzi. Bavarezii au un start de sezon perfect. În Bundesliga au reușit trei victorii în primele trei etape. Au învins pe Hoffenheim, Stuttgart și Leverkusen. În fiecare din aceste meciuri au reușit să înscrie câte trei goluri. Elevii lui Nico Novac au reușit să câștige la mijlocul acestei săptămâni și în UEFA Champions League. Ei au învins pe Benfica cu scorul de 2-0. Pentru bavarezi în acel meci au înscris Lewandowski și Sanchez.

Bayern merge foarte bine, astfel că ne așteptăm să câștige meciul Schalke vs Bayern. Putem spune că Schalke este obligată să câștige dar Bayern rămâne favorită. La o cotă de 1.70 mizăm pe faptul că doar una dintre cele două echipe va reuși să înscrie. Cele mai bune cote le găsești doar la partenerii noștri de pe Beturi.ro. Bundesliga ne aduce câștig în fiecare săptămână.