Bundesliga: Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen

Meciul startului de sezon din Bundesliga va avea loc în această seară. Începând cu ora 19:30 pe Red Bull Arena, vom asista la duelul dintre Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen. Startul de sezon este unul foarte bun pentru ambele formații, astfel că ne putem aștepta la orice rezultat. Așteptăm un spectacol interesant și în tribune, unde suporterii celor de la Leipzig își vor încuraja frenetic echipa favorită. Duelurile directe dintre cele două adversare de astăzi au fost meciuri foarte echilibrate. Trebuie să notăm faptul că 2 în două dintre ultimele 3 dueluri directe s-au marcat sub 2,5 goluri. Ai șanse mult mai mari pentru ca biletul zilei să fie unul câștigător doar cu Beturi.ro.

Spectacol în Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen

Red Bull Leipzig are vise tot mai mari de la sezon la sezon. În acest moment pare singura echipă capabilă să pună probele de-a lungul sezonului celor de la Bayern Munchen și Borussia Dortmund. În acest moment ei au acumulat trei victorii din tot atâtea meciuri dispuate. Golaverajul este unul care arată forța echipei. Au marcat de 9 ori și au primit doar 2 goluri.Putem spune că la formația gazdă se vede progresul de la meci la meci. Alege să mizezi pe biletul zilei oferit de echipa noastră.

Bayern Munchen pornește ca favorită și în acest an la titlul de campioană. Bavarezii au început sezonul cu o remiză în meciul contra celor de la Hertha Berlin. Apoi au urmat două victorii contra celor de la Schalke și Mainz. Ambele victorii au fost obținute la cel puțin trei goluri diferență. Astfel vedem că Lewandowski și compania și-au recâștigat forma foarte bună din sezoanele trecute. Goretzka este singurul jucător indisponibil al oaspeților astfel că nu credem că vor fi probleme în alcătuiea primului 11.

Red Bull Leipzig vs Bayern Munchen nu poate aduce un câștig important și putem profita de cotele oferite de casele de pariuri. Victoria celor de la bayern ne va aduce o cotă de 1.76 pe care vom miza în această seară. Un alt pariu de luat în calcul și care ne va aduce o cotă avantajoasă este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.80. Sfatul nostru este să nu ratați o astfel de cotă. Pariază pe ponturile oferite de echipa noastră și pe termen lung cu siguranță vei reuși să îți treci profit în cont.