Bundesliga: Bayern Munchen vs Leverkusen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - Leverkusen
1
1.19
X
7.00
2
14.00

Etapa a treia din Bundesliga continuă cu partide deosebit se interesante. De la ora deja obișnuită pentru campionatul Germaniei vom asista la partida dintre Bayern Munchen vs Leverkusen. Partida de pe Allinz Arena va avea lovitura de start de la ora 16:30. Cele două formații ne-au oferit meciuri foarte interesante și spectaculoase, dar cu o dominare clară din partea bavarezilor. Ultimele trei dueluri directe dintre cele două formații au fost câștigate de Bayern la cel puțin două goluri diferență. La pariuri sportive ai un câștig garantat dacă mizezi pe pronosticurile noastre.

Goluri în: Bayern Munchen vs Leverkusen

Bayern Munchen este echipa care domina campionatul Germaniei de foarte mulți ani. Obiectivele bavarezilor pentru acest sezon se îndreaptă spre UEFA Champions League. Așa cum era de așteptat gazdele partidei de astăzi au început foarte bine sezonul. Au obținut două victorii din tot atâtea meciuri în Bundesliga. În prima etapă au învins pe Hoffenheim. A doua rundă a adus un nou succes în fața celor de la Stuttgart. Din lotul bavarezilor va lipsi Kinsley Coman. Acest jucător poate fi înlocuit față probleme de tehnicianul gazdelor. Din partea celor de la Bayern ne așteptăm la un spectacol ofensiv de la atacul condus de Lewandowski. Poți câștiga la pariuri sportive prin pronosticurile propuse de echipa noastră.

Leverkusen pornește cu a doua șansă astăzi și ar fi o surpriză foarte mare dacă ar reuși și un rezultat de egalitate. Bayer Leverkusen nu mai sunt echipa care se putea bate chiar și la titlu. Farmaciștii au început foarte greu acest sezon. Ei nu au obținut nici un punct în cele două partide disputate. Au pierdut în fața celor de la Monchengladbach și Wolfsburg. Oaspeții partidei de astăzi au un golaveraj foarte slab. Ei au marcat o singură dată dar au primit cinci goluri. Leverkusen este ca și obligată să obțină un rezultat pozitiv, dar le va fi aproape imposibil.

Bayern Munchen vs Leverkusen se anunță un meci în care spectacolul nu va lipsi. Vă vom propune o serie de pronosticuri pe care se merită să pariați. Peste 2.5 goluri ne va aduce o cotă de 1.60, iar noi credem că are șanse mari de reușită. La o cotă de 1.80 pariem că doar una dintre cele două echipe va reuși să marcheze. Pariază cu noi!