Biletul zilei: Cercle Brugge vs Leuven

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Cercle Brugge - Leuven
1
2.00
X
3.45
2
3.55

Într-o zi ce oferta la pariuri este un afoarte săracă trebuie să ne axăm pe campionatele în care se dispută meciuri și în aceste zile. Principalele campionate vor intra în pauză deoarece la sfârșitul acestei săptămâni ne așteaptă runda decisivă de calificare la Cupa Mondială. Pentru astăzi la biletul zilei la pariuri sportive online am ales un meci din liga secundă a Belgiei. Chiar dacă unii pariori nu sunt foarte familiarizați cu această ligă acest lucru nu înseamnă că nu ne poate aduce bani. Cercle Brugge va primi astăzi vizita echipei Leuven într-un meci ce contează pentru etapa a noua din Proximus League. Principalul obiectiv al celor două echipe este promovarea în elita fotbalului belgian, Jupiler League.

Cercle Brugge este considerată ca favorită la victorie și automat la cele trei puncte la finalul acestui meci. Echipa gazdă din această seară ocupă poziția a doua a clasamentului cu 15 puncte acumulate în cele opt etape care s-au disputat până în acest moment. Ei sunt la doar trei puncte distanță față de echipa de pe prima poziție Beerschot Wilrijk, astfel că în cazul unui succes vor putea trece pe prima poziție. Cercle traversează o formă de moment foarte bună reușind să câștige ultimele două meciuri disputate. Ce este de remarcat este faptul că în acest sezon nu au înregistrat nicio remiză. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive online este 1.

Leuven este la doar două puncte în sptele adversarei de astăzi. Cu 13 puncte ocupă poziția a treia a clasamentului din Proximus League. În ultimele cinci etape nu au pierdut niciun joc ceea ce este un lucru foarte bun pentru formația oaspete. Un alt atuu al lor este faptul că au înregistrat o singură înfrângere. Pentru Leuven meciurile jucată în deplasare sunt o problemă în acest sezon. Trei jocuri au disputat în deplasare dar nu au simțit gustul victorie. Două rezultate de egalitate și o înfrângere au înregistrat în meciurile jucate în deplasare. Cercle Brugge are de luat o revanșă față de cei de la Leuven. În meciul tur Leuven a câștigat cu scorul de 7-1 astfel că jocul de astăzi se anunță mult mai interesant. Biletul zilei ne poate aduce profit zi de zi la pariuri. Bilanțul pentru biletul zilei trebuie făcut la sfârșitul unei perioade mai lungi de timp.