UFC
04.02.2024
UFC Apex, Las Vegas
Molly McCann
Diana Belbiță
molly mccann
vs
diana belbita
Victorie McCann
1.40
01:40

Molly McCann – Diana Belbiță – Ponturi UFC – 04.02.2024

Aurelian Rotea
2 februarie 2024
5/5 - (1 vote)

După o saptămână de pauză, UFC revine cu alte super fight-uri. Echipa BETuri îți aduce cele mai bune pronosticuri pentru meciul McCann – Belbiță, din acest weekend.

Molly McCann are nevoie de o victorie. Are două înfrângeri la rând și își poate pierde locul în UFC dacă nu-și revine rapid. 

Nici Diana Belbiță nu se află în cea mai bună formă. Vine după o înfrângere destul de categorică, cu Karolina Kowalkiewicz. 

Cele două sportive s-au mai întâlnit o dată, în 2019. Atunci, englezoaica reușea să câștige. Ce se va întâmpla de data aceasta?

Motivarea Ponturilor McCann – Belbiță – Pronosticuri UFC

  • Meciul McCann – Belbiță se va duce probabil în mare parte în picioare. Credem că Molly McCan are un avantaj în acest aspect. Poate genera o forță superioară în lovituri față de Diana, și îi place să pună mare presiune pe adversare.
  • Dacă meciul va ajunge la sol, credem că tot McCann are un avantaj. Diana Belbiță nu s-a descurcat deloc bine în fața niciunui oponent la podea. McCann a mai participat la câteva turnee de grappling, și are mai multe cunoștințe în acest departament.
  • Diana Belbiță va avea de partea sa condiția fizică, dar și volumul loviturilor. Este genul de luptătoare care pune presiune și trimite lovituri încontinuu. În fața unor adversare obosite, această tactică va aduce mult succes, mai ales în runda a treia.
  • Data trecută, meciul dintre cele două a ajuns la decizie. Credem că acesta este scenariul plauzibil și pentru această luptă. Dacă e cineva care va obține KO-ul, aceea este McCann. Belbiță nu a câștigat niciodată prin KO sau Submission în UFC.

Ponturi McCann – Belbiță – Pariuri UFC

Betano Pariuri
Pariuri McCann
  • Credem că McCann este superioară pe toate palierele artelor marțiale mixte. Și la fel ca acum cinci ani, va reuși să se impună fără mari probleme.
  • Noi îți oferim cel mai bun pronostic pentru meciul McCann – Belbiță, din UFC. În acest duel mergem pe o victorie a englezoaicei (Molly McCan câștigă) la o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Formă Molly McCann – Ponturi UFC

Ajunsă la 33 de ani, Molly McCann și-a dat seama că nu are ce-i trebuie pentru a deveni campioană în UFC. Dar acest lucru nu înseamnă că vrea să părăsească promoția. Iar după două înfrângeri consecutive, are nevoie de o victorie.

Ultimele două lupte au fost pierdute cu Erin Blanchfield și Julia Stoliarenko, două experte în lupta la sol, unde McCan a avut probleme. Înainte de aceste două înfrângeri au venit și trei victorii, cu Hannah Goldy, Luana Carolina și Ji Yeon Kim. Practic, în carieră, McCann și-a învins adversarele care stau în stand-up și a pierdut contra celor care duc meciul la sol.

Englezoaica are nevoie să câștige din nou meciul, la fel ca în 2019, pentru a fi sigură că va fi păstrată în UFC. Va reuși oare să se impună?

Formă Diana Belbiță – Pariuri UFC

Și Diana Belbiță este cu cuțitul la os. A pierdut ultimul meci, cu Karolina Kowalkiewicz, și este în mare pericol în ceea ce privește menținerea în UFC. Are doar două victorii în cele șase meciuri disputate.

Debutul a fost unul foarte greu, chiar cu Molly McCann, în fața căreia a pierdut la decizie. A venit apoi o înfrângere prin submission, la Liana Jojua. Diana a câștigat la decizie cu Hannah Goldy, dar a pierdut apoi cu Gloria de Paula. A câștigat din nou, cu Maria Oliveira, dar a pierdut cu Kowalkiewicz.

Sportiva din România are nevoie disperată de o victorie în duelul McCann – Belbiță, pentru a rămâne în continuare în organizație. Va reuși oare să o obțină?

Concluzii

Noi îți oferim cele mai bune ponturi pentru meciul McCann – Belbiță. Suntem de părere că sportiva din Anglia are de partea sa toate argumentele necesare. Tehnică, forță, abilități la sol, moral și experiență. Diana vine cu un volum ridicat, dar nu credem că are forța necesară să o facă pe McCann knockout. Suntem de părere că englezoaica va avea loviturile mai puternice și la final va reuși să câștige fie prin KO, fie la decizie.

Pentru tine am analizat și alte meciuri interesante de fotbal precum Alaves – Barcelona, Girona – Real Sociedad, Bologna – Sassuolo, Arsenal – Liverpool sau Inter – Juventus. Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC și Baschet (mai ales Lietkabelis – U-BT Cluj), dar și Tenis, unde venim cu pronosticuri pentru cele mai tari turnee ale începutului de an.

Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri unde vei avea acces la alte ponturi interesante. Rămâi alături de noi și pariază profesionist. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

robert whittaker paulo costa
UFC
18.02.2024
Honda Center, California
alexander volkanovski ilia topuria
UFC
18.02.2024
Honda Center, California
dan ige andre fili
UFC
11.02.2024
UFC Apex, Las Vegas
arnold allen movsar evloev
UFC
21.01.2024
Toronto
Allen – Evloev – Ponturi UFC 297 – 21.01.2024
Aurelian Rotea
19 ianuarie 2024
sean strickland dricus de plessis
UFC
21.01.2024
Toronto
magomed ankalaev johnny walker
UFC
14.01.2024
UFC Apex
Ankalaev – Walker – Ponturi UFC – 14.01.2024
Aurelian Rotea
11 ianuarie 2024