ATP
21.04.2024
Barcelona
Stefanos Tsitsipas
Casper Ruud
stefanos tsitsipas
vs
casper ruud
Victorie Ruud
2.02
17:00 - Digi 4, Prima Sport 4

Tsitsipas – Ruud – Ponturi Finala ATP Barcelona 2024

Tibi Demeter
21 aprilie 2024
5/5 - (1 vote)

Tsitsipas – Ruud este a 2-a finală consecutivă pe care o joacă cei doi jucători. Cei doi au fost față în față și în finala de Monaco, iar în acest weekend vor fi față în față la Barcelona, de la ora 17:00.

Stefanos Tsitsipas – Casper Ruud este un duel între cei mai în formă jucători în debutul sezonului pe zgură. Tsitsipas a câștigat săptămâna trecută la Monaco, dar ne așteptăm să vedem o revanșă din partea lui Ruud.

Partida dintre cei doi va fi transmisă pe Digi Sport 4 și Prima Sport 4.

Statistici Tsitsipas – Ruud – Ponturi Tenis Finala Barcelona Open 2024

  • Tsitsipas și-a regăsit forma de altă dată la începutul sezonului pe zgură. Grecul are 10 victorii consecutive în acest moment.
  • Ruud joacă a 4-a finală din acest an. Norvegianul a pierdut primele trei finale din 2024.
  • Ruud are 28 de victorii și 8 înfrângeri în 2024.
  • Tsitsipas a revenit în această săptămână în Top 10 ATP.
  • Ambii jucători servesc excelent în sezon și au câștigat peste 74% din punctele jucate cu primul serviciu.

Ponturi Tsitsipas – Ruud – Pariuri Finala ATP Barcelona 2024

winner pariuri sportive
Pronostic Tsitsipas vs Ruud Finala ATP Barcelona
Cota 2.02

Pronosticuri Tsitsipas – Ruud – Victorie Ruud – Cotă 2.02 la Winner Pariuri. Mizăm pe un meci câștigat de Ruud în această finală. Tsitsipas nu a fost la fel de impresionant la Barcelona, pe cum a fost la Monte Carlo. Grecul a fost aproape de o eliminare în meciul cu Diaz Acosta. Ruud nu a pierdut set la Barcelona și este favorit în acest moment la titlu în opinia noastră.

Formă Stefanos Tsitsipas – Meciuri ATP Barcelona 2024

Tsitsipas – Ruud este un meci în care ne așteptăm să vedem un adevărat spectacol, la fel cum s-a întâmplat și la Monaco.

Stefanos Tsitsipas este cel mai în formă jucător în acest sezon de zgură. Grecul are 10 victorii consecutive în circuitul ATP și a pierdut doar trei seturi pe cea mai lentă suprafață din circuit.

Tsitsipas a reușit la Monaco victorii impresionante cu Zverev, Khachanov, Sinner și Ruud. La turneul de la Barcelona, unul de o categorie inferioară celui de la Monaco, grecul a trecut de Ofner, Carballes Baena, Diaz Acosta și Lajovic.

Tsitsipas nu a făcut cele mai bune meciuri la ATP Barcelona 2024 în ultimele două tururi. Grecul s-a chinuit cu Diaz Acosta și Lajovic, fiind nevoit să joace set decisiv.

Formă Ruud Barcelona – Rezultate Tenis Barcelona Open

Casper Ruud este și el un jucător aflat într-o formă excelentă în acest moment. De altfel, norvegianul este un specialist pe zgură și are, probabil, cel mai bun forehand din circuit pe această suprafață lentă.
Ruud are 227 de victorii pe zgură în carieră și 104 înfrâgeri. Norvegianul a reușit minim 22 de victorii pe zgură în precedentele trei sezoane.

Lucrurile arată excelent și în 2024 pe zgură pentru el. Partida Tsitsipas – Ruud poate marca al 11-lea succes din acest an în 2024 pe zgură. La turneul de la Barcelona, Ruud nu a pierdut niciun set!

Meciuri directe Tsitsipas – Ruud (H2H) – Ponturi ATP Barcelona 2024

Tsitsipas – Ruud este un duel pe care îl vom vedea pentru a 6-a oară în circuitul ATP. Ruud a obținut doar două victorii în fața lui Tsitsipas. Norvegianul a reușit un succes în 2021, pe zgură și o altă victorie în 2024 la turneul de la Los Cabos. Un singur meci jucat între cei doi jucători a avut nevoie de set decisiv de-a lungul anilor.

Concluzii

Tsitsipas – Ruud este o confruntare care aduce față în față ocupanții locurilor 7 și 6 în circuitul ATP. Grecul poate trece peste Ruud dacă se impune în această finală, în timp ce nordicul rămâne pe locul 6 dacă câștigă finala.

Săptămâna de tenis se încheie en-fanfare cu o finală pe cinste la Barcelona. Turneul de 500 de puncte de la Barcelona aduce an de an față în față cei mai buni jucători din lume. Ne așteptăm să vedem o victorie din partea lui Ruud, cel care pare mai în formă la Barcelona.

Până la următoarele ponturi, rămâi alături de echipa BETuri. Și pariază pe cele mai spectaculoase evenimente sportive. Nu uita că ai alte ponturi pentru tine pe site. Recomandăm mai ales analizele pentru supermeciurle Real Madrid – Barcelona și Milan – Inter. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

cristina dinu laura pigossi
WTA
24.05.2024
Paris
sara errani gabriela ruse
WTA
24.05.2024
Paris
sebastian baez casper ruud
ATP
23.05.2024
Geneva
Baez – Ruud – Ponturi ATP Geneva 2024
Andreeas Bustea
23 mai 2024
alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
nicolas jarry tommy paul
ATP
17.05.2024
Roma
Jarry – Paul – Ponturi ATP Roma 2024
Marius Băcilă
17 mai 2024
iga swiatek aryna sabalenka
WTA
18.05.2024
Roma