lorenzo sonego
roberto bautista agut
ATP
03.07.2024
Wimbledon
Peste 3.5 seturi
1.50
15:30 - Max, Superbet, Betano

Sonego – Bautista Agut – Ponturi ATP Wimbledon 2024

Ultimul update pe: iulie 2, 2024
5/5 - (1 vote)

Un alt pariu de pe iarba londoneză vine de la Sonego – Bautista Agut, din cadrul turului secund de pe tabloul masculin de la Wimbledon 2024. Partida este programată miercuri, 3 iulie. Mai multe detalii, dar și ponturi, în cele ce urmează. 

De la Wimbledon mai avem: Nakashima – ThompsonSinner – BerrettiniTodoni – GauffWawrinka – MonfilsOsaka – Navarro și Răducanu – Mertens. Vezi și alte pariuri de la Wimbledon 2024 în categoria ponturi tenis!

Pronostic Sonego – Bautista Agut – Ponturi Wimbledon 2024

Cauți ponturi Sonego – Bautista Agut? Echipa BETuri ți-a pregătit cele mai bune pronosticuri:

superbet pariuri sportive
Pont Sonego – Bautista Agut
Cota 1.50

Sonego pleacă cu șansa a doua în acest meci, dar italianul are forța de a se impune. Dar Bautista e un adversar solid, astfel că partida va fi una care pe care. Vom miza pe cel puțin 4 seturi la acest duel.

  • Pariuri ATP Wimbledon 2024 – total seturi meci – peste 3,5, la o cotă de 1,50 oferită de către cei de la Superbet pariuri sportive. 

Formă Lorenzo Sonego Wimbledon – Meciuri Wimbledon 2024

Lorenzo Sonego e un jucător bun din circuit, dar cu multe oscilații în joc. Italianul a câștigat fără probleme duelul cu Mariano Navone în primul tur. Dar argentinianul nu are nici pe departe un joc adaptat suprafeței verzi.

Înainte de Sonego – Bautista Agut, peninsularul are trei victorii și două eșecuri în partidele jucate pe iarbă. Eșecurile au venit în fața lui Zverev la Halle și Purcell, la Eastbourne.

Formă Roberto Bautista Agut Wimbledon 2024 – Pariuri Wimbledon

Roberto Bautista Agut e unul din veteranii întrecerii masculine. Spaniolul, ajuns la 36 de ani, se clasează acum în afara top 100. Însă ibericul speră să aibă un parcurs bun la Wimbledon. În primul tur, Agut a trecut în trei seturi de germanul Maximilian Marterer.

Spaniolul are 5 victorii în cele 8 partide disputate pe iarbă în acest sezon. Ultimul eșec a fost cu Monfils, în sferturi la Mallorca.

Meciuri directe Sonego – Bautista Agut (H2H) – Rezultate Wimbledon 2024 

O singură dată s-au mai duelat cei doi jucători. În acest an, pe zgura de la Monte Carlo, în calificări, când spaniolul s-a impus în trei seturi.

Concluzii

Sonego – Bautista Agut e un meci atractiv din turul secund de la Wimbledon 2024. Italianul pleacă cu șansa a doua, dar Agut nu a fost constant în ultima perioadă. Cine va merge în turul trei? Câte game-uri se vor disputa? Răspunsurile, miercuri, 3 iulie.

Pronosticurile vin și din sferturile EURO 2024, Spania – Germania sau Anglia – Elveția!

Rămâi pe site-ul nostru și vezi pronosticurile de la celelalte partide analizate. Multă inspirație și cât mai multe pariuri verzi alături de BETuri.ro!   

Alte ponturi utile: