jannik sinner
matteo berrettini
ATP
03.07.2024
Wimbledon
Minim 1 Set - Berrettini
1.75
19:00 - Eurosport, Max, Superbet, Betano

Sinner – Berrettini – Ponturi ATP Wimbledon 2024

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: iulie 2, 2024
5/5 - (2 votes)

Cel mai tare meci din turul 2 ATP Wimbledon este un duel 100% italienesc: Sinner – Berrettini. Liderul mondial urmează să întâlnească un fost finalist la Wimbledon, iar această confruntare reprezintă fără doar și poate capul de afiș al zilei 3 în capitala Angliei. Haideți să aflăm împreună cele mai tari pronosticuri tenis Wimbledon 2024!

Meciul se joacă miercuri, 03.07.2024, nu mai devreme de ora 19:00. Puteți urmări partida pe Eurosport, dar și pe platforma Max sau pe Superbet/Betano. Nu rata și alte ponturi Wimbledon 2024 prezente la noi pe site: Wawrinka – Monfils, Rus – Sakkari, Todoni – Gauff, Nakashima – Thompson, Cazaux – Bublik, Osaka – Navarro, Coric – Tiafoe sau Răducanu – Mertens

Ponturi Sinner – Berrettini – Pronosticuri ATP Wimbledon 2024ț

superbet pariuri sportive
Ponturi Sinner – Berrettini – Pariuri Wimbledon 2024
Cotă 1.75
  • Pariuri Sinner – Berrettini – Ponturi Tenis Masculin Wimbledon 2024 – Minim 1 Set – Matteo Berrettini – Cotă 1.75 la Superbet Pariuri Online.
  • Pariuri Sinner – Berrettini – Ponturi Tenis Masculin Wimbledon 2024 – Minim 1 Set – Matteo Berrettini – Cotă 1.75 la Superbet Pariuri Online.

Formă Sinner Wimbledon – Meciuri Tenis Wimbledon 2024

Aflat pentru prima dată în poziția de lider mondial la un turneu de Grand Slam, Jannik Sinner este pus pe fapte mari și la Wimbledon. După ce a câștigat turneul de 500 puncte de la Halle, italianul s-a “încălzit” corespunzător pentru al treilea turneu de Mare Șlem al sezonului actual. În primul meci disputat aici, Jannik s-a impus împotriva neamțului Yannick Hanfmann. Cu toate că a cedat un set împotriva germanului, tenisul lui Sinner a arătat la fel de solid precum în tot restul sezonului. 

Formă Berrettini Wimbledon – Rezultate ATP Wimbledon 2024

Înainte de partida Sinner – Berrettini, “The Hammer” a pornit cu dreptul la turneul lui preferat de Grand Slam. Recunoscut drept unul dintre cei mai buni jucători pe iarbă, Matteo s-a întors la Wimbledon cu speranțe mari. În primul tur, finalistul din 2021 s-a impus în 4 seturi contra lui Marton Fucsovics. Berrettini a arătat destul de bine și în turneele mai mici jucate pe iarbă, acesta ajungând în finala de la Stuttgart. Acolo a fost învins în 3 seturi de britanicul Jack Draper. 

H2H Sinner – Berrettini – Ponturi Tenis Masculin Wimbledon 2024

Ne aflăm la doar cel de-al doilea meci direct pe care îl joacă Jannik Sinner și Matteo Berrettini. Singura confruntare directă a avut loc anul trecut, atunci când liderul mondial s-a impus cu 0-2 pe suprafața dură de la Toronto. 

Concluzii

Italia este una dintre țările care s-au remarcat extrem de mult în tenisul mondial al ultimilor ani. Jannik Sinner și Matteo Berrettini sunt două dintre cele mai sonore nume ale tenisului masculin din Italia, iar acest meci se anunță a fi unul pe cinste. Cine este favoritul tău în confruntarea Sinner – Berrettini?

Alte ponturi utile: