ATP
16.11.2023
Torino
Jannik Sinner
Holger Rune
jannik sinner
vs
holger rune
Victorie Sinner & Peste 18.5 Game-uri
1.60
22:00 - Eurosport 2

Jannik Sinner – Holger Rune – Ponturi Turneul Campionilor 2023

Vlad M.
16 noiembrie 2023

Ultima partidă din “grupa verde” de la Turneul Campionilor 2023 este Sinner – Rune. Sinner se află într-o cursă nebună de a termina neînvins Turneul Campionilor de la Torino. Rune a beneficiat de retragerea lui Tsitsipas și păstrează șanse la calificarea în semifinale. 

Confruntarea are loc joi, 16.11.2023, nu mai devreme de ora 22:00. Puteți urmări meciul pe Eurosport 2, dar și pe Betano sau Superbet. Nu rata ponturile propuse pentru Rublev – Zverev, Djokovic – Hurkacz, Kiel – Aalborg, Venezuela – Ecuador, Columbia – Brazilia sau Argentina – Uruguay

Ponturi Sinner – Rune – Ponturi Turneul Campionilor 2023

Betano Pariuri
Ponturi Sinner – Rune – Ponturi Turneul Campionilor 2023
Cotă 1.60
  • Sinner este favoritul tribunelor, dar și al caselor de pariuri în confruntarea cu Holger Rune. Jocul lui Sinner arată excepțional Torino. Ce ziceți? Victorie Jannik și +18.5 Game-uri? Noi pe asta mizăm!
  • Pariuri Turneul Campionilor Torino – Câștigători și total game-uri – Jannik Sinner și Peste 18.5 – Cotă 1.60 la Betano România. 

Sinner Turneul Campionilor – Turneul Campionilor 2023 Rezultate

Jannik Sinner ne-a demonstrat din nou că este probabil cel mai în formă tenismen al momentului. Victoria obținută în fața liderului mondial, Novak Djokovic, poate însemna foarte mult pentru viitorul carierei lui Sinner. A fost prima victorie pe care Jannik a obținut-o în fața lui Nole. Cu doar un set pierdut în 2 partide, Jannik este în continuare nesigur de calificarea în semifinalele de la Torino. Totul este să nu piardă cu 2-0 în fața lui Rune, scenariu puțin probabil având în vedere susținerea publicului italian. 

Rune Turneul Campionilor – Rezultate Turneul Campionilor 2023

Înainte de partida Sinner – Rune, danezul este cu siguranță mult mai odihnit decât italianul Sinner. Rune a beneficiat de retragerea rapidă a grecului Tsitsipas, iar Sinner vine după un thriller de lungă durată împotriva liderului mondial. Rune păstrează șanse la calificarea în semifinalele de la Torino, așa cum precizam și mai sus. Holger este un jucător imprevizibil, însă bookmakerii îl văd drept favorit categoric pe Sinner în disputa de joi seară. 

H2H Sinner – Rune – Pronosticuri Turneul Campionilor Torino

Iată-ne la cel de-al 3-lea meci direct pe care îl dispută Jannik Sinner și Holger Rune. În mod mai mult sau mai puțin surprinzător, Rune conduce cu 2-0 la capitolul meciurilor directe. Rune a trecut în 3 seturi de Sinner la Sofia 2022 (retragere Sinner în ultimul game), dar și anul acesta la Monte Carlo, tot grație unui set decisiv. 

Concluzii

Jannik Sinner și Holger Rune sunt două nume din tenisul masculin pe care le vom tot auzi în următorii ani. Doi jucători cu personalități foarte diferiți, însă cu un potențial la fel de mare, ne promit o confruntare pe cinste la Turneul Campionilor 2023. Care este favoritul tău?

Hai pe Telegram BETuri dacă vrei mai multe ponturi din partea noastră! Spor(T)!

Alte ponturi utile:

jannik sinner novak djokovic
ATP
19.11.2023
Torino
jannik sinner daniil medvedev
ATP
18.11.2023
Torino
carlos alcaraz novak djokovic
ATP
18.11.2023
Torino
andrey rublev alexander zverev
ATP
17.11.2023
Torino
carlos alcaraz daniil medvedev
ATP
17.11.2023
Pala Alpitour, Torino
novak djokovic hubert hurkacz
ATP
16.11.2023
Torino