devin haney
vasyl lomachenko
Box
21.05.2023
MGM Grand Garden Arena, Las Vegas
1
1.40
05:00

Haney – Lomachenko – Ponturi Box – 21.05.2023

5/5 - (1 vote)

Devin Haney își va pune la bătaie centurile WBA, WBO, WBC și IBF la categoria ușoară, chiar în fața fostului campion, Vasily Lomachenko, într-unul dintre cele mai așteptate evenimente din box din acest an.

Devin Haney este neînvins în boxul profesionist. Și vine după doua victorii mari, în fața lui George Kambosos Jr.

De cealaltă parte, Lomachenko caută din nou gloria după ce a pierdut în fața lui Teofimo Lopez. A revenit cu trei victorii, cu Masayoshi Nakatani, Richard Commey si Jamaine Ortiz. Va reuși să se impună și în fața americanului?

Pe site-ul nostru găsești cele mai bune pronosticuri Haney – Lomachenko. Duelul va avea loc duminica dimineața, 21.05.2023, de la ora 05:00 la MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, Nevada.

Motivarea ponturilor Haney – Lomachenko – Pronosticuri Box

  • În opinia noastră, Devin Haney este cel mai bun boxer de la categoria ușoară, alături de Gervonta Davis.
  • Vasily Lomachenko a fost un campion dominant în trecut. Dar a ajuns la vârsta de 35 de ani, și a trecut printr-o operație destul de dificilă la umăr.
  • Devin Haney este sportivul mai masiv, cu o alonjă mai mare. Cea mai bună arma a sa este directa, care atinge cu precizie orice țintă.
  • Lomachenko este și el foarte tehnic, și are un joc de picioare care ar putea să-l pună în dificultate pe american. Ucraineanul a avut probleme însă în fața sportivilor mai mari. Dovada, meciul pierdut cu Teofimo Lopez.
  • Haney este în forma carierei, la 24 de ani. Dar nu a întâlnit până acum un  Southpaw la fel de bun precum “Loma”.

Ponturi Haney – Lomachenko – Pariuri Box

unibet pariuri sportive
Ponturi Haney – Lomachenko – Ponturi Box
Cotă 1.40

Noi îți oferim cel mai bun pronostic pentru duelul Haney – Lomachenko. În acest meci mergem pe o victorie a campionului (Haney câștigă) la o cotă de 1.40 oferită de către Unibet. Suntem de părere că americanul este “omul de bătut” la categoria ușoară. Și prin alonjă și jocul de picioare va pune foarte multe probleme cu directa. Iar în cele din urmă, va obține victoria.

  • Noi îți oferim cel mai bun pronostic pentru duelul Haney – Lomachenko. În acest meci mergem pe o victorie a campionului (Haney câștigă) la o cotă de 1.40 oferită de către Unibet. Suntem de părere că americanul este “omul de bătut” la categoria ușoară. Și prin alonjă și jocul de picioare va pune foarte multe probleme cu directa. Iar în cele din urmă, va obține victoria.

Formă Devin Haney – Dueluri Box

Devin Haney este unul dintre cele mai mari talente pe care boxul profesionist le are în momentul de față. A devenit profesionist încă în anul 2015, când avea doar 16 ani. Și de atunci a avut o carieră incredibilă. Un record de 28 de victorii, nicio înfrângere. Campion WBC, WBO, IBF și WBA.

Cele mai grele meciuri din cariera americanului au fost ultimele două, când l-a înfruntat pe George Kambosos Jr. Haney s-a impus însă de fiecare dată. Prima dată, în urma unei decizii unanime, care l-a ajutat să-și unifice centurile. A doua oară, tot printr-o decizie confortabilă, prin care și-a păstrat titlurile.

Campionul va da peste cel mai greu test din cariera sa. “Loma” are o tehnică excepțională, ș i un joc de picioare deosebit. Prin care poate să-i pună mari probleme americanului. Va reuși însă acesta să se impună în meciul Haney – Lomachenko?

Formă Vasily Lomachenko – Ponturi Box

Vasily Lomachenko a intrat la peofesioniști după ce a câștigat două medalii Olimpice de aur, la două categorii diferite. În 2008 la Beijing și în 2012 la Londra. 

A reușit să câștige numeroase centuri după ce a trecut de boxeri precum Roman Martinez, Gary Russell sau Jorge Linares. Și a fost un campion dominant. Însă și-a pierdut toate aceste titluri în fața lui Teofimo Lopez. Apoi, Lomachenko a plecat în Ucraina pentru a-și apăra țara natală. Iar după întoarcerea de pe front a câștigat meciurile cu Masayoshi Nakatani, Richard Commey și Jamaine Ortiz. 

“Loma” a primit o nouă șansă de a deveni campion. Dar va trebui să boxeze perfect pentru a câștiga acest meci. Adversarul său are toate avantajele fizice de partea sa. Dar ucraineanul poate compensa prin experiență și inteligență. Va reuși oare să câștige disputa Haney – Lomachenko?

Concluzii

Doar la noi găsești cele mai bune ponturi Haney – Lomachenko. Disputa este echilibrată, cel puțin la prima vedere. Dar noi suntem de părere că americanul va profita de alonjă și de forță în acest meci. Va profita de un Lomachenko aflat spre final de carieră pe care îl va atinge des cu directa, în drumul spre victorie.

Pentru tine am analizat și meciuri tari de fotbal precum Hermannstadt – U ClujFC Argeș – Petrolul, Freiburg – Wolfsburg , UTA – FCU Craiova, Wolves – Everton sau Sepsi – CFR Cluj. Semifinalele ATP Roma 2023 ne propun duelurile Medvedev – Tsitsipas și Rune – Ruud Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC, dar și Tenis și Baschet, pentru alte ponturi interesante! Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri,  unde vei avea acces la alte ponturi interesante, și abonează-te la canalul nostru de YouTube pentru cele mai tari emisiuni, BETuri 1X2, care vine cu cele mai bune ponturi, dar și BETuri Show, ce propune discuții pe cele mai interesante subiecte din Superliga . Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile: