Ucraina
Romania
EHF Euro 2024
30.04.2023
Gummersbach
Victorie România
1.70
19:00 - Pro Arena

Ucraina – România – Ponturi Handbal Preliminarii Euro 2024

Rate this post

Ucraina – România este un duel decisiv pentru naționala lui Xavi Pascual în ceea ce privește calificarea la Campionatul European din 2024. Partida dintre cele două echipe este ultima din Grupa 4 de calificare.

Duelul dintre cele două echipe este programat duminică, de la ora 19:00, la Gummersbach în Germania. Ucraina nu poate juca meciurile pe teren propriu, motiv pentru care jocul va avea loc în Germania.

Partida Ucraina – România poate fi urmărită pe Pro Arena.

Ucraina – România – Statistici Handbal masculin

  • România a marcat 147 de goluri și a primit 142 în cele cinci meciuri jucate până acum în Grupa 4.
  • Ucraina a încasat cele mai multe goluri în această campanie, nu mai puțin de 161.
  • România a pierdut ambele meciuri jucate în deplasare în această campanie europeană.
  • Ucraina a pierdut ultimele patru meciuri din grupă, dar mai are șanse la calificare.

Pronosticuri Ucraina – România – Calificări Campionatul European 2024

  • Ponturi handbal Ucraina – România – Victorie România – Cotă 1.70 la Fortuna Pariuri. Ne așteptăm ca echipa națională a României să câștige acest meci. Ucraina este într-o situație destul de complicată, jucătorii fiind nevoiți să joace în alte țări din cauza războiului. În plus, cele două loturi au valori relative egale, diferența fiind făcută de câteva detalii minore.

Calcule calificări Ucraina – România – Campionatul Europea handbal

Naționala noastră și-a complicat mult situația înaintea meciului cu Ucraina. Elevii antrenați de Xavi Pascual au pierdut cu Austria la mijlocul săptămânii, iar calificarea poate fi obținută în urma mai multor scenarii.

România se poate califica la turneul final dacă învinge Ucraina, acesta fiind cel mai simplu scenariu. Totuși, la turneul final putem ajunge și dacă pierdem la mai puțin de 12 goluri diferență cu Ucraina, iar Austria învinge Insulele Feroe.

Dacă Insulele Feroe înving Austria, România trebuie să învingă și ea Ucraina pentru a se califica de pe locul al doilea.

România se poate califica și de pe locul trei la turneul final. „Tricolorii” sunt bine clasați în ierarhia echipelor de pe locul al treilea și ar putea merge pe acest traseu la Euro. România nu trebuie să piardă la 8 goluri cu Ucraina pentru a spera la calificarea de pe locul 3.

Formă Ucraina – Campionatul European Preliminarii

În preliminariile Campionatului European 2024, Ucraina a reușit o singură victorie cu Insulele Feroe. Adversarii noștri au pierdut ulterior toate meciurile la cel puțin trei goluri diferență.

Ucraina are un golaveraj dezastruos, ceea ce simplifică mult calculele calificării pentru România.
Marea majoritate a jucătorilor din lotul Ucrainei evoluează la Motor, echipă care s-a înscris în acest sezon în liga secundă din Germania. Motor a fost anul trecut una din echipele remarcabile din Champions League, înainte de începerea invaziei ruse.

Cel mai cunoscut nume din lotul Ucrainei este cel al lui Andrii Akimenko. Extrema lui Dinamo este unul din liderii echipei.

Formă România – Handbal masculin

Ucraina – România a devenit un meci de totul sau nimic. Naționala pregătită de Xavi Pascual a pierdut la mijlocul săptămânii meciul cu Austria de pe teren propriu.

România a început bine meciul cu Austria, dar valoarea net superioară a oaspeților a făcut diferența pe parcurs. În plus, duelul dintre cele două echipe s-a desfășurat într-o atmosferă anostă în Sala Dinamo, acolo unde un număr mic de fani a fost prezent.

România a reușit în actualele calificări să învingă Insulele Feroe și Ucraina, ambele victorii pe teren propriu. Datorită celor două succese, formația noastră încă speră la calificare.

Din păcate, România nu s-a putut baza pe Demis Grigoraș în meciul cu Austria. Jucătorul celor de la Benfica va rata cel mai probabil și meciul cu Ucraina din Germania.

România se va baza în schimb pe jucători precum Iancu, Negru, Kuduz, Humet, Căbuț, Militaru sau Nistor.

Meciuri directe Ucraina – România H2H Meciuri Directe

Ucraina – România este un duel pe care l-am mai văzut și în calificările din 2018. Atunci, cele două echipe au încheiat la egalitate, 26-26.

În primul meci dintre cele două formații din actuala campanie de calificare, România s-a impus cu 34-26, într-unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-a făcut naționala noastră sub comanda lui Xavi Pascual.

Concluzii

Ucraina – România este un meci extrem de important, în condițiile în care handbalul masculin românesc a ratat constant calificările la turneele finale. Indiferent că a fost Campionatul Mondial sau Campionatul European, țara noastră nu a reușit să se califice în ultimii zece ani.

Din păcate, nici în acest moment handbalul masculin românesc nu este la un nivel foarte înalt, dar putem profita de faptul că la turneul final se califică din acest moment nu mai puțin de 24 de echipe.

Ucraina – România este ultimul meci important al zilei în handbalul românesc. Duminică se mai joacă Rapid – Kristiansand și Esbjerg – CSM București, ambele meciuri în sferturile de finală Champions League la feminin. Pentru mai multe ponturi și pronosticuri te poți alătura și grupului Telegram BETuri. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile: