Romania
germania
Women’s EHF EURO 2022
16.11.2022
Skopje
Peste 53,5 goluri
1.85
16:30 - Digi Sport 1, Prima Sport

România – Germania – Pariuri Campionatul European – 16.11.2022

Autor: Tibi Demeter
Ultimul update pe: noiembrie 16, 2022
5/5 - (1 vote)

România – Germania se joacă miercuri, de la ora 16:30, în ultima etapă din Main Round. Cele două echipe nu mai pot ajunge în semifinale, fiind un meci fără miză. Naționala antrenată de Florentin Pera a fost aproape de a jucat cu calificarea pe masă.

România – Germania este duelul echipelor care au obținut câte două puncte în Main Round. Nemțoaicele au arătat un handbal modest la acest turneu final și nu este deloc surprinzătoare eliminarea atât de rapidă.

România – Germania – Statistici handbal feminin

  • Cristina Neagu a devenit jucătoarea cu cele mai multe goluri marcate la Campionatele Europene, atât la masculin, cât și la feminin.
  • Germania nu se poate baza la această competiție pe Julia Behnke.
  • România – Germania este o șansă unică pentru handbaliste precum Mihaela Mihai, Diana Lixăndroiu, Corina Lupei sau Andreea Țîrle. Cele patru tinere ar putea fi pe teren în această dispută.

România – Germania Ponturi Campionatul European de Handbal

  • Ponturi handbal România – Germania – Peste 53,5 goluri în meci – Cotă 1.85 la Betano Pariuri Sportive. E greu de crezut că handbalistele celor două echipe mai sunt preocupate de faza defensivă la fel de mult ca în alte mecuri. România a luptat eroic cu Muntenegru și a fost la un pas de o victorie uriașă care oferea șansa unui meci decisiv pentru calificarea în semifinale cu Germania. Multe nume importante vor fi odihnite și sunt șanse să vedem un festival de goluri.

Formă Germania – Campionatul European 2022

Germania a început Campionatul European cu o victorie în faza grupelor. Nemțoaicele au trecut cu 25-23 de Polonia și aveau deja o opțiune serioasă pentru calificarea în Main Round. În următoarele două runde, Germania a pierdut cu Muntenegru și Spania, ultimul meci fiind de tristă amintire pentru nemțoaice.

Germania a pierdut exact la diferența de scor care trimitea Polonia acasă și nemțoaicele au pierdut astfel două puncte importante pentru Main Round.

În faza a doua a competiției, Germania a debutat cu o victorie, 36-28, în fața naționalei Olandei. Grijseels cu opt goluri și Stockschlader cu șapte au fost cele mai bune marcatoare în partida respectivă.

Germania – România a devenit un meci lipsit de orice miză, după ce nemțoaicele au pierdut și cu Franța.

România – Formă meciuri Euro 2022

România a făcut un turneu final reușit, chiar dacă a ratat calificarea în semifinale. Florentin Pera a adus multe jucătoare lipsite de experiență la această competiție. Naționala noastră a câștigat meciurile cu Macedonia de Nord și cu Spania.

Ratarea calificării în semifinale este cu atât mai frustrantă, dacă privim maniera de arbitraj din meciurile cu Olanda și Muntenegru. Două meciuri pierdute la un gol diferență, dar în care s-a greșit flagrant. De altfel, de fiecare dată Cristina Neagu nu s-a ferit să arunce cuvinte grele în direcția brigăzilor de arbitri.

Eu cred că am câștigat o echipă la acest turneu final. Toată lumea a spus că o să fim ciuca bătăilor. După cum vedeți, nu e așa. Am fost la limită în 2 meciuri împotriva a 2 adversari mai bine cotați decât noi. Mai avem un meci (nr. România – Germania), cu siguranță vom face tot ce putem pentru a câștiga. Nu avem timp de odihnă. E frustrant că am pierdut la un gol, și cu Olanda, și acum. Am avut ghinion că am prins Olanda la început de campionat. Nu mai e timp acum să întoarcem mortul de la groapă. Nu poți juca nimic cu un astfel de arbitraj. Nu ai cum să joci împotriva unor decizii ca astea. La meciurile noastre niciodată nu se duc la ecranul ăla să vadă ce s-a întâmplat. Nu vor pur și simplu, nu înțeleg de ce. Pe noi acest meci ne putea ține în cărți pentru semifinale.

a declarat Neagu după România – Muntenegru.

O șansă pentru jucătoarele mai tinere?

România și Muntenegru au dus o bătălie în adevăratul sens al cuvântului în partida de marți seară. Ambele echipe au mers cap la cap pe durata celor 60 de minute, diferența fiind făcută pe final și datorită unor decizii cel puțin controversate.

Itana Grbic a comis două greșeli tehnice clare în finalul jocului, dar de fiecare dată a fost iertată de arbitrele din Austria. România a fost depășită clar la acest turneu final doar de Franța, o echipă care se va bate cu siguranță la medalii.

Duelul România – Germania va fi un joc în care antrenorii ambelor echipe vor încerca să ofere cât mai multe minute tinerelor jucătoare.

Meciuri directe România – Germania handbal feminin

România – Germania este un duel pe care l-am văzut în acest an înaintea turneului final. Cele două echipe au încheiat la egalitate un joc amical, 29-29.

În ceea ce privește meciurile oficiale, România a câștigat două din ultimele trei dispute cu adversara de miercuri.

Concluzii

România – Germania se va juca de la ora 16:30, într-o zi plină de meciuri la Campionatul European de handbal. Grupa 2 din Main Round este deja decisă, fiind calificate în semifinale Franța și Muntenegru. Marea bătălie va fi însă în Grupa 1, acolo unde Norvegia încearcă să obțină locul 1, iar Danemarca, Suedia și Slovenia luptă pentru locul secund.

Euro 2022 se apropie de final, iar ultimele meciuri vor fi analizate pe BETuri.ro și Telegram BETuri. Până la meciurile eliminatorii din semifinale, poți arunca o privire și pe ponturile din lumea fotbalului și partidele de tenis de la Turneul Campionilor, acolo unde avem supermeciuri ca Tsitsipas – Medvedev sau Auger Aliassime – Fritz + Tsitsipas – Rublev la ATP Finals. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

gloria buzau
Sepsi
Superliga
22.07.2024
Stadionul Gloria
Dinamo Bucuresti
petrolul ploiesti
Superliga
21.07.2024
Stadionul Arcul de Triumf