Muntenegru
Romania
Calificări Jocurile Olimpice
21.03.2021
Podgorica
România +1,5 goluri
1.70
17:00 - Prima TV

Muntenegru – România | Ponturi Handbal Turneul Preolimpic

5/5 - (1 vote)

Muntenegru – România este meciul care va stabili echipele care merg la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Partida dintre cele două formații se va disputa duminică, 21 martie, de la ora 17:00 la Podgorica.

România este la mâna ei în acest moment și are nevoie de un succes la șase goluri în fața reprezentativei din Muntenegru pentru a se califica. Naționala pregătită de Adi Vasile se poate califica împreună cu formația ex-iugoslavă dacă se impune la cinci goluri într-un meci care se va termina cu un scor mai mare de 28-23.

Un meci cât o carieră pentru Cristina Neagu

Meciul dintre România și Muntenegru putea să fie doar un simplu antrenament dacă România învingea Norvegia în meciul de sâmbătă. Neagu și compania au făcut o primă repriză bună, dar parte a doua a arătat o națională fără soluții.

E limpede că misiunea româncelor este una aproape imposibilă, dar să nu uităm că Adi Vasile o are la dispoziție pe Cristina Neagu, cea care este la capacitate maximă.

Muntenegru – România – Motivarea Ponturilor – Calificări Jocurile Olimpice

  • România are nevoie de o victorie la cinci goluri și cel puțin 28 de goluri marcate pentru a merge la Tokyo 2020.
  • România și Muntenegru ar putea merge de braț la Jocurile Olimpice dacă meciul se încheie cu scorul de 28-23, 29-24, 30-25, 31-26, 32-27 ș.a.m.d.
  • Cristina Neagu a marcat 11 goluri în meciul cu Norvegia.
  • Jaukovic și Radicevic au marcat 13 goluri în primul meci jucat de Muntenegru la turneul preolimpic.
  • Portarii naționalei din Muntenegru au avut un procentaj de 26% al mingilor apărate în acest turneu.
  • Dedu și Dumanska au încheiat jocul cu Norvegia cu 24%.

Ponturi Handbal Muntenegru – România – Turneu preolimpic

  • 1.85 este cota pentru pronosticul Pauză sau Final 2 în meciul Muntenegru – România la Superbet pariuri sportive. Ex-iugoslavele pot să piardă meciul cu România la o diferență de patru goluri și cu toate astea sunt calificate la turneul final. Neagu și compania pot să obțină un succes în fața unei care este deja cu gândul la Jocurile Olimpice
  • România marchează peste 25,5 goluri – Cotă 1.85. Naționala lui Adi Vasile este obligată să înscrie la foc automat pentru a avea o șansă la calificarea mai departe.

Muntenegru – România – Forma ex-iugoslavelor la turneul preolimpic

Muntenegru este o echipă națională în reconstrucție la ora actuală, dar cu câteva nume importante din vechea gardă. Majda Mehmedovic și Jovanka Radicevic sunt liderele Muntenegrului, fiind sprijinite excelent de Ramusovic și Jaukovic din noua gardă.

Ex-iugoslavele nu au strălucit în ultima vreme și au părăsit Campionatul European din 2020 încă din Main Round. Muntenegru a izbutit la competiția din Danemarca pe Suedia și un egal cu Spania.

Totuși, elevele lui Kim Rasmussen au impresionat la acest turneu care se desfășoară pe teren propriu. Muntenegru a predat o adevărată lecție de handbal în meciul cu Norvegia și a câștigat partida cu 28-23.

Muntenegrencele au propus o defensivă de fier, așa cum se întâmpla la Buducnost în vremurile de glorie a echipei din Podgorica.

Muntenegru – România – Cine o ajută pe Neagu?

Marele vis pentru Cristina Neagu este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice. Superstarul handbalului mondial feminin are nevoie însă de ajutorul echipei naționale, însă până acum acest lucru nu s-a întâmplat.
Vedeta echipei României a făcut un meci excelent cu Norvegia și a marcat de 11 ori în poarta lui Katrine Lunde. Neagu a fost vizibil iritată de scor, dar și de prestația arbitrelor în meciul cu Norvegia.

În duelul cu nordicele, Neagu a marcat 11 goluri din cele 24, adică aproape jumătate.

Crina Pintea a marcat de patru ori în primul meci, în timp ce Eliza Buceschi a avut 3 goluri, dar și 5 ratări. Cristina Laslo a fost marea dezamăgire în meciul cu Norvegia și nu a marcat niciun gol din cele patru aruncări.

Denisa Dedu s-a făcut remarcată în primul meci și poate fi asul din mâneca lui Adi Vasile.

Muntenegru – România, un meci care poate elimina Norvegia de la Jocurile Olimpice

Norvegia a devenit în ultimii zece ani cea mai mare rivală pentru naționala Muntenegrului. Ex-iugoslavele au fost furate pe față în 2012, în finala Jocurilor Olimpice, de la Londra. Bojana Popovic a fost atunci foc și pară pe surorile Bonaventura, dar și pe naționala Norvegiei.

De altfel, muntenegrencele au sărbătorit vocal succesul din prima zi a turneului, chiar pe parchet. Bojana Popovic este antrenor secund la echipa națională și cu siguranță are un cuvânt greu de spus.

În plus, Majda Mehmedovic, Itan Grbic și Majda Mehmedovic au jucat toate la CSM București în trecut. La ora actuală, Batinovic și Klikovac evoluează și ele în Liga Florilor. Nu trebuie să uităm nici de performanțele Cristinei Neagu la Buducnost de-a lungul istoriei.

Cu siguranță, Muntenegru își dorește cu orice preț să lase Norvegia acasă, deoarece astfel se eliberează un loc pe podium la Tokyo. Nordicele ar fi principalele favorite la medaliile de aur și un adversar de temut.

Scenariul unei înțelegeri pare SF la ora actuală, însă de-a lungul anilor sportivii au înțeles că un rezultat anume avantajează ambele echipe angrenate într-un meci direct.

Program și cote ale caselor de pariuri – Ponturi Handbal

Muntenegru – România este cel mai echilibrat meci al zilei la cele trei turnee preolimpice organizate în acest weekend. Ungaria și Rusia sunt deja calificate, în timp ce Spania are nevoie de un egal sau o victorie cu Argentina pentru a merge la Tokyo.

  • Peste 51.5 goluri marcate în meciul Muntenegru – România – Cotă 1.70 la Unibet pariuri sportive. Luăm în calcul orice scenariu, inclusiv cel al unui meci în care jucătoarele se ajută reciproc și lasă Norvegia acasă.
  • România +1,5 handicap în meciul cu Muntenegru – Cotă 1.70 la Betano pariuri.

Concluzii

Muntenegru – România reprezintă ultima șansă pentru Cristina Neagu de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cea mai bună handbalistă din istorie a participat o singură dată la o asemenea competiție, iar România a dezamăgit crunt în 2016 la Rio.

Mizăm pe dorința Cristinei Neagu și un posibil ajutor venit din tabăra Muntenegrului pentru o calificare istorică.

Nu uita că ai zi de zi ponturi pariuri de calitate pe BETuri.ro. De la ponturi fotbal și până la handbal, încercăm să-ți oferim zilnic doza de inspirație pentru un bilet câștigător. Dar și să îți prezentăm statistica și informațiile sub forma unor avancronici obiective. Recomandăm pentru astăzi și ponturile pentru Old Firm, Roma – Napoli sau Real Sociedad – Barcelona. Dar avem și ponturi baschet de top din NBA, Lakers vs 76ers! Spor(t) la pariuri inspirate alături de noi!

Alte ponturi utile: