AFC Champions League
24.04.2024
Nissan Stadium
Yokohama F. Marinos
Ulsan HD FC
yokohama f marinos
vs
ulsan hd fc

Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai – Ponturi Pariuri AFC Champions League – 24.04.2024

davidzzz21
22 aprilie 2024

Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai va avea loc în cadrul returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Startul se dă pe Nissan Stadium din Yokohama, miercuri după-amiaza, începând cu ora 13:00. În prima manșă, Ulsan a obținut o victorie cu scorul de 1-0 pe teren propriu. Ponturi bune AICI!

Ponturi Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai – Ponturi Pariuri AFC Champions League

fortuna pariuri sportive
Ponturi Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai
Cotă 1.81

Pont Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai: PsF X – cotă 1.81 la Fortuna

Argumente pentru această alegere:

  • Echilibru între echipe: Ambele echipe au demonstrat o formă relativ echilibrat. Cu rezultate variate și o serie de performanțe consistente. Astfel, este posibil ca niciuna dintre ele să nu fie în avantaj clar.
  • Istoricul întâlnirilor directe: În primul meci dintre cele două echipe în această serie, s-a înregistrat o victorie minimă pentru Ulsan. Aceasta sugerează că există potențial pentru ca și returul să fie un meci strâns, cu șanse egale pentru ambele echipe.

Forma Yokohama Marinos – Pronosticuri AFC Champions League

Înaintea meciului Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai, gazdele se află pe locul 7 în clasamentul primei divizii din Japonia. Au 14 puncte rezultate din patru victorii, două remize și două eșecuri. Golaverajul lor este de 12-9.

Yokohama Marinos vine după două victorii, două remize și o înfrânger. În ultimele 5 partide, forma sa fiind destul de decentă.

În ultima partidă a lor, japonezii au pierdut cu 0-1 pe terenul lui Ulsan, în manșa tur a semifinalelor AFC Champions League.

Forma Ulsan Hyundai – Pariuri AFC Champions League

Înaintea întâlnirii Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai, echipa oaspete ocupă locul 3 în clasamentul primei divizii din Coreea de Sud, având un record de 14 puncte din patru victorii, două remize și o înfrângere. În plus, formația are cel mai bun golaveraj și cel mai eficient atac din ligă, de 16-9.

Ulsan Hyundai vine după o serie de 5 meciuri în care a obținut o remiză, o înfrângere și trei victorii consecutive în cele mai recente 3 partide, dezvoltând o creștere de formă.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal

Yokohama Marinos și Ulsan Hyundai s-au întâlnit pentru prima dată în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, unde coreenii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu.

Pronosticuri Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai – Pronosticuri Liga Campionilor AFC

Pe lângă pontul principal, o altă selecție cu potențial pentru acest meci ar fi:

las vegas pariuri sportive
Ponturi Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai
Cotă 1.94

Pronostic Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai: Sub 2.5 Goluri – cotă 1.94 la Las Vegas

Argumente pentru această selecție:

  • Forma defensivă a echipelor: Ambele echipe au avut performanțe bune în apărare în ultimele meciuri, ceea ce sugerează că vor încerca să își mențină poarta curată și să limiteze oportunitățile de gol ale adversarului.
  • Meciul anterior: În manșa tur, între aceste două echipe, s-a înregistrat un scor redus de 1-0 în favoarea lui Ulsan Hyundai. Acest lucru indică tendința că meciurile dintre aceste echipe sunt strânse și pot avea un număr mic de goluri.

Concluzii

Meciul Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai se anunță a fi unul intens dar lipsit de oportunități de gol, cu ambele echipe având motivația de a obține calificarea în finală. Yokohama Marinos va încerca să profite de avantajul terenului propriu și să recupereze deficitul din prima manșă, în timp ce Ulsan va încerca să își mențină forma superioară și să obțină calificarea. Preconizăm un meci cu puține reușite, ca în meciul tur, cu o remiză la pauza sau la finalul partidei datorită lipsei unor ofensive prea puternice.

Platforma BETuri îți pune la dispoziție cele mai bune pronosticuri fotbal, precum și cele mai calitative analize ale meciurilor de top din această săptămână, cum ar fi:

Tu pe cine mizezi? Te așteptăm și pe pagina de Facebook BETuri pentru mai multă inspirație! Să fie verde! Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile:

Lazio Sassuolo
Serie A
26.05.2024
Stadio Olimpico
frosinone Udinese
Serie A
26.05.2024
Stadio Benito Stirpe
cristina dinu laura pigossi
WTA
24.05.2024
Paris
sara errani gabriela ruse
WTA
24.05.2024
Paris
Vissel Kobe tokyo verdy
26.05.2024
Noevir Stadium
FK Csikszereda Dinamo Bucuresti
Superliga
27.05.2024
Stadionul Municipal Miercurea Ciuc