Meciuri Amicale
28.03.2023
Stadionul Municipal Sibiu
România
Germania
romania
vs
germania
România U21 câștigă una din reprize - NU
1.42
19:00 - Pro Arena

România U21 – Germania U21 – Ponturi Meciuri Amicale – 28.03.2023

Dionisie Rotaru
27 martie 2023
5/5 - (1 vote)

După ce au fost surclasați de portughezi, ”tricolorii” mici vor să-și testeze forțele din nou înainte de Campionatul European de tineret.  Pe BETuri.ro găsețti cel mai bun pronostic România U21 – Germania U21, dar și pentru alte meciuri internaționale tari.

România este calificată la Campionatul European din această vară, fiind una dintre țările organizatoare. Dar la cum arată naționala lui Săndoi în acest moment, nu ne facem multe speranțe. Este clar că în fața echipelor mari, avem un dezavantaj enorm.

De cealaltă parte, Germania reprezintă o forță. Nemții pun foarte mare accent pe creșterea noilor generații, și din această cauză au reușit să și formeze o echipă puternică. Echipa lui Antonio Di Salvo este cotată la peste 70 de milioane de euro.

Jucătorii gazdelor vor să-și spele imaginea în această partidă. Vor reuși un rezultat mare în partida România U21 – Germania U21?

Cine transmite România U21 – Germania U21 – Pariuri Meciuri Amicale

Meciul România U21 – Germania U21 se va disputa marți, 28.03.2023, de la ora 19:00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Partida va fi transmisă în direct pe programul PRO Arena.

Ponturi România U21 – Germania U21 – Dueluri Meciuri Amicale

  • Noi îți oferim cel mai bun pont România U21 – Germania U21. În acest meci, credem că diferența de valoare dintre cele două echipe este una foarte mare. Astfel, suntem de părere că România nu va câștiga nicio repriză (România U21 câștigă una din reprize – NU) la o cotă de 1.42 oferită de către Fortuna. Credem că ”tricolorii” vor fi preocupați mai mult să se apere, și nu vor reuși să creeze probleme prea mari la poarta nemților. Iar dacă vor înscrie, o vor face când nemții au deja un avantaj pe tabelă.

Motivarea Ponturilor – România U21 – Germania U21 – Pronosticuri Meciuri Amicale

  • În meciul România U21 – Germania U21, oaspeții dispun de o echipă mult mai puternică. Germania are o valoare de trei ori mai mare decât România, și dispune de niște fotbaliști precum Jordan Beyer, Angelo Stiller sau Ansgar Knauff, care evoluează la echipe mari ale Europei.
  • România a arătat foarte rău în partida cu Portugalia, mai ales în ceea ce privește departamentul ofensiv. Elevii lui Săndoi nu prea au pus deloc în pericol poarta adversă.
  • Germania are niște jucători defensivi foarte buni, care s-ar putea să se dovedească mult prea puternici pentru atacul nostru. Jordan Beyer și Luca Netz, din apărarea ”panzerelor”, valorează împreună 17 milioane de euro.
  • Probabil că Săndoi va încerca ca în acest meci să așeze mai bine defensiva, pentru a scoate un egal. Este cunoscut faptul că noul selecționer de la tineret nu este un tehnician foarte ofensiv.

Formă România U21 – Ponturi Meciuri Amicale

Faptul că România U21 nu a jucat preliminarii pentru acest european de tineret poate fi o problemă majoră. La cârma echipei s-au făcut recent foarte multe schimbări. Iar acest lucru a împiedicat formarea unei echipe omogene, deoarece fiecare selecționer și-a testat jucătorii doriți de el.

România încearcă să-și formeze un nucleu bun prin meciurile amicale. Dar este dificil de făcut acest lucru, deoarece în primele amicale vom da de echipe mai bune decât noi. Prima a fost Portugalia, în fața căreia naționala noastră a pierdut clar, cu 2-0. Iar acum urmează Germania, care este o altă forță la nivel de tineret. Iar din cauza faptului că în fața unor astfel de formații nu-ți permiți să faci multe inovații pe faza de atac, ne așteptăm să arătăm foarte șubred în compartimentul ofensiv.

Însă România va avea o șansă bună în acest meci de a-și arăta calitățile defensive. Va reuși să scape fără multe goluri în meciul Germania U21 – România U21?

Formă Germania U21 – Pariuri Meciuri Amicale

Nemții nu dispun chiar de cea mai bună generație a lor la nivel de juniori. Dar are o echipă formată din tineri valoroși, care se poate bate la titlul de Campioană Europeană. Cu tineri ce evoluează la echipe mari din Europa, selecționerul Antonio Di Salvo își propune un rezultat mare la următorul turneu final.

Ce-i drept, Germania nu a arătat senzațional în ultimele partide. Vine după un egal cu Japonia, 2-2, o victorie cu 4-2 în fața Italiei și înfrângeri destul de clare cu Anglia și Franța. Însă ce-i drept, a întâlnit și unele dintre cele mai bune echipe din lume la nivel de juniori.

”Panzerele” vor domina, cel mai probabil, meciul cu România. Germania este o echipă ofensivă, care preferă să aibă mingea. Ne vor pune însă probleme mari în duelul România U21 – Germania U21?

Echipe probabile România U21 – Germania U21 – Pronosticuri Meciuri de Tineret

Emil Săndoi probabil va miza pe următoare echipă în meciul România U21 – Germania U21:

Popa – Pantea, Racovițan, Screciu, Ispas – Lixandru, Pop, Ilie – Pitu, Bîrligea, Ișfan.

Nemții vor miza probabil pe următoarea echipă pentru meicul de la Sibiu:

Atubolu – Fischer, Bisseck, Beyer, Netz – Keitel, Huseinbasic, Krauß – Alidou, Ngankam, Knauff.

Meciuri directe (H2H) România U21 – Germania U21 – Dueluri Amicale de tineret

Ultima dispută România U21 – Germania U21 a avut loc în anul 2021, când ”tricolorii mici” au reușit să scoată o remiză albă. Un alt episod, dureros pentru noi, a venit în 2019, în semifinala de la european. Când România a intrat cu 2-1 la pauză grație ”dublei” lui Pușcaș, dar a cedat cu 4-2 după dubla lui Waldschmidt și golul lui Amiri.

Concluzii

Credem că în România U21 – Germania U21, nemții vor avea inițiativa. Vor ține de minge și vor încerca să înscrie multe goluri. Suntem de părere că România va încerca să se apere și să lovească pe contre. Dar nu va fi suficient pentru a pune probleme unei echipe precum cea a Germaniei. Pentru tine am analizat și  meciuri tari din fotbalul internațional, precum România – Belarus, Scoția – Spania, Turcia – Croația sau Elveția – Israel. Am analizat și Ulm – U-BT Cluj!

Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC, Tenis și Baschet, pentru alte ponturi interesante! Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri, unde vei avea acces la alte ponturi interesante, și abonează-te la canalul nostru de YouTube pentru cele mai tari emisiuni, BETuri 1X2, care vine cu cele mai bune ponturi, dar și BETuri Show, ce propune discuții pe cele mai interesante subiecte din Superliga. Stai alături de noi și transformă-ți pasiunea într-un mod de a face profituri constante. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

inter miami atlanta united
MLS
30.05.2024
Chase Stadium
chicago fire orlando city
MLS
30.05.2024
Soldier Field
mjallby aif bk hacken
Allsvenskan
29.05.2024
Strandvallen
junior fc Botafogo
Copa Libertadores
29.05.2024
Estadio Metropolitano, Barranquilla
gremio red bull bragantino
Campeonato Brasileiro Série A
01.06.2024
Arena do Gremio, Porto Alegre
germania Ucraina
Meciuri Amicale
03.06.2024
Max-Morlock-Stadion