FIFA World Cup 2026
22.11.2023
Estadio Rodrigo Paz Delgado
Ecuador
Chile
ecuador
vs
chile

Ecuador – Chile – Ponturi Preliminarii CM 2026 – 22.11.2023

Cristi Geiger
21 noiembrie 2023

Meciul dintre Ecuador și Chile din cadrul Preliminiarilor Cupei Mondiale 2026 va stârni interesul suporterilor. Oferind o perspectivă incitantă asupra evoluției celor două echipe sud-americane în căutarea calificării la turneul final, ambele fiind la egalitate de puncte momentan.

Confruntarea va avea loc pe „Estadio Rodrigo Paz Delgado” din Quito, Ecuador, pe data de 22 noiembrie 2023, cu începere la ora 01:30.

Pronosticuri Ecuador vs. Chile – Ponturi Preliminarii Cupa Mondială 2026

Echipa BETuri a analizat cu atenție evoluția recentă a celor două formații și îți propune următoarele ponturi pentru Ecuador – Chile:

Betano Pariuri
Ponturi Calificări CM 2026 – Ecuador – Chile
Cota 1.60

Pronostic Ecuador vs. Chile: Final 1 – cota 1.60 la Betano – Pronostic Preliminarii Cupa Mondială 2026

Argumente pentru acest pronostic:

  • Forma echipei gazdă: Ecuador se află într-o formă mai bună în ultimele cinci partide. Ecuadorienii au două victorii, două remize și o înfrângere. Această coerență în performanțe indică o echipă încrezătoare și capabilă să obțină rezultate pozitive.
  • Forma echipei oaspete: Chile se confruntă cu dificultăți și ocupă o poziție mai jos în grupă. Cu o victorie, două remize și două înfrângeri în ultimele cinci partide, forma echipei nu este la fel de solidă ca a adversarului.
  • Situația în clasament: Ecuador se află pe locul 6 în grupă, având 5 puncte, în timp ce Chile ocupă poziția a 8-a, cu aceeași cantitate de puncte. Cu un avantaj în clasament, Ecuador își dorește să se distanțeze și să își îmbunătățească șansele de calificare.
  • Istoricul recent al întâlnirilor directe: Cele mai recente două partide dintre Ecuador și Chile au fost favorabile echipei gazdă, inclusiv o victorie cu scorul de 0-2 în 2021. Aceste rezultate pot influența încrederea și moralul echipei.

Forma Ecuador – Meciuri Preliminarii Cupa Mondială 2026

Echipa gazdă se află în prezent pe locul al 6-lea în grupa de calificare, cu 5 puncte acumulate în primele cinci etape, cu un golaveraj de 4-3.

În cele mai recente cinci partide disputate, gazdele au obținut două victorii, două remize și o înfrângere, forma lor fiind destul de bună înaintea acestei confruntări.

În ultimul lor duel, formația din Ecuador a remizat, scor 0-0, cu Venezuela.

Forma Chile – Rezultate Preliminarii Cupa Mondială 2026

Chile se confruntă cu dificultăți în această campanie, ocupând poziția a 8-a în grupă și având tot cinci puncte după 5 jocuri. Golaverajul acestei reprezentative este de 3-6.

În ultimele 5 partide ale lor, oaspeții au înregistrat o victorie, două remize și două înfrângeri.

Ultima partidă a grupării oaspete s-a încheiat cu o remiză albă, contra naționalei Paraguay-ului.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Analiza Preliminarii Cupa Mondială 2026

Cele mai relevante rezultate H2H dintre cele două echipe sunt cele înregistrate în cele mai recente două partide, ambele disputate în 2021. Atunci, un meci s-a încheiat cu o remiză albă, în timp ce ultimul s-a încheiat cu victoria Ecuadorului, scor 0-2.

Pronosticuri Ecuador vs. Chile – Ponturi Preliminarii Cupa Mondială 2026

O altă opțiune atractivă de pariere pentru Ecuador – Chile este:

fortuna pariuri sportive
Ponturi Ecuador – Chile – Calificări CM 2026
Cota 1.60

Pont Ecuador vs. Chile: Sub 2.5 Goluri – cota 1.60 la Fortuna – Pont Preliminarii Cupa Mondială 2026

Argumentele alegerii acestei selecții sunt:

  • Forma defensivă a echipelor: Ambele echipe, atât gazda Ecuador, cât și oaspeții din Chile, au evidențiat în ultimele partide o atenție sporită asupra defensivei. Aceasta se reflectă în scorurile reduse și remizele recente ale ambelor echipe.

Concluzii

Partida promite a fi una plină de intensitate. Ecuador pornește cu un avantaj dat de forma bună și susținerea propriilor fani. Cu toate acestea, Chile va lupta pentru a obține rezultatul dorit și pentru a rămâne în cursa pentru calificare.

Accesează site-ul BETuri pentru a descoperi cele mai bune ponturi pariuri și pentru a te informa cu privire la alte meciuri importante din Preliminariile Cupei Mondiale 2026.

Ai ponturi și pentru Lube Civitanova – Arcada Galați, Brazilia – Argentina, România – Elveția, Dinamo – FCSB sau Man City – Liverpool.

Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

ungaria suedia
2023 World Women’s Handball Championship
09.12.2023
Scandinavium Arena, Goteborg
Vitoria sc sporting lisabona
Primeira Liga
09.12.2023
Estadio D. Afonso Henriques
fc u craiova fc botosani
Superliga
11.12.2023
Ion Oblemenco
Fulham West Ham United
Premier League
10.12.2023
Craven Cottage
romania japonia
2023 World Women’s Handball Championship
09.12.2023
Jyske Bank Boxen
rayo vallecano celta vigo
La Liga
11.12.2023
Campo de Futbol de Vallecas