Copa Libertadores
10.05.2024
Estadio Monumental David Arellano
Colo Colo
Fluminense
colo colo
vs
fluminense

Colo Colo – Fluminense – Ponturi Pariuri Copa Libertadores – 10.05.2024

davidzzz21
8 mai 2024

Colo Colo – Fluminense va avea loc în etapa a patra a grupei A din Copa Libertadores. Meciul se va desfășura pe Estadio Monumental David Arellano din Santiago, Chile, vineri noaptea, începând cu ora 03:00.

Ponturi Colo Colo – Fluminense – Pariuri Fotbal Copa Libertadores

Betano Pariuri
Ponturi Colo Colo vs Fluminense
Cotă 1.90

Pont Colo Colo – Fluminense: GG – cotă 1.90 la Betano

Argumente pentru această alegere:

  • Forma ambelor echipe: Atât Colo Colo, cât și Fluminense, au demonstrat o capacitate de a marca în meciurile recente. Ambele echipe au jucat în mod ofensiv și au reușit să înscrie goluri în cele mai recente partide.
  • Istoricul întâlnirilor directe: Chiar dacă s-au întâlnit o singură dată în trecut, ambele echipe au reușit să înscrie goluri în acel meci, ceea ce arată că au capacitatea de a se confrunta ofensiv.

Forma Fluminense – Pronosticuri Copa Libertadores

Înainte de Colo Colo – Fluminense, oaspeții se află pe locul întâi în clasamentul grupei A din Copa Libertadores, cu 5 puncte obținute din două remize și o victorie. Golaverajul lor este de 3-2.

În cele mai recente 5 partide ale lor, brazilienii au înregistrat două victorii, două remize și o înfrângere, forma lor fiind destul de bună.

În ultima partidă, Fluminense a remizat pe teren propriu, scor 2-2 contra Atletico Mineiro, în Brazilia Serie A.

Forma Colo Colo – Pariuri Copa Libertadores

La debutul meciului Colo Colo – Fluminense, gazdele se află pe locul al doilea în grupa A, cu 4 puncte obținute dintr-o victorie, o remiză și un eșec. Colo Colo, până în acest moment, a marcat două goluri și a primit tot două.

În ultimele 5 partide disputate, Colo Colo a obținut două victorii, două remize și un eșec, având aceeași formă peste medie ca adversara sa. Colo Colo vine după o remiză în ultima lor partidă, scor 0-0 în deplasare împotriva lui Cerro Porteño, în Copa Libertadores.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal

Colo Colo și Fluminense s-au întâlnit pentru prima și ultima dată pe 10.04.2024, în Copa Libertadores, unde echipa braziliană a câștigat cu 2-1.

Pronostic Colo Colo – Fluminense – Ponturi Pariuri Fotbal

Pe lângă pontul principal, o altă opțiune cu șanse de reușită ar fi:

fortuna pariuri sportive
Ponturi Colo Colo vs Fluminense
Cotă 1.67

Pronostic Colo Colo – Fluminense: PsF X – cotă 1.67 la Fortuna

Argumente pentru această selecție:

  • Echipe echilibrate: Ambele echipe se află într-o formă relativ similară și sunt motivate să obțină puncte în acest meci pentru a-și îmbunătăți șansele de a trece de grupe. Acest echilibru poate duce la un rezultat de egalitate cel puțin dupa primele 45 de minute.

Concluzii

Meciul Colo Colo – Fluminense se anunță a fi unul echilibrat. Ambele echipe având motivația de a obține puncte importante în lupta pentru calificare. Colo Colo beneficiază de sprijinul suporterilor săi și ar putea să profite de acest avantaj pe teren propriu. Fluminense vine și ea cu determinare după rezultatele mai bune din primele etape ale competiției. De asemenea, brazilienii posedă un lot mai valoros și o experiență mai vastă în competițiile continentale. Preconizăm o partidă în care ambele vor marca, dar egalul va dăinui.

Accesează BETuri pentru cele mai bune ponturi pariuri fotbal și pentru cele mai calitative avancronici ale meciurilor de top din viitorul apropiat, precum:

Te așteptăm cu pronosticuri și ponturi pe pagina noastră de Facebook! Pariază responsabil și inspirat!

Alte ponturi utile:

alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
Atalanta leverkusen
Europa League
22.05.2024
Aviva Stadium
fc nordsjælland midtjylland
Superliga Danemarca
20.05.2024
Right to Dream Park
djurgarden halmstad bk
Allsvenskan
20.05.2024
Tele2 Arena
bk hacken malmo ff
Allsvenskan
20.05.2024
Bravadia Arena
servette fc young boys berna
Super League Elveția
20.05.2024
Stade de Geneve