Bundesliga
21.04.2024
Europa-Park Stadion
Freiburg
Mainz
freiburg
vs
mainz
GG
1.55
20:30

Freiburg – Mainz – Ponturi Bundesliga – 21.04.2024

davidzzz21
18 aprilie 2024

În cadrul rundei cu numărul 30 din Bundesliga, fanii fotbalului sunt așteptați să urmărească partida dintre Freiburg – Mainz. Confruntarea va avea loc pe Europa-Park Stadion din Freiburg, duminica seara, cu începere de la ora 20:30. Ponturi bune AICI!

Ponturi Freiburg – Mainz – Pariuri Fotbal Germania Bundesliga

las vegas pariuri sportive
Ponturi Freiburg vs Mainz
Cotă 1.81

Pont Freiburg – Mainz: PsF X – cotă 1.81 la Las Vegas

Argumente pentru această alegere:

  • Echilibrul partidei: Ambele echipe au nevoie de puncte și sunt într-o formă relativ similară în ultimele meciuri, ceea ce indică că pot fi dificil de separat în ultimele minute ale primei sau celei de-a doua reprize.

Forma Freiburg – Pronosticuri Bundesliga

Înaintea partidei Freiburg – Mainz, gazdele se află pe locul 8 în clasament, cu 39 de puncte acumulate din 11 victorii, 6 remize și 12 înfrângeri. Freiburg a înscris 41 de goluri și a primit 52 în acest sezon.

În ultimele 5 meciuri, Freiburg a obținut trei victorii și două înfrângeri, având o formă decentă înaintea acestui meci.

În ultimul lor meci, Freiburg a învins în deplasare echipa Darmstadt, scor 0-1, în Bundesliga.

Forma Mainz – Pariuri Bundesliga

La startul duelului Freiburg – Mainz, oaspeții se situează pe locul 16 în clasament, cu 26 de puncte acumulate din 5 victorii, 11 remize și 13 înfrângeri. Mainz a marcat 30 de goluri și a primit 47 în acest sezon.

În cele mai recente 5 meciuri, Mainz a înregistrat trei victorii, o remiză și o înfrângere, având o formă puțin mai bună decât a adversarei sale.

În ultima lor partidă, oaspeții au învins pe teren propriu formația Hoffenheim, scor 4-1, în Bundesliga.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal Bundesliga

În cele mai recente 3 întâlniri directe dintre Freiburg și Mainz, gazdele s-au impus de două ori (scor 2-1 și 0-1 în ultimul duel), iar o partidă s-a încheiat cu remiză (scor 1-1).

Pronostic Freiburg – Mainz – Ponturi Bundesliga

Pe lângă pontul principal, o altă selecție de succes pentru acest meci ar putea fi:

Betano Pariuri
Ponturi Freiburg vs Mainz
Cotă 1.55

Pronostic Freiburg – Mainz: GG – cotă 1.55 la Betano

Argumente pentru această selecție:

  • Formele echipelor și potențialul ofensiv: Ambele echipe au demonstrat capacitatea de a marca goluri în ultimele meciuri și se află într-o formă decentă. Freiburg a înscris goluri în majoritatea partidelor recente, în timp ce Mainz a reușit să înscrie chiar și în meciuri în care a suferit înfrângeri.
  • Importanța punctelor: Atât Freiburg, cât și Mainz, se află într-o situație în care au nevoie de puncte pentru a-și atinge obiectivele sezonului. Această nevoie de puncte poate determina ambele echipe să adopte o abordare mai ofensivă.
  • Istoricul întâlnirilor directe: În două din cele mai recente trei dueluri directe dintre aceste două echipe, ambele au reușit să înscrie goluri. Acest lucru sugerează că există o tendință pentru ca ambele echipe să marcheze atunci când se întâlnesc.

Concluzii

Partida Freiburg – Mainz se anunță a fi una echilibrată, cu ambele echipe având nevoie mare de puncte. Freiburg țintește spre ultimul loc de cupe europene, în timp ce Mainz trebuie să se salveze de la retrogradare. Preconizăm o partidă în care ambele vor avea o abordare ofensivă, cel mai probabil ca ambele să marcheze după cum s-a văzut în două din ultimele trei dueluri directe. De asemenea, datorită valorilor apropiate de lot și formelor recente asemănătoare, putem miza și pe o remiză la pauză sau la final.

Site-ul BETuri oferă cele mai bune ponturi pariuri fotbal și analize pentru cele mai interesante partide din diverse competiții, precum:

Nu ezita să accesezi articolul nostru despre filmul documentar „În inima naționalei”. Tu pe cine mizezi? Te așteptăm și pe pagina de Facebook BETuri pentru mai multă inspirație! Să fie verde! Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile:

alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
Atalanta leverkusen
Europa League
22.05.2024
Aviva Stadium
fc nordsjælland midtjylland
Superliga Danemarca
20.05.2024
Right to Dream Park
djurgarden halmstad bk
Allsvenskan
20.05.2024
Tele2 Arena
bk hacken malmo ff
Allsvenskan
20.05.2024
Bravadia Arena
servette fc young boys berna
Super League Elveția
20.05.2024
Stade de Geneve