Championship
14.02.2024
The Den
Millwall
Ipswich Town
Millwall
vs
ipswich town
X2 & 1-4 goluri Ipswich
1.57
22:00

Millwall – Ipswich | Ponturi Fotbal Championship | 14.02.2024

Cristi Geiger
12 februarie 2024

Descoperă pronosticurile noastre pentru Millwall – Ipswich, meci din etapa 32 din Championship. Partida de pe The Den (Londra) este programată miercuri, de la ora 22:00.

În lupta ei pentru salvarea de la retrogradare, Millwall dă piept cu revelația sezonului din Anglia 2. Din postura de nou-promovată, Ipswich Town și-a depus candidatura la promovarea în Premier League. Sub comanda lui Kieran McKenna, echipa luptă cu șanse reale pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului englez, după o așteptare de mai bine de două decenii.

Dacă vrei să îți încerci inspirația la pariuri pe etapa din Championship, trebuie să știi că la aceeași oră se mai dispute alte 4 meciuri: Huddersfield – Sunderland, Plymouth – Coventry, Preston North End – Middlesbrough și Stoke – QPR.

Motivarea pariurilor – Millwall – Ipswich – Pronosticuri Fotbal Anglia 2

 • Ipswich Town a fost revelația sezonului din Championship. Din postura de nou-promovată, a ajuns să se bată la promovarea directă.
 • Ipswich traversează totuși cel mai dificil moment al sezonului, cu o singură victorie în ultimele 9 meciuri din campionat.
 • Millwall vine după o serie de șase meciuri fără victorie – cinci înfrângeri și o remiză
 • În fața propriilor suporteri, Millwall a avut rezultate bune recent. În ultimele șase meciuri a înregistrat două victorii, trei remize și o înfrângere.
 • Ipswich este fără victorie în deplasare de patru etape.

Pronostic Millwall – Ipswich – Ponturi Fotbal Anglia Championship

winner pariuri sportive
Ponturi Millwall vs Ipswich – Anglia Liga 2
Cota 1.57

Pontul nostru pentru Millwall – Ipswich: X2 & 1-4 goluri Ipswich – cota 1.57 @ Winner

Chiar dacă nu traversează cel mai bun moment, avem convingerea că Ipswich va reuși să scoată cel puțin un punct din acest duel cu Millwall . Pentru a mări cota, am combinat-o cu evenimentul pe goluri cel mai probabil – respectiv faptul că Ipswich va marca 1-4 goluri.

Formă Millwall – ponturi fotbal Championship

Millwall intră în meciul de miercuri după o serie de șase meciuri fără victorie, care și-au pus amprenta serios pe obiectivele echipei. Seria a fost începută în FA Cup, de un eșec în fața lui Leicester, și a fost continuată de cinci meciuri în campionat, din care echipa a obținut un singur punct. Seria negativă a lăsat-o pe Millwall pe poziția a 18-a în clasament, cu doar 4 puncte avans față de locurile de retrogradare.

Rezultate Milwall în ultimele 5 meciuri înainte de partida cu Ipswich:

 • Millwall – Middlesbrough 1-3
 • QPR – Millwall 2-0
 • Millwall – Preston North End 1-1
 • Hull City – Millwall 1-0
 • Coventry – Millwall 2-1

Terenul propriu ar putea reprezenta un avantaj pentru Millwall , care în ultimele 6 meciuri de campionat de pe The Den a înregistrat două victorii, trei remize și un singur eșec. Nu este vreo serie impresionantă, dar trebuie salutată, dacă ne uităm peste rezultatele care au precedat-o.

Formă Ipswich – pronosticuri fotbal Championship

Ipswich a fost surpriza sezonului din Championship, reușind să își depună candidatura la promovare în acest prim sezon de la revenirea în liga a doua. Echipa lui McKennie ocupă un meritoriu loc 4, la numai 4 puncte în urma poziției a doua, care duce direct în Premier League. Altfel, Ipswich este destul de bine ancorată în zona locurilor de baraj, având un avans de 13 puncte față de poziția a 7-a.

Ipswich nu traversează însă cel mai bun moment, iar Millwall poate profita. În ultimele 9 meciuri, echipa lui McKennie a mai obținut o singură victorie. E adevărat, a înregistrat și un singur eșec în tot acest timp, dar cele șapte remize și-au pus serios amprenta asupra liniei de clasament. Altfel, Ipswich ar fi fost acum liniștită în privința locului 2 și s-ar fi luptat cu Leicester pentru șefia clasamentului.

Rezultate Ipswich în ultimele 5 meciuri înainte de partida cu Millwall :

 • Ipswich – Sunderland 2-1
 • Leicester – Ipswich 1-1
 • Ipswich – Maidstone United 1-2 (FA Cup)
 • Preston North End – Ipswich 3-2
 • Ipswich – West Brom 2-2

Ipswich vine acum după o serie de patru meciuri fără victorie în deplasare, din care echipa a obținut doar două puncte.

Meciuri directe Millwall vs Ipswich Town (H2H) | EFL Championship

Millwall și Ipswich Town au disputat 57 de meciuri directe, iar palmaresul este extrem de echilibrat. Ipswich are 22 de victorii în dreptul său, iar Millwall are doar cu una mai puțin. Alte 14 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ipswich Town a câștigat cel mai recent duel, cel din turul campionatului, care a reprezentat prima înfruntare directă din ultimii cinci ani. Hirst, Chaplin și Davis au marcat pentru gazde încă din prima repriză, iar Longman a stabilit scorul final, 3-1.

Echipe probabile Millwall – Ipswich | Ponturi pariuri Championship

Millwall : Sarkic – Tanganga, Harding, Cooper – McNamara, Honeyman, de Norre, Bryan – Esse, Obafemi, Flemming.

Ipswich: Hladky – Clarke, Woolfenden, Edmundson, Davis – Travis, Luongo – Burns, Chaplin, Harness – Jackson.

Concluzii

Ipswich Town are o șansă unică de a pune capăt perioadei nefaste și de a da startul unei noi serii câștigătoare. Millwall este unul dintre adversarii cei mai accesibili pe care și-I puteau dori jucătorii lui Kieran McKennie.

Dacă îți cauți inspirația pentru biletul de pariuri din această săptămână, te invităm să descoperi avancronicile și pronosticurile noastre pentru:

Descoperă și mai multe ponturi bune pentru tine pe site sau pe Telegram BETuri. Fii informat și inspirat!

Alte ponturi utile:

bayern leipzig
Bundesliga
24.02.2024
Allianz Arena
gaziantep istanbul Basaksehir
Superlig
24.02.2024
Kalyon Stadyumu
Fiorentina Lazio
Serie A
26.02.2024
Stadio Artemio Franchi
scotia anglia
Six Nations
24.02.2024
Murrayfield
toulouse lille
Ligue 1
25.02.2024
Stadium Municipal
PSG rennes
Ligue 1
25.02.2024
Parc des Princes