500 rotiri gratuite Netbet
Cristi Geiger
20 decembrie 2022

500 rotiri gratuite NetBet Fără Depunere – Revendică acum!

5/5 - (6 votes)

Vrei un bonus fară depunere? Bucură-te de până la 500 rotiri gratuite NetBet! Continuă să citești pentru a afla mai multe detalii despre ofertă, precum în ce constă procesul de revendicare.

netbet sport
Până la 500 rotiri gratuite la verificarea contului!
Învârte roata și câștigă alături de Netbet!
Cod bonus: 500ROTIRI
 1. Te înregistrezi folosind butonul „Profită acum!” de pe această pagină;
 2. Introduci codul 500ROTIRI la înregistrare;
 3. Verifici contul și învârți de roată;
 4. Vezi ce ai câștigat și te bucuri de rotirile gratuite!

Revendică 500 rotiri gratuite Netbet

Pentru a putea revendica aceaste 500 rotiri gratuite Netbet, trebuie să fii rezident în România. Pașii care duc la activarea bonusului sunt următorii:

 1. Apasă pe butonul promoțional;
 2. Crează-ți un cont pe NetBet;
 3. Utilizează cod bonus NetBet 500ROTIRI;
 4. Validează-ți contul.

Este foarte important să folosești acel cod Bonus NetBet atunci când te înregistrezi, întrucât cele 500 rotiri gratuite Netbet nu se vor activa. Acest bonus fîră depunere Netbet de 500 Rotiri este disponibil exclusiv la înregistrare, ceea ce înseamnă că iți vei pierde șansa să îl revendici dacă sari peste acest pas și creezi contul fară a folosi codul.

Important: Adresa este disponibilă o singură dată per jucător/domiciliu/calculator/adresă IP.

Pentru a putea primi oferta cu până la 500 rotiri gratuite Netbet, trebuie să iți verifici contul în termen de 14 zile de la crearea acestuia. Odată cu îndeplinirea acestui pas, accesează secțiunea “Bonusuri cu înscriere efectuată”, apăsând pe butonul “Joacă acum”. Un pop-up cu Roata NetBet va apărea pe ecran și o poți învârti pentru a catiga unul din cele 5 premii.

Jucătorii au dreptul la o singură rotire în data în care procesul de verificare se finalizează. Dar să vedem mai exact ce presupun aceste NetBet 500 rotiri.

Bonus fară depunere Netbet 500 rotiri

Învârtind roata, ai ocazia să primești unul dintre următoarele 5 premii, mergând până la 500 rotiri gratuite fără depunere:

 • 300 Runde Gratuite la Eye of Cleopatra;
 • 200 Runde Gratuite la Big Bass Bonanza;
 • 500 rotiri gratuite NetBet la Hot 4 Cash;
 • 400 Runde Gratuite la Starlight Princess;
 • 100 Runde Gratuite la Rich Wilde and the Tome of Madness;

Rotirile vor fi creditate automat și sunt valabile 3 zile din acel moment. Ele pot fi folosite doar în jocul aferent cu valoarea minimă a unei runde.

Toate câștigurile obținute în urma rundelor gratuite vor fi creditate sub formă de bonus odată ce rotirile sunt epuizate. Câștigurile sunt valabile 7 zile, timp în care condiția obligatorie de rulaj 40x trebuie îndeplinită. În cazul în care jucătorul nu face asta, cazinoul le va confisca. Nu uita că ai și alte bonusuri fără depunere NetBet, dar și un bonus cazino de bun venit de top!

Câteva aspecte despre contul tău NetBet

Primul pas pentru cele 500 rotiri de la NetBet este și cel mai simplu. Pentru cont nou NetBet trebuie să completezi formularul de înregistrare cu informații precum:

 • Nume și prenume;
 • Data nașterii;
 • Adresa de reședință;
 • Numărul de telefon;
 • Adresa de email.

Ține cont de faptul că datele pe care le folosești pentru a crea contul vor fi verificate ulterior de cazinou. Asigură-te că folosești informații corecte și adevărate pentru a putea revendica 500 rotiri gratuite Netbet.

Jucătorii pot avea un singur cont pe platformă. În cazul în care un membru are conturi multiple, NeBet își rezervă dreptul de a închide toate conturile sub același nume sau asociate aceleiași persoane. În același timp, NetBet are dreptul să refuze o cerere de înregistrare la discreția lor.

Nu în ultimul rând, pentru a te putea înregistra la acest cazinou online, trebuie să ai vârsta de peste 18 ani.

Verifică-ți contul pentru acces complet pe platformă

Pe lângă faptul că trebuie să iți verifici contul pentru a putea revendica cele 500 rotiri gratuite Netbet, este necesar să faci asta și pentru a putea beneficia de toate serviciile disponibile pe platformă. De exemplu, nu poți solicita o retragere până când datele nu iți sunt validate. Cazinoul poate solicita documente pentru:

 • Verificarea vârstei;
 • Verificarea identității;
 • Verificarea domiciliului.

Jucătorii pot furniza copii după acte precum buletin, pașaport, extras de cont bancar, facturi de utilități, etc.

Cunoscută și sub numele KYC (Know Your Customer), această procedură trebuie finalizată într-o perioadă de maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri în cont. Jucătorii care nu fac asta riscă să aibă contul închis și fondurile disponibile reținute.

Toate documentele solicitate pot fi încărcate în secțiunea “Preferințe” sau trimise pe adresa de email contact@NetBet.com. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să apelezi la asistență NetBet.

Cum să eviți eticheta de “bonus seeker”

Probabil că nu există jucător care să nu prefere bonusurile fară depunere. Totuși, sunt câteva aspecte care trebuie luate în considerare atunci când te joci, mai ales cu oferte fară depunere. NetBet își rezervă dreptul de a cataloga un jucător ca fiind “bonus seeker” dacă:

 • Jucătorul folosește doar oferte pentru a se juca;
 • Valoare ofertei este mai mare decât depozitul total făcut;
 • Jucătorul revendică mai mult de o promoție în 24 ore;
 • Jucătorul folosește de mai multe ori o promoție.

Acestea sunt doar câteva din acțiunile în urma cărora cazinoul consideră că un jucător abuzează de promoții. Pentru mai multe detalii despre acest subiect, aruncă o privire în termenii generali ai cazinoului.

În momentul în care platforma declară un membru ca fiind “bonus seeker”, acesta nu va mai fi eligibil pentru a revendica promoții precum 500 rotiri gratuite Netbet. În același timp, NetBet are dreptul de a bloca sau închide un cont.

Important: Jucatoii nu pot folosi bonusuri cu o valoare mai mare de 2.200 lei și nici mai mult de 10 oferte pe lună.

Concluzii promoție 500 rotiri gratuite Netbet

500 rotiri gratuite Netbet reprezintă oferta ideală pentru jucătorii care sunt în căutarea unui cazinou nou. Nu uita că acest bonus la verificarea contului NetBet poate fi activat doar în urma folosirii la înregistrare a codului promoțional.

Dacă iți plac aceste 500 rotiri gratuite Netbet, aruncă o privire pe pagina noastră cu oferte fară depunere cazino și alege ce ți se potrivește cel mai bine. Operatorul îți oferă de Black Friday un bonus de 777 Rotiri Gratuite NetBet de neratat! Echipa BETuri.ro iți urează succes!

netbet sport
Până la 500 rotiri gratuite la verificarea contului!
Învârte roata și câștigă alături de Netbet!
Cod bonus: 500ROTIRI
 1. Te înregistrezi folosind butonul „Profită acum!” de pe această pagină;
 2. Introduci codul 500ROTIRI la înregistrare;
 3. Verifici contul și învârți de roată;
 4. Vezi ce ai câștigat și te bucuri de rotirile gratuite!