Euro 2020 - Rezultate, marcatori & program

5/5 - (12 votes)

Aici e pagina de care aveai nevoie, pagina unde ești la curent cu toate rezultatele și marcatorii de la Euro 2020. Deja pe site ai multe articole utile în secțiunea de știri din sport. Dar și pronosticuri fotbal valoroase pentru fiecare meci de la Campionatul European de Fotbal. Acum am pregătit pentru tine și o pagină dedicată programului și rezultatelor de la Euro 2020.

Rezultate și Program Euro 2020

Iată care au fost scorurile înregistrate până acum la turneul final. Pe lângă rezultate Euro 2020, ai și programul competiției până la final.

Clasament Grupe Euro 2020

Dispunerea grupelor este foarte interesantă la acest Campionat European. Trebuie ținut cont și de faptul că toate aceste meciuri Euro se dispută pe cuprinsul întregului continent, de la Londra și până la Baku. Va fi obositor pentru jucători, lucru care l-a făcut pe președintele UEFA să declare că acest format jubiliar nu se va mai repeta. Dar pentru spectatori cu siguranță este foarte interesant de urmărit. Iată așadar componența grupelor de la Euro 2020, precum și clasamentele la zi.

Euro 2020 – Italia și restul în prima grupă

Una dintre favoritele la câștigarea Campionatului European de fotbal este Italia. Squadra Azzurra vine la acest Euro 2020 după o serie de rezultate foarte bune, dar și cu un stil de joc modern, axat nu pe apărare, ci mai degrabă pe un joc de posesie și pe inspirația oamenilor din față. Elevii lui Mancini au picat într-o grupă accesibilă, în care pare că șanse mari la primul loc, în vreme ce Elveția, Țara Galilor, poate și Turcia, se vor bate pentru un loc în faza următoare.

Clasament Grupa A

Grupa B – Dracii Roșii își fac încălzirea

De la generația lui Romelu Lukaku se așteaptă în continuare să atingă nivelul maxim. Poate că Euro 2020 va fi momentul mult așteptat de fanii belgieni. Iar o grupă cu Rusia, Danemarca și Finlanda pare ce trebuie pentru trupa lui Roberto Martinez, în căutarea traseelor ideale de joc pentru fazele superioare ale competiției. Danemarca are și ea o echipă promițătoare, în vreme ce Rusia va încerca să profite de faptul că va juca acasă meciurile sale. Finlanda, aflată la prima ei prezență la un campionat european, va încerca să încurce lucrurile.

Clasament Grupa B

Grupa C – Euro 2020 – Aici ar fi putut juca România

Una dintre cele mai ciudate grupe de la acest turneu final. Este grupa în care, de fapt, ar fi trebuit să joace România. Elevii lui Rădoi nu au izbutit, însă, calificarea (și) la Euro 2020, astfel încât la București vom vedea echipe precum Macedonia de Nord, Ucraina sau Macedonia. Olanda, desigur, pornește ca mare favorită a grupei, dar și Ucraina, cu Șevcenko la timonă, are o generație foarte bună. Austria se bazează mult pe nucleul de jucători din Bundesligă, în vreme ce Macedonia de Nord se bucură de prima ei prezență la un campionat european.

Clasament Grupa C

Grupa D – Program Euro 2020

It’s coming home? Iată una dintre întrebările esențiale pentru Euro 2020. Cu atât mai mult cu cât finala se joacă pe Wembley. A ajuns Anglia la maturitatea necesară pentru a merge până la capăt la acest European? Performanța reușită la precedentul Campionat Mondial ar spune că da, dar tradiția ne arată în schimb că The Three Lions nu are de obicei capacitatea de a se bate cu șanse reale la trofee. Grupa D este una foarte interesantă. Lângă Anglia vine Croația, care a impresionat și ea la ediția precedentă de CM, dar cu o trupă îmbătrânită. Scoția abia așteaptă meciul cu marea rivală Anglia, în vreme ce Cehia poate reprezenta una dintre surprizele competiției.

Clasament Euro 2020 Grupa D

Grupa E – Mai are Spania furie?

Luis Enrique nu este un selecționer prea iubit. El va încerca, însă, să arate că Spania mai are încă resurse. Și că măcar ceva din Furia Roja s-a păstrat. Grupa pe care au ibericii pare una accesibilă la prima vedere. Suedia vine fără Zlatan, dar cu Alexander Isak, unul dintre tinerii de urmărit pe care i-am propus în materialul nostru dedicat pentru Euro 2020. Polonia, bineînțeles, mizează pe goleadorul Lewandowski. Slovacia? Probabil că Skriniar și compania vor încerca să încurce socotelile favoritelor din grupa E.

Clasament Grupa E

Grupa F – Grupa „morții” de la Euro 2020

Când spui meciuri Euro 2020, probabil că pe cele din grupa F vrei să le urmărești în primul rând. Cum altcumva, când în respectiva grupă se regăsesc trei campioane europene + o țară care crește frumos în ultima vreme. Mbappe, Gnabry sau Cristiano Ronaldo, cine va străluci? Pot băieții lui Marco Rossi să profite de faptul că Ungaria va juca meciuri pe Puskas Ferenc Arena, cu casa închisă? De aici sunt șanse mari să vedem ieșind următoarea campioană europeană.

Clasament Grupa F

Golgheteri Euro 2020 – O competiție strânsă

Ce ofertă interesantă de golgheteri regăsim la acest campionat european de fotbal! Principalul favorit să adune gol după gol este englezul Kane, cel care a impresionat și Campionatul Mondial. Dar poate Cristiano Ronaldo nu e de acord! Și numai când îi enumeri pe Lukaku, Mbappe, Immobile sau Werner, parcă te aștepți la multe goluri și implicit la o luptă teribilă pentru titlul de cel mai bun marcator. Iată și situația la zi:

Concluzii

Cauți să vezi rezultate Euro 2020? Aici le găsești! Clasamente? La fel! Dar situația golghterilor? Tot pe această pagină, desigur! Dar asta nu e tot! Zi de zi vei găsi pronosticuri Euro 2020, dar și multe știri referitoare la turneul final al campionatului european de fotbal. Nici zona dedicată de oferte Euro 2020 nu lipsește de pe site, întrucât acum e momentul ideal să faci profit!

Despre Campionatul European vom discuta săptămânal și în cadrul podcastului nostru de sport, BETuri Show. Iar pe grupul de Telegram vom avea concursuri exclusive de pronosticuri, cu freebet-uri de care ai putea profita și tu!

Zi de zi ai parte de cele mai mari nume ale fotbalului european, direct pe scena EURO 2020. Rețeta este simplă: spectacol, mândrie națională și sportivi de nota 10. Zi de zi, echipa BETuri își propune să urmeze o altă rețetă de succes; informații care contează, ponturi bune și analiza fiecărei echipe. Astfel, îți propunem să fii cu ochii pe avancronicile de meci EURO 2020 de pe site-ul nostru.

Bucură-te de fenomen și câștigă și tu, zi de zi, doar cu BETuri!

Baftă multă și vizionare plăcută! Fie ca cei mai informați să câștige!