casa pariurilor eurosurprize
Ofertă valabilă: 11.06.2021 - 11.07.2021
C.R.
15 iunie 2021

Casa Pariurilor Eurosurprize – Cadouri și bonusuri pe toată durata EURO 2020

Casa Pariurilor Eurosurprize, pariază și tu pe EURO 2020 și poți primi cote mărite sau pariuri fără risc de până la 250 RON.

casa pariurilor online
Casa Pariurilor Eurosurprize – Pariuri fără risc și cote mărite!
Primești recompense pentru pariurile tale pe EURO 2020

Pariază pe meciurile de la Campionatul European de Fotbal 2020 și primești premii cu care poți profita la maxim! Banii cash, pariurile fără risc și cotele mărite sunt aici!

EURO 2020 este competiția verii în acest an. Toți ochii sunt ațintiți asupra meciurilor de la Campionatul European de Fotbal 2020. Se va juca fotbal de cel mai înalt nivel, iar pariurile și oferte pariuri vor încerca să fie pe măsura evenimentului sportiv!

Casa Pariurilor Eurosurprize este numele celei mai noi promoții de la acest operator. Dacă intenționezi să pariezi pe meciurile de la EURO 2020, trebuie să ții cont de această ofertă Casa Pariurilor. Pentru fiecare sumă depusă de tine, poți primi câteva surprize demne de o competiție sportivă atât de importantă! Este vorba despre pariuri fără risc, rotiri gratuite, bani bonus cash. Nu putem neglija nici premiile ce constau în cote mărite cu până la 50% pe biletul tău de pariuri.

Dacă tot ți-am făcut cunoștință cu oferta, hai să vedem împreună care sunt regulile Casa Pariurilor Eurosurprize.

Termeni și condiții Casa Pariurilor Eurosurprize

Promoția se adresează tuturor pariorilor care întrunesc următoarele criterii:

 • La data participării la campania Casa Pariurilor Eurosurprize au vârsta minimă legală (18 ani)
 • Au adresa de domiciliu sau de reședință fiscală în România
 • Acceptă condițiile din regulamentul de joc, dar și pe cele ale regulamentului Casa Pariurilor Eurosurprize

Pe lângă aceste condiții, este clar că trebuie să mai îndeplinești o cerință – trebuie să ai un cont Casa Pariurilor. Dacă nu ți-ai făcut deja cont la acest operator, trebuie să știi că procesul de înregistrare Casa Pariurilor este ușor de parcurs. Vom reveni asupra acestui aspect mai tărziu, chiar în acest articol.

Până atunci, hai să vedem și alte reguli importante ale Casa Pariurilor Eurosurprize.

 • Este interzis să participi la Casa Pariurilor Eurosurprize dacă faci parte din echipa de angajați a operatorului de pariuri, dar și rudele acestora până la gradul 2. Nu pot participa nici partenerii organizatorului ofertei, membrii echipei de management. Nu sunt eligibili nici membrii și angajați ai Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).
 • Primul pas pe care trebuie să-l faci dacă dorești să participi la Casa Pariurilor Eurosurprize este să apeși pe butonul “Vreau oferta!” de mai sus. După acest pas, o depunere de cel puțin 60 RON îți aduce cadourile Casa Pariurilor Eurosurprize. Acordarea premiilor se va desfășura după cum vei vedea în continuare.

Care sunt premiile promoției Casa Pariurilor Eurosurprize?

În cazul unei depuneri de cel puțin 60 lei, ești eligibil pentru a primi unul dintre următoarele premii:

 • Cotă marită 20% pentru biletul tău (cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50). Se adaugă 10 rotiri gratuite (rulajul necesar în cazul rotirilor gratuite este x10).
 • Pariu fără risc 25 RON la meciurile de tip Prematch (cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50). Se adaugă 15 free spins (rulaj necesar x20).
 • Pariu fără risc 20 RON pentru meciurile de tip LIVE din oferta Casa Pariurilor (cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50). Se adaugă și 20 RON Bonus Cash (rulajul necesar este x20).
 • 60 RON Pariu fără risc la meciurile de tip LIVE sau Prematch din oferta Casa Pariurilor. Nu există condiții de rulaj asupra acestui bonus.

În cazul unei depuneri de minim 120 RON, ești eligibil pentru a primi unul dintre următoarele premii:

 • Cotă marită 30% pentru biletul tău (cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50) + 30 rotiri gratuite
 • Pariu fără risc 50 RON pentru meciurile de tip Prematch (cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50), plus 30 rotiri gratuite.
 • 40 RON Pariu fără risc pentru meciurile de tip Prematch sau LIVE din oferta Casa Pariurilor, plus 40 RON Bonus Cash (rulajul necesar este x20).
 • Pariu fără risc 120 RON la meciurile de tip Live sau Prematch. Nu există condiții de rulaj asupra acestui bonus Casa Pariurilor Eurosurprize.

În cazul unei depuneri de minim 250 RON, ești eligibil pentru a primi unul dintre următoarele premii:

 • Cotă mărită 50% pentru biletul tău ( cota minimă per selecție trebuie să fie de 1.50) + 100 rotiri gratuite (rulajul necesar este x20).
 • Pariu fără risc 100 RON pentru meciurile de tip Prematch (cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50), plus 100 rotiri gratuite (rulajul necesar este x20).
 • Pariu fără risc 100 RON pentru meciurile de tip Live (cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50), plus 100 RON Bonus Cash (rulajul necesar este x20).
 • Pariu fără risc 250 RON la meciurile de tip Prematch sau Live. Nu există condiții de rulaj pentru acest bonus.

Cum îmi deschid un cont Casa Pariurilor?

Așa cum am promis anterior, îți vom prezenta și câteva informații despre procesul de înregistrare Casa Pariurilor. Este un pas ușor de făcut, indiferent dacă ești un parior experimentat sau nu. Un cont la Casa Pariurilor îți oferă posibilitatea de a paria pe oferta sportivă a operatorului, poți beneficia de bonusuri foarte competitive din partea agenției, dar poți realiza și retrageri de bani direct în contul tău bancar.

Ca date necesare, vei avea nevoie doar de informații la îndemâna ta de tip CNP, Adresă, Nume și Prenume. De asemenea, vei fi nevoit să îți alegi un nume de utilizator, o parolă, dar și o adresă de e-mail care te va ajuta de-a lungul experienței tale în mediul de pariuri online.

Cum și care sunt pașii detaliați poți afla din articolul special despre Înregistrare Casa Pariurilor. Acolo găsești descrisă în mod detaliat fiecare etapă din tot acest proces. Dacă alegi să fii un nou membru al acestei agenții de pariuri, nu rata bonus de bun venit Casa Pariurilor!

Casa Pariurilor Eurosurprize – Meciuri Euro 2020

Casa Pariurilor Eurosurprize vine într-un moment ideal – zilnic ai meciuri de top la EURO 2020, iar premiile din cadrul ofertei te pot ajuta să atingi câștiguri substanțiale. Ai la îndemână pariuri fără risc și cote mărite pentru biletele tale.

Zi de zi, îți propunem avancronici pentru cele mai interesante evenimente din lumea sportului. Pentru meciurile de la EURO 2020 avem articole complete. Îți oferim atât ponturi, cât și analize complete pentru fiecare echipă legate de lot și statisticile de joc.

De asemenea, îți propunem zilnic Cota 2 și Biletul Zilei gratis. Aceste două rubrici vin în ajutorul tuturor pariorilor care vor să scoată profit la pariuri, dar și pentru cei care doar doresc o părere din partea unor microbiști ca cei din echipa noastră, echipa BETuri!

Fii alături de noi în grupurile de Facebook și Telegram pentru noutăți din lumea pariurilor sportive. Profită și de Casa Pariurilor Eurosurprize și mergi pe plus cu BETuri vara asta!