offside tv
Vlad M.
17 ianuarie 2023

Ce este OFFSIDE TV – Un altfel de proiect susținut de BETuri

5/5 - (9 votes)

OFFSIDE TV propune un format nou în România pe tema discuțiilor și dezbaterilor din fotbal. Vorbim despre un format interactiv, prietenos și mai puțin pretențios. Ți se par discuțiile cu prietenii la o bere mai interesante decât eternele analize sportive din lumea jurnalismului? Atunci te îndemnăm să te alături acestei comunități!

Live Streaming OFFSIDE TV – Emisiune live în fiecare săptămână

Pe canalul de Youtube OFFSIDE TV, în fiecare săptămână puteți viziona cel puțin un live streaming. Gazdele live-ului, Vlad și Eby, discută liber despre noutățile din lumea fotbalului. Cel mai important este că și voi puteți lua parte la aceste discuții, propunând teme sau dezbateri cu cei doi colegi ai noștri. 

OFFSIDE TV prezintă grafici personalizate la pachet cu discuțiile propuse. Aceste grafici sunt create pe baza subiectelor discutate, dar și al unor exerciții de imaginație ce aparțin conceptului. De exemplu, după Campionatul Mondial din Qatar, echipa Offside a prezentat potențiale transferuri ce pot avea loc în campania de transferuri din iarnă. Acestea au fost prezentate pe baza performanței jucătorilor de la turneul final. 

Primul LIVE – OFFSIDE TV
OFFSIDE TV – LIVE CUPA MONDIALĂ
Primul LIVE din 2023

Interacțiune pe chat în timp real

Odată ce intri pe un live streaming marca OFFSIDE TV, poți intra în contact direct cu realizatorii emisiunii. Youtube pune la dispoziție un chat live unde colegii noștri discută cu urmăritorii live-ului pe baza discuțiilor pregătite. Pe lângă ceea ce este deja pregătit, oricând pot apărea și discuții spontane. Dacă dorești să dezbați cu prezentatorii, dar și cu ceilalți oameni de pe chat un anumit subiect, nimeni nu te oprește să faci acest lucru. 

Există deja urmăritori fideli pe canalul de Youtube OFFSIDE TV. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a fi la curent cu noutățile colegilor noștri este să dai un SUBSCRIBE pe canalul lor de Youtube. 

Predicții și analize competiții europene de fotbal 

Vlad și Eby sunt pasionați de orice ține de “sportul rege”, însă principala lor specialitate este Premier League. Vlad îi simpatizează pe cei de la Liverpool, în timp ce Eby este susținătorul clubului londonez Arsenal. Faptul că aceștia susțin două echipe de top diferite, nu îi impiedică să analizeze într-o manieră obiectivă tot ceea ce se întâmplă cu cluburile lor favorite. 

În fiecare săptămână sunt aduse în discuție evoluțiile celor mai importante echipe de fotbal din Europa. Pe lângă Premier League, OFFSIDE TV înseamnă și discuții despre La Liga, Ligue 1, Serie A, Superliga României, UEFA Champions League, UEFA Europa League etc. 

Vlad este unul dintre tipsterii de pe site-ul nostru și pregătește ocazional predicții legate de aceste competiții. Predicțiile sunt de tip subiectiv, în timp ce analizele pe care le pregătește pe site-ul nostru sunt întotdeauna obiective. Eby are și el skill-uri excelente atunci când vine vorba despre predicții. Spre exemplu, în faza optimilor de la Campionatul Mondial, el a nimerit nu mai puțin de 5 din 8 scoruri corecte. 

Giveaways OFFSIDE TV

Pe lângă toate cele prezentate, OFFSIDE TV înseamnă și concursuri pentru urmăritorii emisiunii. Primul concurs pe care aceștia îl pregătesc constă într-un tricou original cu Lionel Messi. 

Pe parcursul live-urilor din perioada CM 2022, Eby a promis că dacă Argentina câștigă trofeul, acesta le va oferi urmăritorilor posibilitatea de a câștiga un tricou original cu Lionel Messi. Acest moment a sosit! Giveaway-ul urmează să fie prezentat în primul live al anului 2023.

OFFSIDE TV pe Instagram și TikTok

OFFSIDE TV este prezent atât pe Instagram, cât și pe TikTok. Conținutul va fi updatat odată cu trecerea timpului. 

Dacă sunteți interesați de activitatea Offside, nu uitați de follow pe Instagram și follow pe TikTok